- 27 Mart 2017
- 552
- 662
- Konu Sahibi gucbendeartik
Kızlaaar selamlar. Böyle bir konu yok sanırım onu fark ettim. Yok mu 2018’de evlenecek olan minnoş hanımlar? Neler yapıyorsunuz ne zaman nereye gelin gidiyorsunuz? Biraz sohbet edelim miii?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 2018 Ağustos ayında evleniyorum bende fakat İstanbul dısında olucak kına ve organizasyon için sıkıntılıyım İstanbul daki show time organizasyon ile görüştüm şehir dışı ama geliriz falan dedi ama güvenemiyorum malum 1 kere olan gece ve sizden yorum almak istedim var mı bir garanti acaba?Kızlaaar selamlar. Böyle bir konu yok sanırım onu fark ettim. Yok mu 2018’de evlenecek olan minnoş hanımlar? Neler yapıyorsunuz ne zaman nereye gelin gidiyorsunuz? Biraz sohbet edelim miii?
Merhaba kızlar...
Bizim temmuzda düğünümüz. Benim en büyük sıkıntım saç ve makyaj sanırım...
Gelinlik bakıyorum şu aralar. Fiyatlar inanılmaz!
Saç ve Makyaj konusunda önerisi olanlar varsa seve seve dinliyorum :)
sıkıntı derken model konusunda mı ? bana da kuafördeyken afakanlar basıyor beklemekten, bende de öyle bi sıkıntı oluyo
bazı gelinler kendi yapıyo düğn makyajını ama ben cesaret edemem gibiModel konusunda sıkıntı yok da nerede yaptıracağımı bilemiyorum. Nişanımda saç konusunda çok mutlu olamadım. Makyajıda kendim mi yapsam yoksa profesyonel biriyle mi anlaşsam diye kararsızım açıkçası
Kimse var mıı Benimde nisanda düğünüm. iki düğün olacak. baya stresliymiş bu işler
Bir şekilde oluyorda olanakadar bol sabır lazımmıs :)Evet baya zor ama Allah kolaylığını veriyor canım :)) bi şekilde üstesinden geliniyor :))
Benden tavsiye bacım hiçbir şeyi son ana bırakma.Şubatta nişan,haziranda düğün yapmayı düşünüyoruz ama daha hiçbir şey yapmadık. Biz mi çok rahatız insanlar mı çok panik
benim de mart bazen daha çok varmış gibi geliyo bazen de bişi kalmamış gibiKimse var mıı Benimde nisanda düğünüm. iki düğün olacak. baya stresliymiş bu işler