2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben çok fark yaşamadım sanırım, aklıma gelen belirleyici birşey yok, Allah sonlarını benzetmesin de.
Güzel olan kısmı doğumla beraber sihirli değnek değmiş gibi rahatlıyor oluşun, enteresan gelmişti bana 1 gün önce mide yanmasından öleceğini hissederken, 1 gün sonra rahat rahat nefes almak :-)

Allah'ım hepsini korusun canım benim inşallah sağ salim kavuşacağız kuzularımıza :) abisiyle de cennetinde kavuşursunuz inşallah canım. Rabbim orada birbirinize doğmayı nasip etsin :KK68:

Bu arada ben de o sihirli değneği doğum zamaninda hissetmistim. Sancı çekerken sanki sonsuza dek sürecek gibi oluyor ama bebek çıktığı anda az önce yaşadığın tüm herşey birden son buluyor çok enteresan gelmişti :)

Canım nasılsın :) seninkinin cinsiyeti belli mi kuzum benimde ilk hamileliğim çubukla geçti şimdi mideme dokunuyor daha çok midem bulanıyor.

Nazar etmeyeyim de iki üç gündür iyi gibiyim canım hatta yemek pişiriyorum çok mutluyum :D
Doktor c.tesi günü gittiğimde erkeğe benzetti bakalım 1 ay sonra tekrar muayeneye gidince netlesir herhalde :) sen nasılsın küçük erkek ne yapıyor? Senin cinsiyet belli olmuş muydu?

Allah'ım hepsini korusun canım benim inşallah sağ salim kavuşacağız kuzularımıza :) abisiyle de cennetinde kavuşursunuz inşallah canım. Rabbim orada birbirinize doğmayı nasip etsin :KK68:

Bu arada ben de o sihirli değneği doğum zamaninda hissetmistim. Sancı çekerken sanki sonsuza dek sürecek gibi oluyor ama bebek çıktığı anda az önce yaşadığın tüm herşey birden son buluyor çok enteresan gelmişti :)
Amin inşallah canım Allah razı olsun :KK200: Her anları mucize ya, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sıkıntılı süreçler olsa da mükemmel bir deneyim.
Sen normal doğum mu yapmıştın?

kizlar yaa benim zabahtan beri sol kasikta batma ve agri var gecmedi biturlu yaa normalmiki acaba oncedende oluyordu ama gecerdi bi sure sonra

kizlar yaa benim zabahtan beri sol kasikta batma ve agri var gecmedi biturlu yaa normalmiki acaba oncedende oluyordu ama gecerdi bi sure sonra
Benim de dünden beri var ama sanki gaz sıkışması gibi de hissediyorum aynı zamanda, bebek orda değil, kanamam yok o yüzden panik yapmıyorum şimdilik.

KIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIM :110:LÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM

KIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIM :110:LÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet nrine nrine daha bir sürü var ya öğrenmeyen, hem biz öğrendikte çok az kişinin net cinsiyetleri, bizlerin hep yüzdeli, varsayımlı biliyoruz yani.

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet nrine nrine daha bir sürü var ya öğrenmeyen, hem biz öğrendikte çok az kişinin net cinsiyetleri, bizlerin hep yüzdeli, varsayımlı biliyoruz yani.
COK SAGOL CANIM CEVABIN İÇİN İKİ FARKLI DOKTORA GİTTİM İKİSİDE KIZA BENZİYOR AMA CIKINTI VAR ERKEKTE OLABİLİR DEDİKÇE KAFAM KARISTI

Amin inşallah canım Allah razı olsun :KK200: Her anları mucize ya, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sıkıntılı süreçler olsa da mükemmel bir deneyim.
Sen normal doğum mu yapmıştın?

Evet canım normal doğum olmustu :) aminnn inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin ne kadar şükretsek az :KK68:

bende daha öğrenmedim canım bi doktor yüksek ihtimal erkek demişti, kendi doktorum daha çok erken dedi söylemedi. bende hala bilmiyorum o yüzden

Back
X