2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
pinkstrap pinkstrap canım mide yanması bende ileri haftalarda olmuştu. Yarim cay bardağı sütü ılıtıp 3 yudumda içmek beni biraz rahatlatiyordu. Denedin mi bilmiyorum ama inşallah çaresini bulursun :( çok fena bir his, içinde ateş yanıyor sanki dimi...

küstüm kii küstüm kiii :KK73:
O değil de kv hanım bana küstü şaka gibi günler yaşıyorum yine. Biz ev aldık şu sıra zar zor biriktir biriktir neyse geçen kv aradı konuşuyoruz alın alın diye ısrar ettiği evden için, şimdi bu ev çok da iyi değil daha güzelini alırsınız inşallah falan dedi ben de artık biriktirmekten yoruldum biraz da harcayacağım dedim, oranıza buranıza mı sıvayacaksınız gibisinden konuştu ben de harcamak derken onu kastetmiyorum dedim neyse ona hak vermişti ben de eşim yanıma geldiğinde anlattım güldük geçtik bakma sen ona falan dedi. Sonra sen git bunu kp e anlat annem böyle böyle demiş lüzumsuz gibisinden. Kv ayağa kalkmış ben ikinci ev demedim şöyle böyle. Ha ikinci ev ha yeni ev ne farkediyosa ama ben de o anlamda dememiştim eşim yanlış anlayıp sağolsun ortalığı karıştırmış. Neyse ben bunu aradım açmadı mesajla kısaca anlattım yanlış anlaşılma olmuş sorun yok gibisinden. Kesinlikle dönmedi ve hâlâ da dönmüyor. Yeminederim bıktım ergen tavırlardan ya. Telefonu açmamak nedir aç kızacaksan yine kız küseceksen yine küs ama bu tavrı gerektirecek ne oldu anlamış değilim yani eşime olanı anlattım bu mu suç. Sizce napam kv adayları ve sevgili gelinler :)

ya kızlar dolar altın euro fırlamış. işyerinde resmen bi matem havası var. tüm negatif enerjiyi sanırım üstüme çektim başım nasıl ağırıyo inanamazsınız. parolda içmek istemedim belki açlıktandır dedm yemek yedim banamısın demedi. düşüp bayılacak gibi oluyorum bilmiyorum. sanırım içicem parol bitane :KK12: euro dolar geldi beni vurdu :-)
Bi dert etmediğimiz o kaldıydı afffeeriiiin bize :KK19:

pinkstrap pinkstrap canım mide yanması bende ileri haftalarda olmuştu. Yarim cay bardağı sütü ılıtıp 3 yudumda içmek beni biraz rahatlatiyordu. Denedin mi bilmiyorum ama inşallah çaresini bulursun :KK43: çok fena bir his, içinde ateş yanıyor sanki dimi...
İnşallah canım, Ateş ki ne ateş, dün kızların söylediği şeyleri yaptım, uyumaya giderken yanma durmuştu, uykudan yine yanmayla sıçradım, gece kısmı çok kötü.
Sütüm yoktu ya, paket süt almıyoruz, Ramazan dolayısıyla sütçüyü de kaçırıyoruz onu denemedim, bir öncekinde işe yaramamıştı :)
Herkesi ayrı yerden vuruyor gebelik:-) Aman bebekler iyi olsunda.

O değil de kv hanım bana küstü şaka gibi günler yaşıyorum yine. Biz ev aldık şu sıra zar zor biriktir biriktir neyse geçen kv aradı konuşuyoruz alın alın diye ısrar ettiği evden için, şimdi bu ev çok da iyi değil daha güzelini alırsınız inşallah falan dedi ben de artık biriktirmekten yoruldum biraz da harcayacağım dedim, oranıza buranıza mı sıvayacaksınız gibisinden konuştu ben de harcamak derken onu kastetmiyorum dedim neyse ona hak vermişti ben de eşim yanıma geldiğinde anlattım güldük geçtik bakma sen ona falan dedi. Sonra sen git bunu kp e anlat annem böyle böyle demiş lüzumsuz gibisinden. Kv ayağa kalkmış ben ikinci ev demedim şöyle böyle. Ha ikinci ev ha yeni ev ne farkediyosa ama ben de o anlamda dememiştim eşim yanlış anlayıp sağolsun ortalığı karıştırmış. Neyse ben bunu aradım açmadı mesajla kısaca anlattım yanlış anlaşılma olmuş sorun yok gibisinden. Kesinlikle dönmedi ve hâlâ da dönmüyor. Yeminederim bıktım ergen tavırlardan ya. Telefonu açmamak nedir aç kızacaksan yine kız küseceksen yine küs ama bu tavrı gerektirecek ne oldu anlamış değilim yani eşime olanı anlattım bu mu suç. Sizce napam kv adayları ve sevgili gelinler :)
hahah benim kayınvalidem asla öyle trip yapmaz, arar bi güzel saydırır kapatır yüzüme. sonra aradan 2 saat geçer işi düşmüş olur, 2 saat önce hiç konuşmamış gibi napıyosun bana o lazım yada bana misafir gelicek onu bunu yaparmısın der ve kapatır :-) o bakımdan bu konuda yardımcı olamıycam :-) ama eşinde bi garip seni yakmış durduk yere eşin konşsun bence annesiyle
Bi dert etmediğimiz o kaldıydı afffeeriiiin bize :KK19:
dimi dimi onu da tamamladık şükür :KK70:

hahah benim kayınvalidem asla öyle trip yapmaz, arar bi güzel saydırır kapatır yüzüme. sonra aradan 2 saat geçer işi düşmüş olur, 2 saat önce hiç konuşmamış gibi napıyosun bana o lazım yada bana misafir gelicek onu bunu yaparmısın der ve kapatır :-) o bakımdan bu konuda yardımcı olamıycam :-) ama eşinde bi garip seni yakmış durduk yere eşin konşsun bence annesiyle

