ay canım sağolasın ALLAH RAZI OLSUN şimdilik var elimdekileri netten sorular falan buluyorum yani soru bankası olan çıkarsa amenna olmazsa bir şekilde elimdekiler bitince mecbur alacağız bir yandan da bebek için borç harç aşılamaya girişeceğiz de çıkarsa diye yazdım inşallah ben de hayırlısıyla atanırım ben de didik didik yazdığım notlarıma kadar vereceğimCanim olsaydi yollardim atandıktan sonra hepsini dağıttım
Insallah kuzum Allah yardimcin olsun ben calisirken hep dua ettim atanirsam kitaplarimi dolaplara kitlemeyecegim paylasacagim diye abartmiyorum 50 60 tane vardi tertemiz verdim.Verdigim kisi de cok calisti faydalandi hep dua etti insanlara faydali olabilmek cok guzel bir duyguay canım sağolasın ALLAH RAZI OLSUN şimdilik var elimdekileri netten sorular falan buluyorum yani soru bankası olan çıkarsa amenna olmazsa bir şekilde elimdekiler bitince mecbur alacağız bir yandan da bebek için borç harç aşılamaya girişeceğiz de çıkarsa diye yazdım inşallah ben de hayırlısıyla atanırım ben de didik didik yazdığım notlarıma kadar vereceğim
kaç senedir annemin hastalığı rahmetli kayınpederin hastalıkları derken 2012 den sonra hazırlanamadım doğru düzgün bir 2012 de 79 aldım onunla da atanamayınca çok büyük hayal kırıklığı yaşadım şimdi de yaş oldu 33 ister istemez korkuyorum şimdi elimde konu anlatım set var deneme sınavı setim var bir tane soru bankası var hepsinden birer tane bir de kardeşimin üniversite sınavına hazırlanırken çözmediği mat soru bankalarına başladım işte korkuyorum sadece b grubuna hazırlanacağım 85 i garantilemem lazım aşırı stresliyim kaç senedir bebek de istiyorum hep telaşlı bir şekilde yaşıyrum siz nasıl çalıştınız kaç puan aldınız yani bana ne tavsiye edersin tarih ten çok korkuyorum yani..Kamu yönetimi için hazırlanacaksınız sanırım sadece b grubundan sınava gireceksiniz malasef benimde elimde kaynaklar vardı ancak dağıttım kesinlikle buna takılmayın atanmış ve yüksek puan almış biri olarak söyleyebilirim ki Her derste konulara hakim olduktan sonra bir soru bankası bitirmeniz bile yeterli olabilir özellikle genel kültür kısmı için
sen kaçla atandın canım ay atanamadığım için yeri geldi beni üzmek isteyenler b..k okumuş o diyen bile olmuş da kaynanam gerile gerile onu söylüyor ne yapayım diplomayı duvara mı asayım dedim...Insallah kuzum Allah yardimcin olsun ben calisirken hep dua ettim atanirsam kitaplarimi dolaplara kitlemeyecegim paylasacagim diye abartmiyorum 50 60 tane vardi tertemiz verdim.Verdigim kisi de cok calisti faydalandi hep dua etti insanlara faydali olabilmek cok guzel bir duygu
kaç senedir annemin hastalığı rahmetli kayınpederin hastalıkları derken 2012 den sonra hazırlanamadım doğru düzgün bir 2012 de 79 aldım onunla da atanamayınca çok büyük hayal kırıklığı yaşadım şimdi de yaş oldu 33 ister istemez korkuyorum şimdi elimde konu anlatım set var deneme sınavı setim var bir tane soru bankası var hepsinden birer tane bir de kardeşimin üniversite sınavına hazırlanırken çözmediği mat soru bankalarına başladım işte korkuyorum sadece b grubuna hazırlanacağım 85 i garantilemem lazım aşırı stresliyim kaç senedir bebek de istiyorum hep telaşlı bir şekilde yaşıyrum siz nasıl çalıştınız kaç puan aldınız yani bana ne tavsiye edersin tarih ten çok korkuyorum yani..
