- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O değil de kv hanım bana küstü şaka gibi günler yaşıyorum yine. Biz ev aldık şu sıra zar zor biriktir biriktir neyse geçen kv aradı konuşuyoruz alın alın diye ısrar ettiği evden için, şimdi bu ev çok da iyi değil daha güzelini alırsınız inşallah falan dedi ben de artık biriktirmekten yoruldum biraz da harcayacağım dedim, oranıza buranıza mı sıvayacaksınız gibisinden konuştu ben de harcamak derken onu kastetmiyorum dedim neyse ona hak vermişti ben de eşim yanıma geldiğinde anlattım güldük geçtik bakma sen ona falan dedi. Sonra sen git bunu kp e anlat annem böyle böyle demiş lüzumsuz gibisinden. Kv ayağa kalkmış ben ikinci ev demedim şöyle böyle. Ha ikinci ev ha yeni ev ne farkediyosa ama ben de o anlamda dememiştim eşim yanlış anlayıp sağolsun ortalığı karıştırmış. Neyse ben bunu aradım açmadı mesajla kısaca anlattım yanlış anlaşılma olmuş sorun yok gibisinden. Kesinlikle dönmedi ve hâlâ da dönmüyor. Yeminederim bıktım ergen tavırlardan ya. Telefonu açmamak nedir aç kızacaksan yine kız küseceksen yine küs ama bu tavrı gerektirecek ne oldu anlamış değilim yani eşime olanı anlattım bu mu suç. Sizce napam kv adayları ve sevgili gelinler :)küstüm kii küstüm kiii![]()
Bi dert etmediğimiz o kaldıydı afffeeriiiin bizeya kızlar dolar altın euro fırlamış. işyerinde resmen bi matem havası var. tüm negatif enerjiyi sanırım üstüme çektim başım nasıl ağırıyo inanamazsınız. parolda içmek istemedim belki açlıktandır dedm yemek yedim banamısın demedi. düşüp bayılacak gibi oluyorum bilmiyorum. sanırım içicem parol bitaneeuro dolar geldi beni vurdu
![]()
İnşallah canım, Ateş ki ne ateş, dün kızların söylediği şeyleri yaptım, uyumaya giderken yanma durmuştu, uykudan yine yanmayla sıçradım, gece kısmı çok kötü.pinkstrap canım mide yanması bende ileri haftalarda olmuştu. Yarim cay bardağı sütü ılıtıp 3 yudumda içmek beni biraz rahatlatiyordu. Denedin mi bilmiyorum ama inşallah çaresini bulursun
çok fena bir his, içinde ateş yanıyor sanki dimi...
hahah benim kayınvalidem asla öyle trip yapmaz, arar bi güzel saydırır kapatır yüzüme. sonra aradan 2 saat geçer işi düşmüş olur, 2 saat önce hiç konuşmamış gibi napıyosun bana o lazım yada bana misafir gelicek onu bunu yaparmısın der ve kapatırO değil de kv hanım bana küstü şaka gibi günler yaşıyorum yine. Biz ev aldık şu sıra zar zor biriktir biriktir neyse geçen kv aradı konuşuyoruz alın alın diye ısrar ettiği evden için, şimdi bu ev çok da iyi değil daha güzelini alırsınız inşallah falan dedi ben de artık biriktirmekten yoruldum biraz da harcayacağım dedim, oranıza buranıza mı sıvayacaksınız gibisinden konuştu ben de harcamak derken onu kastetmiyorum dedim neyse ona hak vermişti ben de eşim yanıma geldiğinde anlattım güldük geçtik bakma sen ona falan dedi. Sonra sen git bunu kp e anlat annem böyle böyle demiş lüzumsuz gibisinden. Kv ayağa kalkmış ben ikinci ev demedim şöyle böyle. Ha ikinci ev ha yeni ev ne farkediyosa ama ben de o anlamda dememiştim eşim yanlış anlayıp sağolsun ortalığı karıştırmış. Neyse ben bunu aradım açmadı mesajla kısaca anlattım yanlış anlaşılma olmuş sorun yok gibisinden. Kesinlikle dönmedi ve hâlâ da dönmüyor. Yeminederim bıktım ergen tavırlardan ya. Telefonu açmamak nedir aç kızacaksan yine kız küseceksen yine küs ama bu tavrı gerektirecek ne oldu anlamış değilim yani eşime olanı anlattım bu mu suç. Sizce napam kv adayları ve sevgili gelinler :)
