2018 Ekim Anneleri

Bazen olabiliyor oyle korkma ins birsey olmayacak.. Sen uzulme ki bebisde uzulmesin canim

Cok gecmis olsun canimm
Ben cumartesi gitmistim 7mm'di.Asagi yukari ayniyiz.Normal demek ki hem doktorunda soylemis hic canini sikma❤
Lekelerinde durur tekrarlamaz insallah❤

Ins kuzum cok leke gbı dgl acık renk kahve ama yaoıskan akıntıyla gelıyo bazen ıns bosey olmaz

Insallah canim❤
Progestan verdi mi?

Kızlar yediğime içtiğime inanılmaz dikkat ediyorum.bırakın tatlıyı tuzluyu aburcuburu makarna pilav beyaz ekmek bile yemiyorum ama bildiğiniz şiştim sebep ne olabilir

Bu aylarda sislik cok oluyor.Regli atlatmanin siskinligi,gaz,dengeler fln derken,geçici
Toparlarsin bence

İnşallah canım ya bende öyle umut ediyorum. Dakka bir gol bir başında böyle giderse işim zor

canim cok gecmis olsun. Allah yardimcin ilsun. Haberlerini beklyorum.

Kizlar benimde tup bebek
Pazartesi kese icin cagirdi dr. Bu ikinci denemem ilki gelismemisti
Bana dua eder misiniz?
Hem yalnizim hemde moralim iyi degil.
Bugunde cok belirtim olmadi
Kucuk bebislerim insallah benimledir teyzeleri

Insallah cok guzel haberler alirsin❤
Moralini yuksek tut,soylemek kolay ama en azindan bu ihtimal icin bile değer❤

İnşallah öyledir canım. Ben ilk hamileliğimde çok sağlam yaşadım o kilo problemini korkuyorum o nedenle...
Bu ikinci bebişin mi sen tecrübelisin o zaman :) verebildin mi ilkindeki kiloları? Ben de en çok kilo aldığım zamanda hamile kaldım ama nasip işte demekki hayırlısı böyleymiş çok şükür

İnşallah canım ya bende öyle umut ediyorum. Dakka bir gol bir başında böyle giderse işim zor

Zor birden duvara carpmis gb.
Ama insallah toparlarsin❤
Eski resimlere bakiyorumda simdi daha cok korkutuyor

Kizlar siz her gun belirti hissediyor musunuz yoksa ara ara mi benim bugun yoktu mesela ama dun vardi? Bende isgilleniyorum

Kizlar siz her gun belirti hissediyor musunuz yoksa ara ara mi benim bugun yoktu mesela ama dun vardi? Bende isgilleniyorum

Bazen daha cok oluyor benimde canim.
Ama bugun aksama kadar hicbiseyim yoktu.
Hatta gogus uclarimi kontrol ettim :)))))

Yok cnm gününe göre değişiyor ben bu aralar çok geziyorum. yürüyüş fln fazla oluyor eskisi gibi hızlı yuruyemiyorum. Hızlı yürüyünce ağrı giriyor. Ya da ağır kaldirirsam ev işlerinde sancı giriyor. Evde yatıp dinlensem onlarda olmaz sanırım. Dün mesela goguslerim çok dolgun ve gergindi bugün sadece dokununca çok acıyor, sonmusler bı de

Bu ikinci bebişin mi sen tecrübelisin o zaman :) verebildin mi ilkindeki kiloları? Ben de en çok kilo aldığım zamanda hamile kaldım ama nasip işte demekki hayırlısı böyleymiş çok şükür
İnşallah ikinci olucak. Bi oğlum var. Oğlumda 45 kilo aldım. Sigarayı bıraktım işi bıraktım ve kasımda öğrendim. Tüm kış evdeydim. Hareketsizlik iştah derken birsürü kilo aldım. Oğlum doğunca aldığımdan fazlasını verdim ilk 1 senede. Ama bidaha yaşamak istemem o durumu.. Kilo zor. Bende bu bi kaç ay biraz kilo almıştım onun üzerine hamile kaldım. Dikkat etmeme rağmen şiş gibiyim garip geldi

Kizlar benimde tup bebek
Pazartesi kese icin cagirdi dr. Bu ikinci denemem ilki gelismemisti
Bana dua eder misiniz?
Hem yalnizim hemde moralim iyi degil.
Bugunde cok belirtim olmadi
Kucuk bebislerim insallah benimledir teyzeleri
Güzel düşünelim güzel olsun canım. Rabbim kucağını boş bırakmasın seni çok bekletmesin inşallah

Al benden de okadar...

Okudumda simdi o kadar yine de almazsin diye dusunuyorum❤
Insallah gonlunr gore geceer.
Geri verilsede dogum sonrasi iyi hissetmek adina ve yorgunlugu ayri oluyor.

Bazen daha cok oluyor benimde canim.
Ama bugun aksama kadar hicbiseyim yoktu.
Hatta gogus uclarimi kontrol ettim :)))))
ya bende bende

benimde sabah kalkinca cok olurdu bugun olmadi mesela

Güzel düşünelim güzel olsun canım. Rabbim kucağını boş bırakmasın seni çok bekletmesin inşallah
ayy cok tesekkurler insallah

Okudumda simdi o kadar yine de almazsin diye dusunuyorum❤
Insallah gonlunr gore geceer.
Geri verilsede dogum sonrasi iyi hissetmek adina ve yorgunlugu ayri oluyor.
Boyum çok uzun benim 183. Hem boy hem kilo çam yarması modunda gezdim. Gören korkuyordu. Alışveriş yaparken insanlar kasalardan akın akın çekiliyodu bana yer vermek için. Bidaha öyle olmak istemem. Belim rahatsız kaç senedir. Hâlâ çekiyorum

Kiyamam ya ne zor olmustur❤
Insanlarinda bu halleri pffff
Guveniyoruum sana simdiden,o kadar olmazsın inan oncelikle❤

Caninin cektigini 1 dilim ye birak,aslinda canimiz onu ceker 3-5 dilimini degil derim hep.O zaman garip bi istah ama yine de yapilmayacak sey degil.En azindan deneyimlisin,daha guclusun artik❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…