Gecmis olsun eylule bizim oksuruk te inatci cikti. Gunduz daha iyide geceleri oksurmekten aglayarak uyaniyo surekliBu sabah bi uyandik Eylulun burnu tikaliNeyse 15. Ay kontrolu vardi zaten gittik bogazda kulakta bisey yok ama ates 37,7 olmus
Simdi dolven verdim geceyi rahat gecirsin diye umarim gece ates cikmaz kuzum ememedi bile tikanikliktan
Kg yazmiyoruz ama persentilde 25-50 de gorunuyor istahsiz dedim dis cikartiyor normal dedi bi gosterdi eylulun sag ust damakta koca azi dizjnjn ilk koku cikmis bile farketmemisizGeceleri aglayarak uyanma bu yuzdenmis azilar ciddi zorlar dedi
Oğlumun 5tane dişi var hâlâ. İlk iki dişi 10aylikken çıkmıştı. Diğer üçü de çok zor çıktı. Üç haftadır hiç yemiyo dişten olabilir mi, çok zayifladigecmis olsun canim.evet bizim de ust azilar mahvetmisti uykularini.o sira yazmistim da buraya hatta.simdi de alt yankesiciler cikiyo.boylece 1 aya kadar 12 dis cikmis olacak toplamda. bir an once tamamlansa keske hepsi de sıkıntılari gecse.ya da sıkıntilarimiz gecse mi demeliydim :)
Bizim de 8 diş 11-13 ay arası beraber çıktı gibi oldu. Eller yine hep ağızda.Eylülle benimki peş peşe çıkarmışlardı ilk dişleri bizim de hala 8 tane var 7 ve 8. Hatta 13. Ayda falan çıktı hala yenisi yok erken başlayıp yavaş ilerledi herhalde
bu dis olayi cok degisik gidiyo E exelanss in kizi ilk disi 5 aylikken cikarmis.ama ilk disini 1 yastan sonra cikaranlar da oluyo.2bucuk yasa kadar tamamlaniyomus. disten dolayi istahsizlik olur diyolar biz de istahsizlik yok ama gunde 6-7 kere dolu dolu kaka yapiyor her dis cikarken.yedigi icerde 1 saat kalmiyo ki cocuk kilo alsin.ama boy kilo orantili gozukuyo oglumun.Oğlumun 5tane dişi var hâlâ. İlk iki dişi 10aylikken çıkmıştı. Diğer üçü de çok zor çıktı. Üç haftadır hiç yemiyo dişten olabilir mi, çok zayifladi
Saol canim daha iyi bi kac damlayla kurtardım gibi tam yilbasi acilis zamani doktora gitmek surda dursun kafami kasiyacak zamanim yoktu aksamda doktor bulamadim
Simay kısa sürede 5 diş çıkardı, şu an 6.diş geliyor. Tüm gün eli ağzında, hiç bir şey yemiyor, bugün de ishal oldu.Bizde de ilk azılarda sıra Simay'da :)
Ablasıda kök 2.dişini cıkarıyor. Yani büyük ilk azılar. Önlerde yakındır heralde :) (Mayıa'ta 6 yaş) duble dişler içindeyiz
biz gun boyu memedeyiz dis donemleri sizde de oyle mi.meme meme diye agliyo emiyor.sonra corba.sonra azicik oynuyoruz yine meme.sonra yine mutfaktayiz.yemeicmeyle gun geciyo.ama gunde 6-7 kaka yaptigindan yedigi ocerde kalmiyo hicSimay kısa sürede 5 diş çıkardı, şu an 6.diş geliyor. Tüm gün eli ağzında, hiç bir şey yemiyor, bugün de ishal oldu.