dimi dimi onu da tamamladık şükürBi dert etmediğimiz o kaldıydı afffeeriiiin bize![]()
Pullubiber onermisti: dogumdan itibaren montesorri. Ben de not etmistim
Benim eşim biraz değişiktir niye arıyorsun şımartıyosun salla gitsin biraz da onlar senin peşinden koşsun diyor. Adam rahat ya yeminediyorum. İnsan bi arar anasını bunda küsecek ne var der ama benimki demez. Çünkü annesinden biraz bıkmış. Ben de takmayayım diyorum ama sonrasında çığ gibi büyüyor üzülen gene ben oluyorum Neyse valla ben elimden geleni yaptım daha da ellemeyeyim uğraşa uğraşa beni arsız edecek kötü gelin neymiş görecek haberi yok egosunu sevdiğimhahah benim kayınvalidem asla öyle trip yapmaz, arar bi güzel saydırır kapatır yüzüme. sonra aradan 2 saat geçer işi düşmüş olur, 2 saat önce hiç konuşmamış gibi napıyosun bana o lazım yada bana misafir gelicek onu bunu yaparmısın der ve kapatıro bakımdan bu konuda yardımcı olamıycam
ama eşinde bi garip seni yakmış durduk yere eşin konşsun bence annesiyle
dimi dimi onu da tamamladık şükür![]()
Senin kaynana fevrigüllerden desene..onun içinde ne kin kalır ne öfke ama iyiymiş o. :) Benimki böyle olaylar olsa da azıcık havalı havalı gezsem diye uğraşıyor galiba. Kayınbabam da yarın mesaj atmaya laf sokmaya başlar Allahım dünyanın en değişik ailesi bende yaahahah benim kayınvalidem asla öyle trip yapmaz, arar bi güzel saydırır kapatır yüzüme. sonra aradan 2 saat geçer işi düşmüş olur, 2 saat önce hiç konuşmamış gibi napıyosun bana o lazım yada bana misafir gelicek onu bunu yaparmısın der ve kapatıro bakımdan bu konuda yardımcı olamıycam
ama eşinde bi garip seni yakmış durduk yere eşin konşsun bence annesiyle
dimi dimi onu da tamamladık şükür![]()
ay yok artık gerçekten çok değişik ya, benim eşim hayatta öyle yapmazBenim eşim biraz değişiktir niye arıyorsun şımartıyosun salla gitsin biraz da onlar senin peşinden koşsun diyor. Adam rahat ya yeminediyorum. İnsan bi arar anasını bunda küsecek ne var der ama benimki demez. Çünkü annesinden biraz bıkmış. Ben de takmayayım diyorum ama sonrasında çığ gibi büyüyor üzülen gene ben oluyorum Neyse valla ben elimden geleni yaptım daha da ellemeyeyim uğraşa uğraşa beni arsız edecek kötü gelin neymiş görecek haberi yok egosunu sevdiğim![]()
yok kız ne kin tutmaması. kinin alasını tutar. o o anlık boşalması oluyo sadeceSenin kaynana fevrigüllerden desene..onun içinde ne kin kalır ne öfke ama iyiymiş o. :) Benimki böyle olaylar olsa da azıcık havalı havalı gezsem diye uğraşıyor galiba. Kayınbabam da yarın mesaj atmaya laf sokmaya başlar Allahım dünyanın en değişik ailesi bende yaa
kim kimin öğrencisi oldu belli değil
Ben olsam açıklama yapmazdım 1 kere arardım açmadıysa bir daha aramazdım, herkesle gerektiği kadar muhabbet iyidir. Saygı aşılmasın samimi olmaya da gerek yok küs olmaya da.
Geçmiş olsun canimİnşallah canım, Ateş ki ne ateş, dün kızların söylediği şeyleri yaptım, uyumaya giderken yanma durmuştu, uykudan yine yanmayla sıçradım, gece kısmı çok kötü.