Benim eşim biraz değişiktir niye arıyorsun şımartıyosun salla gitsin biraz da onlar senin peşinden koşsun diyor. Adam rahat ya yeminediyorum. İnsan bi arar anasını bunda küsecek ne var der ama benimki demez. Çünkü annesinden biraz bıkmış. Ben de takmayayım diyorum ama sonrasında çığ gibi büyüyor üzülen gene ben oluyorum Neyse valla ben elimden geleni yaptım daha da ellemeyeyim uğraşa uğraşa beni arsız edecek kötü gelin neymiş görecek haberi yok egosunu sevdiğim :KK62:

Senin kaynana fevrigüllerden desene..onun içinde ne kin kalır ne öfke ama iyiymiş o. :) Benimki böyle olaylar olsa da azıcık havalı havalı gezsem diye uğraşıyor galiba. Kayınbabam da yarın mesaj atmaya laf sokmaya başlar Allahım dünyanın en değişik ailesi bende yaa

Benim eşim biraz değişiktir niye arıyorsun şımartıyosun salla gitsin biraz da onlar senin peşinden koşsun diyor. Adam rahat ya yeminediyorum. İnsan bi arar anasını bunda küsecek ne var der ama benimki demez. Çünkü annesinden biraz bıkmış. Ben de takmayayım diyorum ama sonrasında çığ gibi büyüyor üzülen gene ben oluyorum Neyse valla ben elimden geleni yaptım daha da ellemeyeyim uğraşa uğraşa beni arsız edecek kötü gelin neymiş görecek haberi yok egosunu sevdiğim :KK62:
ay yok artık gerçekten çok değişik ya, benim eşim hayatta öyle yapmaz :-) ay ne takıyosun sende, büyürse büyüsün kocan sana sırt çevirmiyo önemli olan o. bizim ki hemen ağlar sızlar oğluna ki Allah var yukarıda bugüne kadar bikez cevap vermedim sabır çektim ben o yüzden doldum bukadar. ama eşimde hemen gelir annemi arıyo musun soruyomusun bilmem ne der. Allahtan ki yanlış anlaşılcak bişey olursa diyorum ben annene bunu dedm yanlış anlarsa habern olsun vs diye.
Senin kaynana fevrigüllerden desene..onun içinde ne kin kalır ne öfke ama iyiymiş o. :) Benimki böyle olaylar olsa da azıcık havalı havalı gezsem diye uğraşıyor galiba. Kayınbabam da yarın mesaj atmaya laf sokmaya başlar Allahım dünyanın en değişik ailesi bende yaa
yok kız ne kin tutmaması. kinin alasını tutar. o o anlık boşalması oluyo sadece :işsiz: benim kayınpederim yok, senin aile cidden değişikmiş ama o_O mesjla laf sokma nedir :KK53:
pinkstrap pinkstrap bacım bi taktik ateşlesene en tokatlayanından. :kızgın:
kim kimin öğrencisi oldu belli değil :KK70:

İnşallah canım, Ateş ki ne ateş, dün kızların söylediği şeyleri yaptım, uyumaya giderken yanma durmuştu, uykudan yine yanmayla sıçradım, gece kısmı çok kötü.
Sütüm yoktu ya, paket süt almıyoruz, Ramazan dolayısıyla sütçüyü de kaçırıyoruz onu denemedim, bir öncekinde işe yaramamıştı :)
Geçmiş olsun canim

İnşallah bu sefer işe yarar canım ya her gebelik farklı sonuçta. Mesela benim ilkinde çubuk kraker midemi bastırırken bunda ağzımdan geliyor, mideme dokunuyor :) aynen minnoş kuzular iyi olsun gerisi teferruat valla :KK68:

İnşallah bu sefer işe yarar canım ya her gebelik farklı sonuçta. Mesela benim ilkinde çubuk kraker midemi bastırırken bunda ağzımdan geliyor, mideme dokunuyor :) aynen minnoş kuzular iyi olsun gerisi teferruat valla :KK68:
Ben çok fark yaşamadım sanırım, aklıma gelen belirleyici birşey yok, Allah sonlarını benzetmesin de.
Güzel olan kısmı doğumla beraber sihirli değnek değmiş gibi rahatlıyor oluşun, enteresan gelmişti bana 1 gün önce mide yanmasından öleceğini hissederken, 1 gün sonra rahat rahat nefes almak :-)

Ben bir kv adayı olarak diyorum ki tabi ki suç değil paylaşmışsın olabilir. Gereksiz büyütmüş kvden arar bence bir kaç güne üzerine gitme.

Kp mesaj mı atar sana ay ne değişikmiş benimki arama yapmayı zor becerir :))) hele ki mesajla laf soksun direkt arayıp söylerler. Çok severler arayıp kavga etmeyi :)))

Kızlar merhaba. Bana haşlanmış yumurta kokuyor artık. Yağda yapsam yine de bebeğime faydası dokunur mu?

Canım nasılsın :) seninkinin cinsiyeti belli mi kuzum benimde ilk hamileliğim çubukla geçti şimdi mideme dokunuyor daha çok midem bulanıyor.

Kızlar merhaba. Bana haşlanmış yumurta kokuyor artık. Yağda yapsam yine de bebeğime faydası dokunur mu?
Canım ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum. Çok seviyorum normalde. Ama iğrendim o yüzden çok az yağda yapıyorum mecburen hiç yememekten iyidir bence.

Back
X