pegemin hangi kitaplarini öneriyorsunuz modüler soru bankalarini mi tek tek soru bankalarini miMerhaba ben dün aldım 2010 mezunuyum kitapçı pegem ı önerdi peçen 120 soruda 83 tutturmus
pegemin hangi kitaplarini öneriyorsunuz modüler soru bankalarini mi tek tek soru bankalarini mi
Bende kararsızım soru bankasında.Bir iki farklı sitede sepette duruyor öyle.Konuları video ve yazma ile çalışıyorum ama soru bankası eksiğim var
Eğer kolay ve orta seviye olsun çözümlü olsun diyorsanız pegemi tavsiye ederim biraz zor ve orta seviye istiyorsanız yargı ve beyaz kalemi alabilirsiniz.
Sizden farklı olarak
Tarih ten Tarihin Pusulası
Coğrafyadan Yargı yayınevi
Türkçe den Benim Hocamın soru bankası, paragraf soru bankası Ayhan Adıyaman-Yargı yayınevi
Memnunum bunlardan şimdilik.
Benim b grubu tarih ve matematik harici bitti sayilir ben ayrica KPSS A grubuna calisiyorum o bölume agırlık veriyorum.Çok teşekkürler. Siz de hazırlanıyorsunuz sanırım.Nasıl gidiyor çalışmalarınız?
Arkadaşlar kitaplar çok pahalı ucuz satan bir site var mi bildiğiniz?
Site degilde fotokopi olarak alirsaniz sizin icin daha uygun olur istiyorsaniz kelepir kitaplarada bakabilirsiniz onlarda ucuz oluyor.Arkadaşlar kitaplar çok pahalı ucuz satan bir site var mi bildiğiniz?
Yazdıklarımızın hiç birine katılmıyorumkonu üzerinden çok geçmiş ama yine de yazayım. Coğrafya benim Hocam video ders notları iyi ve yeterli.
Tarih Benim Hocam video notları aldım, çöpe attım ben. Aşırı ayrıntılı ve detaylı. Açıkçası tarih geçen yıl yorum ağırlıklıydı, çok çok detay sormuyorlar. Bilgi soruluyor doğru ama çok bilinmeyen yerlerden değil. Mesala Osmanlıda şeyhislam isimlerini ezberlemeye gerek yok, adam bildiğin yazmış kitabında. Hangi bilginin önemli olduğunu ayırt edemiyorsun o zaman. Ünlü isimleri bilmek yeter, Ramazan yetgindi sanırım bildiğin her şeyi yazmış. Sonra millet soru tutturdu diye anlatıyor, her şey yazılırsa elbet ÖSYM'nın sorduğu sorulardan bazıları ile örtüşecek bunlar, ÖSYM yeni konu yaratamıyor sonuçta, olanı değiştirip değiştirip soruyor. Ama açıkçası kadınlar yönelik bohca düzenleme için çıkarılan gazetenin adını sormaz, o kadar gazete dururken. ( Bahsettiğim kitapta baya detaylı yazılmış bunlar)
Vatandaşlık kitap almaya gerek yok, internette 2018 video anlatımları var, çok kaliteli hocaların. Not tutarak yazarsan işin içinden çıkılır bence, zaten çok konu yok. Üzerine soru çözüp pekiştirirsen yeterlidir. Herkese kolay gelsin.
Yazdıklarımızın hiç birine katılmıyorum
Video ders notları kitapları özetle din özetledi kesinlikle yeterli değil.
2017 de yorum + bilgi idi tarih soruları. 2016 da bilgi idi. 2018 de ne olacağını kimse bilemez. Anayasa için ise bırakın sadece videolari bırakın bir kitap bile yeterli değil. Birinde olan bilgi diğerinde yok cunku
Arkadaşlar bende matematik çalışacağım lisede dershaneye gitmiştim o kitaplardan baslasam olur mu
konu bazında sıkıntı olmaz ama soru tipleri değişti gibi.. yeni basım soru kitapları edininArkadaşlar bende matematik çalışacağım lisede dershaneye gitmiştim o kitaplardan baslasam olur mu