matematiğimi de daha ilerletmeliyim
inanırım hala memur olsaydın rahat geçinirdiniz borcunuz bitmeden bebek için neredeyse diyor demiyim de zaten diyor doktora gitmeyin diyor oluyor mu çocuk diyorum olmuyor mu diyor bir de ya insanın akli dengesiyle oynar ya 4 senelik olduk dedim var mı çocuk dedim aaa ben de 2 sene anca olmuştur sanıyorum dedim kaynatam öleli 1 sene oldu neredeyse dedim insan sinir oluyor inan canım..Ben 3.yilima başlayacağım insallah eylulde 81 le atanmistim.Ogretmenim .Kaynanalar oyle maalesef bi tanıdığım atanamadigi icin kvalidesi eşiyle arasini acti bosandi.Sanki kendileri bakiyor kime ne ister evimde oturur esimi beklerim ister gün gün gezerim ister çalışırım. Oğullarını paylasamamanin diger bir gostergesi maalesef sen hic takilma dua et Allah yardim eder kardesim .Gönlünü ferah tut hele bir kazan aldigin ilk maaşta cektigin tum eziyetleri unutacaksin
çok güzel puan almışsınız ben de benim hocamın videolarını indirdim tarih coğrafya mat ve vatandaşlığın tairihin dinlemeye başladım bayramdan sonra daha da düzene koyacağım inşallah..Sizin adınıza üzüldüm Ancak hiç bir şey için geç değil çok yakın bir tanıdığım 35 yaşında atandı umutsuzluğa kapılmamak gerek ben 94 aldım ancak matematiğim zaten iyiydi onun için ayrı bir çalışma yapmadım ancak siz zayıfsanız önce tüm konuları bitirip sonrasında her gün bir deneme türkçe den düzenli soru çözdüm dilbilgisini hallettim tarihi düzenli çalışmak gerek ben her gün mutlaka tarih çalıştım günde 3 saat ayrıca tarih için hafıza teknikleri videoları wardı internette onları indirip izledim yararını gördüm açıkçası ayrıca genel kültür konuları için youtube benim hocam kanalında videolar vardı onları mutlaka izleyin KPSS biraz da zamanı yönetmek aslında stresinizi kontrol altına almaya çalışın biliyorum çok zor ama bu sadece size engel olur Allah yardımcınız olsun
çok güzel puan almışsınız ben de benim hocamın videolarını indirdim tarih coğrafya mat ve vatandaşlığın tairihin dinlemeye başladım bayramdan sonra daha da düzene koyacağım inşallah..
hayırlarla sağlıcakla ben de atandığımı yazar mıyım acaba buraya sıkıntı stresten kendime güvenimi de kaybedince insan nereden nasıl çalışacağını bilemiyor korkak oluyor anca anca toparlanıp masamın başına oturup çalışıyorum bir aydır işte çok şükür daha da iyi olur inşallah amin..
bir de kaç nete 94 puan geldi acaba geçen sene mi aldınız bu puanı...
çok güzel puan almışsınız ben de benim hocamın videolarını indirdim tarih coğrafya mat ve vatandaşlığın tairihin dinlemeye başladım bayramdan sonra daha da düzene koyacağım inşallah..
hayırlarla sağlıcakla ben de atandığımı yazar mıyım acaba buraya sıkıntı stresten kendime güvenimi de kaybedince insan nereden nasıl çalışacağını bilemiyor korkak oluyor anca anca toparlanıp masamın başına oturup çalışıyorum bir aydır işte çok şükür daha da iyi olur inşallah amin..
bir de kaç nete 94 puan geldi acaba geçen sene mi aldınız bu puanı...
çok haklısınız ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum daha da çalışacağım inşallah siz bir senenizi verdiniz heralde sınav için yoksa 7-8 ay falan mı tam çalıştınız ?Ben 201
101 nete geldi bende zor günler geçirdim uzun süre işsiz kaldım ama sonrasında kendimi sadece buna adapte ettim inandım ve elimden geleni yapmaya çalıştım yerinizde olsam asla umutsuzluğa kapılmazdım elimden geleni yapmaya çalışırdım kaybedecek bir şeyiniz Yok stres sınav anını çok etkiliyor denemelerde benden iyi yapan arkadaşım stres nedeniyle 92 aldı ki çok daha iyi yapabilirdi mutlaka yaparsınız çok bir şey değil ama siz umutsuzluğa kapıldığınız için çalışsanız da olmayacak inancı var bunu bir kenara atın ve Yeni bir sayfa açın güzel günlerinizi düşünün umutsuzluğa kapıldığınız da
çok haklısınız ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum daha da çalışacağım inşallah siz bir senenizi verdiniz heralde sınav için yoksa 7-8 ay falan mı tam çalıştınız ?
siz de iibfli misiniz? ay ben de hayırlarla sağlıcakla atanırım inşallah ya çok iyi net yapmışsınız gerçekten de
ay inşallah canım darısı hayırlarla başıma diyorum artıkBen mühendisim 9 ay çalıştım ocağa kadar konuları bitirip denemelere geçtim bir yandan da konuları tekrar ediyordum siz de yaparsınız hiç endişeniz olmasın eğer kendinizi verirseniz mutlaka atanırsınız diye düşünüyorum
ay inşallah canım darısı hayırlarla başıma diyorum artık
ALLAH RAZI OLSUN canımİnşallah canım dilerim gönlünce olur :)