- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Çok şanslısın ya, şu zamanda büyük nimet normal yapabiliyor olmak. Darısı bizeEvet canım normal doğum olmustu :) aminnn inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin ne kadar şükretsek az![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şanslısın ya, şu zamanda büyük nimet normal yapabiliyor olmak. Darısı bizeEvet canım normal doğum olmustu :) aminnn inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin ne kadar şükretsek az![]()
Bana güvenmiyor musun?bende daha öğrenmedim canım bi doktor yüksek ihtimal erkek demişti, kendi doktorum daha çok erken dedi söylemedi. bende hala bilmiyorum o yüzden
OFF BEKLEMEK ÇOK KÖTÜ BİRSEYLER ALMAK İSTİYORUM AMA Bİ KIZ Bİ ERKEK DEDİKLERİ İÇİN ALAMIYORUM BİR AN ÖNCE ÖGRENSEK KEŞKEbende daha öğrenmedim canım bi doktor yüksek ihtimal erkek demişti, kendi doktorum daha çok erken dedi söylemedi. bende hala bilmiyorum o yüzden
Bende öğrenmedim daha ve çok merak ediyorumKIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIMLÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM
AYNEN 20 HAFTAYA KADAR BEKLETİRLER SİMDİİBana ilk erkek dedi, pazar günü hala çıkıntı var ama haftaya kesinleştirelim dedi :) Haftaya da kesinleşmez o![]()
Tatlı hamişler merhaba umarım bebisler de siz de iyisinizdir:))
Benim ilk hamileliğim ve aşırı evham yapıyorum. Böyle her gün bebeği gidip görmek istiyorum üç haftada bir kontroller olunca icim rahat etmiyor iyi mıdır bir problem var mıdır diye düşünüp duruyorum. Bebeğinin kalbi duranları duyunca iyice korkuyorum ya bisey olduysa diye. Hareketlerini bari hissetsem içim ona göre rahat da olur ama henüz 16 haftalık kuzum hareketlerini de hissetmiyorum. Siz bu düşüncelerden nasıl uzak duruyorsunuz bana da akıl verin![]()
BENDE CANIM YA GERÇEKTEN PİPİ GİBİ BİŞEY GÖRDÜM SONRADA KIZ GİBİ GÖRDÜM BENİMDE KAFAM KARISTI İNŞALLAH SAG SALİM GELİR BEBİŞLERİMİZBende öğrenmedim daha ve çok merak ediyorum
KIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIMLÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM
Kızlar merhaba. Bana haşlanmış yumurta kokuyor artık. Yağda yapsam yine de bebeğime faydası dokunur mu?
KIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIMLÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM
benimdd kanaman yok canim gazda olabilir demi dogru 2 gudnur tuvalete cikamiyorum cunku
Ben folik asit kullanimının fazla olmasi zararlı diye biliyorum ama tabi doktor ne dediyse o..Gerci Imom sadece folik asitte degil belki ondan bıraktirmamiştırBen de 5 haftalıktan beri I Mom kullanıyorum, son kontrolde (12. hafta) sordum doktoruma, devam et bırakma faydası var zararı yok dedi.
Bana hiç tahmin bile yapılmadı en son 11. Haftada gittim daha gitmedim yani cinsiyet gibi konu hiç açılmadı doktorumun yanındayken :)BENDE CANIM YA GERÇEKTEN PİPİ GİBİ BİŞEY GÖRDÜM SONRADA KIZ GİBİ GÖRDÜM BENİMDE KAFAM KARISTI İNŞALLAH SAG SALİM GELİR BEBİŞLERİMİZ
Ben ben beeennKIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIMLÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM
sana güvenim sonsuz, o yüzden artık çok merak etmiyorum yaBana güvenmiyor musun?
bizde daha erken derler öyle şeyler almak için o yüzden bende çok telaş yapmıyorum açıkcası. bide eşim erkek istiyorum deyip sonradan ay kız istiyorum dediği için benim şarteller attıOFF BEKLEMEK ÇOK KÖTÜ BİRSEYLER ALMAK İSTİYORUM AMA Bİ KIZ Bİ ERKEK DEDİKLERİ İÇİN ALAMIYORUM BİR AN ÖNCE ÖGRENSEK KEŞKE
aa çok ilginç denemek lazım aslında bende haşlanmış yiyorum 2 gündür çok şükür bana şuan kokuyo gibi gelmiyo. sürekli yiyince oluyo o banaCanım benim bir arkadaşım yumurtayı sütte pişirirdi, çok ilginç gelebilir ama tavaya yağ gibi biraz süt koyun hatta biraz fazla bile koyabilirsin sonra yumurtayı kır karıştır pişir. aynı yağda gibi pişiyor ama yağsız. ilk gördüğümde çok şaşırmıştım ama tadıda çok güzel oluyor ve hafif. yağlı yemek istemeyenler ve haşlanmış yumurta kokanlar için birebir. Dene derim canım.
Sülalem Raat diyo yaniSelam kızlar..
Doktordan geliyorum, bizim bebiş bağdaş kurmuş ellerini de kafasının arkasına almış rahat rahat takılıyor.. Demek ki eklemlerini hareket ettirmeye başladılar..Bağdaş kurduğu içinde cinsiyetini de göstermedi.. Heyecanla bekliyoruz artık belli olsa da kıyafetlerini almaya devam etsek..
![]()
sana güvenim sonsuz, o yüzden artık çok merak etmiyorum ya
bizde daha erken derler öyle şeyler almak için o yüzden bende çok telaş yapmıyorum açıkcası. bide eşim erkek istiyorum deyip sonradan ay kız istiyorum dediği için benim şarteller attıartık ne zaman iyice belli olursa ozaman göreceğiz inşallah
aa çok ilginç denemek lazım aslında bende haşlanmış yiyorum 2 gündür çok şükür bana şuan kokuyo gibi gelmiyo. sürekli yiyince oluyo o bana![]()
masaallh cnmhic zeytonysgi ivemem kusarim sanirim direk yaa2. Gün çıkmayınca fenayım ben de. Zeytinyagi içiyorum yemeklerden önce o da baya etkili masaAllah diyeyim :)))
sana güvenim sonsuz, o yüzden artık çok merak etmiyorum ya
bizde daha erken derler öyle şeyler almak için o yüzden bende çok telaş yapmıyorum açıkcası. bide eşim erkek istiyorum deyip sonradan ay kız istiyorum dediği için benim şarteller attıartık ne zaman iyice belli olursa ozaman göreceğiz inşallah
VALLA BEN ÇOK MERAKLIYIM BİRAN ÖNCE ODASINI HAZIRLAMAK İSTİYORUM KIYAFET İŞİNİ SONRADA HALLEDERİZ AMA EŞİMDE EN BASINDAN BERİ ERKEK OLACAK DEYİP DURUYORDU DOKTOR ONUNDA KAFASINI KARISTIRDI ŞİMDİ FARKETMEZ DİYOR![]()
AA 17 HAFTA VE HALA Bİ TAHMİNDE BULUNAN YOKMUUUBen ben beeenn![]()