Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ki valla canım ben bıraktım bi fikrim yok o yüzdenbendede minik siselerde olani kullaniyorum onu hep mi kullanicaz
inşallah yükselmiştir ben hiç kullanmadım adam akıllı, bidaha bakıldımı bilmiyorum ikilide bakılıyosa bakılmıştır yoksa bakılmadıBen de bıraktım yaa . Perşembe doktor başka tahlillerle beraber tekrar d vitaminine bakicak. Bakalım yükseldi mi
devit-3 benimki kuzum al kullan bundan istersen hemen hemen hep bundan veriyolarYa benim 8 çıktı d vitamini çok düşük. Hala gidicem de bana d vitamini verecek. Sen hangisini kullanıyorsun?
2 li de kız dedi 2 hafta sonra %70 erkeğe döndü sıpa..o yüzden 2 lide ki tahmine güvenme derim, yada 2 li doğru kesin sonuç ayrıntılıda çıkacak bakalımArkadaşlar ikili testte bebeğin cinsiyetini öğrenen varmı
hoşgeldin canım hayırlı evlat olsun inşallahSlm arkadaslar ben de kasım annesi olacam Allah izin verirse.
Aralık sanıyordum oradaydım. Doktorum tahmini doğumun kasım ayında dedi.
Ben de bu gruba geldim
Ben öğrendim canım erkek :)Arkadaşlar ikili testte bebeğin cinsiyetini öğrenen varmı
Hapı yutunca kusuyorum canım. Hapı içip 10 dk bile geçmeden lavaboya kusmaya gidiyorum.Mide bulantın içtikten sonra etki olarak mı basliyor yoksa hap tutunca mi kusuyorsun. Bana mesela vitamin hapı verdi doktor ilk alır almaz çıkardım.boyle bsy m
yani hamilelik bulantısı tamam diyorsun ama sebep ilaç olunca insan sinir oluyor insallah geçer canımBen denizlide büyüdüm ve gelin çıktım ailem ırda bende her tatili orda değerlendiriyorum otaya gidince zaten sahil kesinde yakın tatilide genelde fethiye de yapıyoruz hem aile ziyareti hem tatil iyi oluyor ama bu sene zor gibi bakalım
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Gözün aydın canım hayırlısı olsun inşallah
Bugün başladım kahvaltının hemen peşine içtim yarım saate de uyudum gitti kalkınca bulantı yoktu şükür
Ayyy inşallah canım hayattan bezdirdi zaten bide ilaçların bulantısıyla uğraşamam
Inşaallah canım hepimiz ki.hoşgeldin canım hayırlı evlat olsun inşallah
Ben öğrenmiştim.Arkadaşlar ikili testte bebeğin cinsiyetini öğrenen varmı
benimki daha ilk canım Allah izin verirse. oy daha diğeri bebişmiş olsun beraber büyürler inşallahInşaallah canım hepimiz ki.
Bebekleriniz ilk mi kaçıncı ?
Benimki 2.
Ilk bebeğim daha 1 yaşında minnacik abi olacak![]()
Bu ara tembellik yaptığım için işlerim birikmişti, onlarla ilgileniyordum. Sen ne yapıyorsun nasılsın?
O zAman hapin etkisi değil benim gibisin. Ben öyle 2 kere oldum hapı hemen yutamadım daha agzimdayken ogurmeye başladım sonrası da malumHapı yutunca kusuyorum canım. Hapı içip 10 dk bile geçmeden lavaboya kusmaya gidiyorum.
Arkadaşlar ikili testte bebeğin cinsiyetini öğrenen varmı
Bende çalışıyorum işler durgun biraz vakit geçmiyoBu ara tembellik yaptığım için işlerim birikmişti, onlarla ilgileniyordum. Sen ne yapıyorsun nasılsın?
çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahBugün doktor kontrolüm vardı. İkili taramada %99 kız diye yorum yapmıştı şimdi kendi doktorum da onayladı, kesin kız. (Gönlümüzden kız olması geçiyordu)
İkili taramaya iyi dedi. 3 li ye gerek yok ben 4 lü taramayı öneriyorum yaptırmak isterseniz bunu yapalım dedi. Ultrasonda baktım sadece kan vereceksiniz dedi. Özel sağlık sigortam olduğu için yaptırdım. 14 santim olmuşuz, 155 gr ağırlığındayız. Decavit ve d vitaminine devam. Balık yağı için erken dedi. Tatile gideceğimi söyledim. Sakıncası yok ama havuzda klor olduğu için tavsiye etmiyoruz, denize girebilirsin çok açılma ama dedi. Sistit olmamak için denizden çıkınca bikinini değiştir, ıslak kalma dedi.
Her şey güzel, 1 ay sonra kontrole devam.
ne yapmam gerek peki sen naptın canım?O Aman hapin etkisi değil benim gibisin. Ben öyle 2 kere oldum hapı hemen yutamadım daha agzimdayken ogurmeye başladım sonrası da malumhaplar da kocaman zaten hiç sevmiyorum ruyam da bile doktoru görüp diyormusum şurup yok mu :)))
bilmiyorum ki valla canım ben bıraktım bi fikrim yok o yüzden
inşallah yükselmiştir ben hiç kullanmadım adam akıllı, bidaha bakıldımı bilmiyorum ikilide bakılıyosa bakılmıştır yoksa bakılmadı
devit-3 benimki kuzum al kullan bundan istersen hemen hemen hep bundan veriyolar
duş alabildiniz mi