2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben D vitamini damlasını meyvesuyumun içine damlatıp içiyorum. Hem c vitaminiyle birlikte almış oluyorum.
Hazır meyvesuyu içmiyorsunuz değil mi? Paketli gıdalar içerisinde en zararlıları meyvesularıymış. Bir jinekolog aile dostumuz var, bana dedi ki hamilelik sürecinde paketli hiç bir şey yeme. Gerekirse git sinekli lokantada ye ama paketli gıda yeme.

demekki bünyeden bünyeye değişiyor. Zaten kustuğum ve bulandığım zamanlarda içmiştim ama bu daha da coşturmuştu. Tam bulantılarımın geçtiğinden em

bünyeden bünyeye değişiyor demek ki canım bunu içtikçe bulantım coşmuştu ve hemen kusmuştum. Şimdi bulantılarımın geçtiğinden tam emin olup denemem gerek inşallah bi sıkıntı olmaz.

Mide bulantın içtikten sonra etki olarak mı basliyor yoksa hap tutunca mi kusuyorsun. Bana mesela vitamin hapı verdi doktor ilk alır almaz çıkardım.boyle bsy m

Selam kızlar :)
Ben tombiş, baba tombiş; bizim bebek beklemez ben de Kasım annesi olurum diyerekten burada devam etmek istedim. Hem bir süredir keyifle okuyorum burayı, benden ileride arkadaşların tavsiyeleri benim gibi bir çömeze fayda olur dedim :)

Emira SY Emira SY beni de ekler misin listeye canım :)

Son adet tarihi: 27 Şubat
Beklenen doğum tarihi: 4 Aralık
Kaçıncı bebek: 1
Ben denizlide büyüdüm ve gelin çıktım ailem ırda bende her tatili orda değerlendiriyorum otaya gidince zaten sahil kesinde yakın tatilide genelde fethiye de yapıyoruz hem aile ziyareti hem tatil iyi oluyor ama bu sene zor gibi bakalım

İlk bebeğini bekleyen hanımlar, valla dinlenebildiğiniz kadar dinlenin. Sonra yeniden k aksırdı yok tıksırdı yok gazı çıkmadı derken dinlenemiyo insan:) niye bunu yazdım. Gece hiç bişi yokken büyük kız ateşlendi. 39,5 ateşi gördük. Ben yatıyodum, eşim farketmiş. Geldi beni uyandırdı ama uyanamıyorum resmen. Üstümde bi ağırlık var. Kızı yanıma getir burda yatsın dedim. Adam 1 saatten fazla ıslak havluyla kızımın heryerini sildi. Komiklikler yaptı, moralini düzeltti. Gözyaşları süzülüyordu yastığına:KK43: Ben sadece yanında yatıp elini tuttum, geçiyo diye telkinlerde bulundum. Biraz düşürdü ateşini. İlk defa böyle oldum, vücut saldı heralde kendini. Çocuğum ateşli ve ben yerimden bile kalkamadım. Neyseki bugün şurup verdim şimdi daha iyi.okulada göndermedim. Akşama devam ederse doğru hastaneye. Zaten akşama kontrolüm var:KK36:
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah

İkili testımız temız allaha sukur olsun kızlar bıde bu hcg ile cınsıyet olayına göre 53 benim serbest hcg yanı kız çin takvımındede kız çıkmıstı dr da benzettı bu gıttıgıme netlescek hafta sonu ıns dayanabılırsem tabı yarın gitmezsem :KK70:
Gözün aydın canım hayırlısı olsun inşallah

Ben bunu içiyorum bana çok iyi geldi
Sabah kahvaltıdan 1 saat kadar sonta içiyorum
Bulantı ve kusma yaşayan biri olarak bunun hiçbir zararı olmadı diyebiliirim
Bugün başladım kahvaltının hemen peşine içtim yarım saate de uyudum gitti kalkınca bulantı yoktu şükür

aman maşallah canım bulanmasın zaten çok kötü oluyor. İnşallah hiç problem yaşamazsın
Ayyy inşallah canım hayattan bezdirdi zaten bide ilaçların bulantısıyla uğraşamam

Ben denizlide büyüdüm ve gelin çıktım ailem ırda bende her tatili orda değerlendiriyorum otaya gidince zaten sahil kesinde yakın tatilide genelde fethiye de yapıyoruz hem aile ziyareti hem tatil iyi oluyor ama bu sene zor gibi bakalım

Canım ben de İzmirliyim aslında ama okul için gelip kalanlardanım. 12 sene olmuş geleli, İzmir yakın nasılsa gidip geliyorum, seviyorum düzenimi. Cidden her yer yakın ve çok işe yarıyor özellikle yazın :)

Peki ayrı D vitamini kullanıyormusun?..Ben bide günde 2 tane omepa kullanıyorum
Hayır kullanmıyorum. Sana buyuk ihtimalle ampul olanı degerin yukselsin diye vermiş diğer kullandığın da günlük alim dozuna denk geliyordur heralde.

Ampul için o normalde enjeksiyon için yapılmış ağızdan alınca emilimi çok iyi olmuyor oyuzden damla olanı yazıyorum sana demişti.

okadar önemli olduğunu bilmiyodumda, mesela en alt değer yanlış hatırlamıyosam 23se benimkisi 12-13 falandı. acaba neden önemli bişey değil dedi ki acaba aklım takıldı şimdi. en iyisi ben kullanıyım onu o_O
çok teşekkür ederim bu arada :KK200:
Ya benim 8 çıktı d vitamini çok düşük. Hala gidicem de bana d vitamini verecek. Sen hangisini kullanıyorsun?

ben o ampul olandan 15 günde bir 1 ampul olarak kullandım kaç ay fayda etmedi.
sonra minik şişede damla olarak verdi ama hergün hergün içemedim bıraktım ama başlamak lazım heralde tekrardan nolur nolmaz

Ben de bıraktım yaa . Perşembe doktor başka tahlillerle beraber tekrar d vitaminine bakicak. Bakalım yükseldi mi

ben o ampul olandan 15 günde bir 1 ampul olarak kullandım kaç ay fayda etmedi.
sonra minik şişede damla olarak verdi ama hergün hergün içemedim bıraktım ama başlamak lazım heralde tekrardan nolur nolmaz
bendede minik siselerde olani kullaniyorum onu hep mi kullanicaz

Ya benim 8 çıktı d vitamini çok düşük. Hala gidicem de bana d vitamini verecek. Sen hangisini kullanıyorsun?
benimde 10 du degerim hamileligindd 6.haftasinda ampullerden vermisti bana 15 gun arayla kullandim kaglik ocagida tera d3 verdi onu kullanmamistim bugun basladim artik isteesen kullan demisti cunku doktor

Back
X