Sütüm yoktu ya, paket süt almıyoruz, Ramazan dolayısıyla sütçüyü de kaçırıyoruz onu denemedim, bir öncekinde işe yaramamıştı :)
Herkesi ayrı yerden vuruyor gebelikAman bebekler iyi olsunda.
İnşallah canım, Ateş ki ne ateş, dün kızların söylediği şeyleri yaptım, uyumaya giderken yanma durmuştu, uykudan yine yanmayla sıçradım, gece kısmı çok kötü.
Sütüm yoktu ya, paket süt almıyoruz, Ramazan dolayısıyla sütçüyü de kaçırıyoruz onu denemedim, bir öncekinde işe yaramamıştı :)
Herkesi ayrı yerden vuruyor gebelikAman bebekler iyi olsunda.
Sağol canım, mide yanması sizi teğet geçer inşallah :)Geçmiş olsun canim
Ben çok fark yaşamadım sanırım, aklıma gelen belirleyici birşey yok, Allah sonlarını benzetmesin de.İnşallah bu sefer işe yarar canım ya her gebelik farklı sonuçta. Mesela benim ilkinde çubuk kraker midemi bastırırken bunda ağzımdan geliyor, mideme dokunuyor :) aynen minnoş kuzular iyi olsun gerisi teferruat valla![]()
Ben bir kv adayı olarak diyorum ki tabi ki suç değil paylaşmışsın olabilir. Gereksiz büyütmüş kvden arar bence bir kaç güne üzerine gitme.O değil de kv hanım bana küstü şaka gibi günler yaşıyorum yine. Biz ev aldık şu sıra zar zor biriktir biriktir neyse geçen kv aradı konuşuyoruz alın alın diye ısrar ettiği evden için, şimdi bu ev çok da iyi değil daha güzelini alırsınız inşallah falan dedi ben de artık biriktirmekten yoruldum biraz da harcayacağım dedim, oranıza buranıza mı sıvayacaksınız gibisinden konuştu ben de harcamak derken onu kastetmiyorum dedim neyse ona hak vermişti ben de eşim yanıma geldiğinde anlattım güldük geçtik bakma sen ona falan dedi. Sonra sen git bunu kp e anlat annem böyle böyle demiş lüzumsuz gibisinden. Kv ayağa kalkmış ben ikinci ev demedim şöyle böyle. Ha ikinci ev ha yeni ev ne farkediyosa ama ben de o anlamda dememiştim eşim yanlış anlayıp sağolsun ortalığı karıştırmış. Neyse ben bunu aradım açmadı mesajla kısaca anlattım yanlış anlaşılma olmuş sorun yok gibisinden. Kesinlikle dönmedi ve hâlâ da dönmüyor. Yeminederim bıktım ergen tavırlardan ya. Telefonu açmamak nedir aç kızacaksan yine kız küseceksen yine küs ama bu tavrı gerektirecek ne oldu anlamış değilim yani eşime olanı anlattım bu mu suç. Sizce napam kv adayları ve sevgili gelinler :)
Kp mesaj mı atar sana ay ne değişikmiş benimki arama yapmayı zor becerir :))) hele ki mesajla laf soksun direkt arayıp söylerler. Çok severler arayıp kavga etmeyi :)))Senin kaynana fevrigüllerden desene..onun içinde ne kin kalır ne öfke ama iyiymiş o. :) Benimki böyle olaylar olsa da azıcık havalı havalı gezsem diye uğraşıyor galiba. Kayınbabam da yarın mesaj atmaya laf sokmaya başlar Allahım dünyanın en değişik ailesi bende yaa
Canım nasılsın :) seninkinin cinsiyeti belli mi kuzum benimde ilk hamileliğim çubukla geçti şimdi mideme dokunuyor daha çok midem bulanıyor.İnşallah bu sefer işe yarar canım ya her gebelik farklı sonuçta. Mesela benim ilkinde çubuk kraker midemi bastırırken bunda ağzımdan geliyor, mideme dokunuyor :) aynen minnoş kuzular iyi olsun gerisi teferruat valla![]()
Canım ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum. Çok seviyorum normalde. Ama iğrendim o yüzden çok az yağda yapıyorum mecburen hiç yememekten iyidir bence.Kızlar merhaba. Bana haşlanmış yumurta kokuyor artık. Yağda yapsam yine de bebeğime faydası dokunur mu?