- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
-
- Konu Sahibi deniz_ve_mehtap
İNŞALLAHH, ne aşamadsınız? bügün itibariyle dosyamız bitti, 14 gün sonra adet günümMerhabalar bn yeni üyeyim ocaka ayi itibari ile bizde basliyoruz insallah herkesin umutlari yeşerir bebisleri kucagimiza aliriz
Aminnn insallah emeklerimisin karsiligini aliriz insallahhBenimde bugün transferin oldu ilk denemem.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Sonucunuz ne oldu guzel haberler almissinizdir insallahİNŞALLAHH, ne aşamadsınız? bügün itibariyle dosyamız bitti, 14 gün sonra adet günümeşimin sperm sayısı az sizin ne probelminiz vardı?
Bnde pcos var aslinda normal yolladan da oluyo ama olmadi bizde asilama sonrasi tup bebege başlamistik ama bizmkii olmadi yeerince yumurya gelismediİNŞALLAHH, ne aşamadsınız? bügün itibariyle dosyamız bitti, 14 gün sonra adet günümeşimin sperm sayısı az sizin ne probelminiz vardı?
şu an iğne aşamasındayım... yarın kontrolüm var.. yaşınız kaç? benimde normal bir düşüğüm varBnde pcos var aslinda normal yolladan da oluyo ama olmadi bizde asilama sonrasi tup bebege başlamistik ama bizmkii olmadi yeerince yumurya gelismedi
Ben 24 yaşindayim inşallah sizinki olirşu an iğne aşamasındayım... yarın kontrolüm var.. yaşınız kaç? benimde normal bir düşüğüm var2 negatif aşılamam var: ( 33 yaşındayım.
25 yasindayim bn esim 30 insallah sizinki olur lutfrn guzel haberlerinizi yazinşu an iğne aşamasındayım... yarın kontrolüm var.. yaşınız kaç? benimde normal bir düşüğüm var2 negatif aşılamam var: ( 33 yaşındayım.
Canm sonucun ne oldu inşallah tutunmustir bebisin hamd oksun bizimki pozitif oldu insallah olmayanlara umut olur rabbim kimsenin kucagini bis koymasinHerkese merhaba... 2.5 yillik evliyim...bir dusuk, iki negatif asilama : ( ve artik tup bebege gectik dosyamizi actik bu hafta. Cok korkuyorum, stresliyim cok.degisik duygular icindeyim : (( zaman gecmiyor sakin olmaya calisiyorum olamiyorum. Bu surecte birbirimize destek icin burdayim...