Abisi de kalıcı 4 azı çıkardı şu ana kadar. Bakalim ön dişler ne zaman değişecek
Yine uykusuz bir gece daha geçirdik. Emziriyorum yataktan kalkıyorum 5dk sonra yine uyaniyo, kucağıma alıp pispisliyorum, yatağa koyuyorum meme diyo emziriyorum, yataktan kalkınca yine uyaniyo. Tm gece böyle kısır döngü yaşadık, baba da çok pispisladi, üçümüz de uyumadik. Doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyoruz. Dün gündüz de uykusu vardı bir türlü uyumadı. Güneş ışığını geçirmeyen perde bile aldım. Ve haftalardır birşey yemiyo, kaşık kadar kaldı yüzü. Kizdiginda saçını cekiyo. Herşeyi istiyo hiç sınırı yok. İlgi desek tamamen onunla oyunlar oynuyoruz, hemen hemen her gün parka götürüyoruz, kitaplar okuyoruz, evde heryer onun alanı, sık sık dışarı çıkıyoruz. Ona karşı çok sakin davranıyorum, kizmadan ve sabırla. Ne yapacağımı şaşırdım. Doktoruna mı götürsem, dişten mı yoksa bunlar. İlk yıl tamamen alerji kaynakliydi, yavaş yavaş azaldı çok şükür.
9,5 mu zayıfmış?Kızlar ben epeydir dr a gitmedim her gidişimde çok zayıf kelimesini duydum, 15 aylık oldu oğlum evde tartıp ölçtüm, kilosu 9.5 boyu 83,5
Benimki bugün sadece emdi, bazen 10 dk arayla istiyor.. gece de benzer vaziyetteyiz..biz gun boyu memedeyiz dis donemleri sizde de oyle mi.meme meme diye agliyo emiyor.sonra corba.sonra azicik oynuyoruz yine meme.sonra yine mutfaktayiz.yemeicmeyle gun geciyo.ama gunde 6-7 kaka yaptigindan yedigi ocerde kalmiyo hicbu aralar hadi corabi getir arabayi getir hadi corabi sepete at gibi oyunlari cok seviyor.bi de esyalarin isimlerini ogrendigini gordukce mutlu oluyorum.bu kadar memeci olmasa iyi olacak da iste....
Aynen bunu 12 aylık 1 yaş kontrolunde soyledi 8600 du o zaman 10.5 olmasını bekleriz bir yaşında dedı, 15 aylık olduk daha onu goremedık9,5 mu zayıfmış?
Bence senin zaafından ilerliyor doktor malesef.
Valla şükredilecek seyler sorun oluyor cok garip
Simay kısa sürede 5 diş çıkardı, şu an 6.diş geliyor. Tüm gün eli ağzında, hiç bir şey yemiyor, bugün de ishal oldu.
Abisi de kalıcı 4 azı çıkardı şu ana kadar. Bakalim ön dişler ne zaman değişecek
Aynen bunu 12 aylık 1 yaş kontrolunde soyledi 8600 du o zaman 10.5 olmasını bekleriz bir yaşında dedı, 15 aylık olduk daha onu goremedık
Kuzenimin 26 aylik ikizleri var ikiside gun icinde aynı seyleri yemesine ragmen biri 14 kiloyu gecmis digeri 11 kilo ikisininde sagligi yerinde bir sikinti yok yani metabolizma meseleso birazdaAynen bunu 12 aylık 1 yaş kontrolunde soyledi 8600 du o zaman 10.5 olmasını bekleriz bir yaşında dedı, 15 aylık olduk daha onu goremedık
Eylülle benimki peş peşe çıkarmışlardı ilk dişleri bizim de hala 8 tane var 7 ve 8. Hatta 13. Ayda falan çıktı hala yenisi yok erken başlayıp yavaş ilerledi herhalde
6 aylik tan beri odasinda yatiyo bizimki goruntulu kamera var besiginin üstünde aglarsa ondan once sesi geliyo zaten. Kucuk odadaki cekyati odasina koymustum ben ilk bi hafta bende orda yattim sonra odama geçtim alisiyolar daha bile guzel uyur belkiDemek ki erken cikarip yavas devam ediyorlar aman neyse saglikla cikarsinlarda..
Bikac gecedir yataginda yatirmaya basladim bayadir aramizdaydi ve ben gece iki buklum yatip daha yorgun uyaniyordum simdi yatagina gecirdim yine uyaniyor sabaha karsi yanima aliyorum yaza oda yapip ayirayim diyorum ama simdiden dusunuyorum ya aglarsa ya duymazsam ben burda o orada ayri yatcaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?