2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tatlı hamişler merhaba umarım bebisler de siz de iyisinizdir:))
Benim ilk hamileliğim ve aşırı evham yapıyorum. Böyle her gün bebeği gidip görmek istiyorum üç haftada bir kontroller olunca icim rahat etmiyor iyi mıdır bir problem var mıdır diye düşünüp duruyorum. Bebeğinin kalbi duranları duyunca iyice korkuyorum ya bisey olduysa diye. Hareketlerini bari hissetsem içim ona göre rahat da olur ama henüz 16 haftalık kuzum hareketlerini de hissetmiyorum. Siz bu düşüncelerden nasıl uzak duruyorsunuz bana da akıl verin :KK43:

Canım sanırım çoğumuz öyleyiz. bende 15. haftamdayım ama hiçbişey hissetmiyorum. kıpırtı pıtırtı hissedenlere hayranım..:) evet o kötü haberleri okuduğumuz için sürekli insanın aklına kötü şeyler geliyor. İnşallah bebişlerimiz sağlıklıdır. haftaya kontrolümüz var inşallah güzel haberler alırız. Ayda bir kontrol olunca zaman geçmiyor. düşüncelerden uzak kalamıyorum ama benim gibi olan anneleri görünce sanırım bunlar normal paniğe gerek yok diyorum.:KK17: :) :)

KIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIM :110:LÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM

Ben de cinsiyeti bilmiyorum halen. Bebeğim 10 gün önden gittiği için doktor cinsiyeti görmeye çalıştı ama uyuyordu sıpa, uyanmadı bi türlü :-)
Pazartesi günü kontrole gideceğiz tekrar, bakalım o zaman çikolata yiyip meyve suyu içip gidecem. Uyanık olur belki bu sefer :KK200:

Kızlar merhaba. Bana haşlanmış yumurta kokuyor artık. Yağda yapsam yine de bebeğime faydası dokunur mu?

Canım benim bir arkadaşım yumurtayı sütte pişirirdi, çok ilginç gelebilir ama tavaya yağ gibi biraz süt koyun hatta biraz fazla bile koyabilirsin sonra yumurtayı kır karıştır pişir. aynı yağda gibi pişiyor ama yağsız. ilk gördüğümde çok şaşırmıştım ama tadıda çok güzel oluyor ve hafif. yağlı yemek istemeyenler ve haşlanmış yumurta kokanlar için birebir. Dene derim canım.

KIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIM :110:LÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM

henüz bende öğrenemedim canım 15 in içindeyiz hafta ya gideceğim bakalım ne diyecek 12. haftada kız gibi dedi ama çok erken dedi. o yüzden kesin diye bakmıyorum . bende iple çekiyorum. :) biraz daha sabır. bir arkadaşıma 6-7 ay boyunca erkek demişler doğumda hooop kız gelmiş :KK70::KK57::KK57: insan nasıl olur bilemiyorum. o yüzden hayırlısı inşallah.

Ben de 5 haftalıktan beri I Mom kullanıyorum, son kontrolde (12. hafta) sordum doktoruma, devam et bırakma faydası var zararı yok dedi.
Ben folik asit kullanimının fazla olmasi zararlı diye biliyorum ama tabi doktor ne dediyse o..Gerci Imom sadece folik asitte degil belki ondan bıraktirmamiştır

BENDE CANIM YA GERÇEKTEN PİPİ GİBİ BİŞEY GÖRDÜM SONRADA KIZ GİBİ GÖRDÜM BENİMDE KAFAM KARISTI İNŞALLAH SAG SALİM GELİR BEBİŞLERİMİZ
Bana hiç tahmin bile yapılmadı en son 11. Haftada gittim daha gitmedim yani cinsiyet gibi konu hiç açılmadı doktorumun yanındayken :)

Bana güvenmiyor musun?
sana güvenim sonsuz, o yüzden artık çok merak etmiyorum ya :-)
OFF BEKLEMEK ÇOK KÖTÜ BİRSEYLER ALMAK İSTİYORUM AMA Bİ KIZ Bİ ERKEK DEDİKLERİ İÇİN ALAMIYORUM BİR AN ÖNCE ÖGRENSEK KEŞKE
bizde daha erken derler öyle şeyler almak için o yüzden bende çok telaş yapmıyorum açıkcası. bide eşim erkek istiyorum deyip sonradan ay kız istiyorum dediği için benim şarteller attı :KK70: artık ne zaman iyice belli olursa ozaman göreceğiz inşallah
Canım benim bir arkadaşım yumurtayı sütte pişirirdi, çok ilginç gelebilir ama tavaya yağ gibi biraz süt koyun hatta biraz fazla bile koyabilirsin sonra yumurtayı kır karıştır pişir. aynı yağda gibi pişiyor ama yağsız. ilk gördüğümde çok şaşırmıştım ama tadıda çok güzel oluyor ve hafif. yağlı yemek istemeyenler ve haşlanmış yumurta kokanlar için birebir. Dene derim canım.
aa çok ilginç denemek lazım aslında bende haşlanmış yiyorum 2 gündür çok şükür bana şuan kokuyo gibi gelmiyo. sürekli yiyince oluyo o bana :KK12:

Selam kızlar..
Doktordan geliyorum, bizim bebiş bağdaş kurmuş ellerini de kafasının arkasına almış rahat rahat takılıyor.. Demek ki eklemlerini hareket ettirmeye başladılar.. :KK3: Bağdaş kurduğu içinde cinsiyetini de göstermedi.. Heyecanla bekliyoruz artık belli olsa da kıyafetlerini almaya devam etsek..:anneadayı:
Sülalem Raat diyo yani :KK45::KK45::KK45: sağlıkla gelsin insallah

bizde daha erken derler öyle şeyler almak için o yüzden bende çok telaş yapmıyorum açıkcası. bide eşim erkek istiyorum deyip sonradan ay kız istiyorum dediği için benim şarteller attı :KK70: artık ne zaman iyice belli olursa ozaman göreceğiz inşallah

aa çok ilginç denemek lazım aslında bende haşlanmış yiyorum 2 gündür çok şükür bana şuan kokuyo gibi gelmiyo. sürekli yiyince oluyo o bana :KK12:

Evet canım gerçekten ilginç ama çok da hafif oluyor özellikle ileride çocuklar için yapılabilir. Yumurtayı tavada süt ile pişirin kızlar yağsız...:) yumurta kokusunu süt bastırıyor biraz. seveceğinizi düşünüyorum. özellikle kilo almak istemeyip sağlıklı beslenmek isteyenler için birebir. Sende dene canım mutlaka. bir ara ben hep öyle yerdim. şimdi arkadaş yazınca hatırladım.

VALLA BEN ÇOK MERAKLIYIM BİRAN ÖNCE ODASINI HAZIRLAMAK İSTİYORUM KIYAFET İŞİNİ SONRADA HALLEDERİZ AMA EŞİMDE EN BASINDAN BERİ ERKEK OLACAK DEYİP DURUYORDU DOKTOR ONUNDA KAFASINI KARISTIRDI ŞİMDİ FARKETMEZ DİYOR :KK49:

Back
X