2018 kpss kitap önerisi

berintunc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
23
9
30
Türkçe:İhtiyaç konu anlatımı. Pegem türkçe soru bankası,Beyaz kalem soru bankası.
Matematik:Anteremanlarla matematik 2,pegem matematik soru bankası,benim hocam matematik yaparak testleri,beyaz kalemin soru bankası.
Tarih:Benim hocam ramazan yetgin hocanın ders videoları,pegemin tarih soru bankası,beyaz kalem tarih soru bankası,benim hocamın yaprak testi.
Coğrafya:Benim hocam Engin Eraydının videoları pegemin coğrafya soru bankası,beyaz kalemin soru bankası,benim hocam yaprak testleri.
Vatandaşlık:Murat yayınları Kamu hukukundan bakıyorum.
Sizin önerebileceginiz bunlar haricinde kaynaklar varsa eklerseniz sevirim.

Merhaba ben dün aldım 2010 mezunuyum kitapçı pegem ı önerdi peçen 120 soruda 83 tutturmus

Bende kararsızım soru bankasında.Bir iki farklı sitede sepette duruyor öyle.Konuları video ve yazma ile çalışıyorum ama soru bankası eksiğim var

pegemin hangi kitaplarini öneriyorsunuz modüler soru bankalarini mi tek tek soru bankalarini mi

Bende kararsızım soru bankasında.Bir iki farklı sitede sepette duruyor öyle.Konuları video ve yazma ile çalışıyorum ama soru bankası eksiğim var

Eğer kolay ve orta seviye olsun çözümlü olsun diyorsanız pegemi tavsiye ederim biraz zor ve orta seviye istiyorsanız yargı ve beyaz kalemi alabilirsiniz.

Sizden farklı olarak
Tarih ten Tarihin Pusulası
Coğrafyadan Yargı yayınevi
Türkçe den Benim Hocamın soru bankası, paragraf soru bankası Ayhan Adıyaman-Yargı yayınevi
Memnunum bunlardan şimdilik.

konu üzerinden çok geçmiş ama yine de yazayım. Coğrafya benim Hocam video ders notları iyi ve yeterli.

Tarih Benim Hocam video notları aldım, çöpe attım ben. Aşırı ayrıntılı ve detaylı. Açıkçası tarih geçen yıl yorum ağırlıklıydı, çok çok detay sormuyorlar. Bilgi soruluyor doğru ama çok bilinmeyen yerlerden değil. Mesala Osmanlıda şeyhislam isimlerini ezberlemeye gerek yok, adam bildiğin yazmış kitabında. Hangi bilginin önemli olduğunu ayırt edemiyorsun o zaman. Ünlü isimleri bilmek yeter, Ramazan yetgindi sanırım bildiğin her şeyi yazmış. Sonra millet soru tutturdu diye anlatıyor, her şey yazılırsa elbet ÖSYM'nın sorduğu sorulardan bazıları ile örtüşecek bunlar, ÖSYM yeni konu yaratamıyor sonuçta, olanı değiştirip değiştirip soruyor. Ama açıkçası kadınlar yönelik bohca düzenleme için çıkarılan gazetenin adını sormaz, o kadar gazete dururken. ( Bahsettiğim kitapta baya detaylı yazılmış bunlar)

Vatandaşlık kitap almaya gerek yok, internette 2018 video anlatımları var, çok kaliteli hocaların. Not tutarak yazarsan işin içinden çıkılır bence, zaten çok konu yok. Üzerine soru çözüp pekiştirirsen yeterlidir. Herkese kolay gelsin.

Yazdıklarımızın hiç birine katılmıyorum

Video ders notları kitapları özetle din özetledi kesinlikle yeterli değil.

2017 de yorum + bilgi idi tarih soruları. 2016 da bilgi idi. 2018 de ne olacağını kimse bilemez. Anayasa için ise bırakın sadece videolari bırakın bir kitap bile yeterli değil. Birinde olan bilgi diğerinde yok cunku

Yeterli bulmuyorsanız tabi ki konu anlatım kitapları sizin için daha iyi olur. Ya da derhaneye gidersiniz. Detaylı çalışırsınız. Ben kendi görüşüm doğrultusunda yazdım, liseden sözel çıkışlı üniversite mezunlarının tarih temeli oluyor. Buna paralel bu kitaplar konu anlatımlar aşırı detay ve anlatımı ile kötü. Tabi sıfırdan bilgisi olmayan için video ders notları özet sayılır. Bence de almayın. Sağlıcakla kalın, iyi çalışmalar.

Arkadaşlar bende matematik çalışacağım lisede dershaneye gitmiştim o kitaplardan baslasam olur mu

Ben geçen yılın kitaplarını öneririm. Konularda bir değişiklik yok ve 2017 ile 2018 kitapları arasında yayınevlerinin konu anlatımı ve soru tipleri açısından fark yok. Hem de fiyat açısından bayağı bir uygun oluyor.yarı yarıya geliyor neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…