2018 Ekim Anneleri

Gecmis olsun eylule bizim oksuruk te inatci cikti. Gunduz daha iyide geceleri oksurmekten aglayarak uyaniyo surekli

Oğlumun 5tane dişi var hâlâ. İlk iki dişi 10aylikken çıkmıştı. Diğer üçü de çok zor çıktı. Üç haftadır hiç yemiyo dişten olabilir mi, çok zayifladi

Eylülle benimki peş peşe çıkarmışlardı ilk dişleri bizim de hala 8 tane var 7 ve 8. Hatta 13. Ayda falan çıktı hala yenisi yok erken başlayıp yavaş ilerledi herhalde
Bizim de 8 diş 11-13 ay arası beraber çıktı gibi oldu. Eller yine hep ağızda.

Oğlumun 5tane dişi var hâlâ. İlk iki dişi 10aylikken çıkmıştı. Diğer üçü de çok zor çıktı. Üç haftadır hiç yemiyo dişten olabilir mi, çok zayifladi
bu dis olayi cok degisik gidiyo E exelanss in kizi ilk disi 5 aylikken cikarmis.ama ilk disini 1 yastan sonra cikaranlar da oluyo.2bucuk yasa kadar tamamlaniyomus. disten dolayi istahsizlik olur diyolar biz de istahsizlik yok ama gunde 6-7 kere dolu dolu kaka yapiyor her dis cikarken.yedigi icerde 1 saat kalmiyo ki cocuk kilo alsin.ama boy kilo orantili gozukuyo oglumun.

Kızlar ben epeydir dr a gitmedim her gidişimde çok zayıf kelimesini duydum, 15 aylık oldu oğlum evde tartıp ölçtüm, kilosu 9.5 boyu 83,5

Yine uykusuz bir gece daha geçirdik. Emziriyorum yataktan kalkıyorum 5dk sonra yine uyaniyo, kucağıma alıp pispisliyorum, yatağa koyuyorum meme diyo emziriyorum, yataktan kalkınca yine uyaniyo. Tm gece böyle kısır döngü yaşadık, baba da çok pispisladi, üçümüz de uyumadik. Doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyoruz. Dün gündüz de uykusu vardı bir türlü uyumadı. Güneş ışığını geçirmeyen perde bile aldım. Ve haftalardır birşey yemiyo, kaşık kadar kaldı yüzü. Kizdiginda saçını cekiyo. Herşeyi istiyo hiç sınırı yok. İlgi desek tamamen onunla oyunlar oynuyoruz, hemen hemen her gün parka götürüyoruz, kitaplar okuyoruz, evde heryer onun alanı, sık sık dışarı çıkıyoruz. Ona karşı çok sakin davranıyorum, kizmadan ve sabırla. Ne yapacağımı şaşırdım. Doktoruna mı götürsem, dişten mı yoksa bunlar. İlk yıl tamamen alerji kaynakliydi, yavaş yavaş azaldı çok şükür.

Bizde de ilk azılarda sıra Simay'da :)
Ablasıda kök 2.dişini cıkarıyor. Yani büyük ilk azılar. Önlerde yakındır heralde :) (Mayıa'ta 6 yaş) duble dişler içindeyiz
Simay kısa sürede 5 diş çıkardı, şu an 6.diş geliyor. Tüm gün eli ağzında, hiç bir şey yemiyor, bugün de ishal oldu.
Abisi de kalıcı 4 azı çıkardı şu ana kadar. Bakalim ön dişler ne zaman değişecek

biz gun boyu memedeyiz dis donemleri sizde de oyle mi.meme meme diye agliyo emiyor.sonra corba.sonra azicik oynuyoruz yine meme.sonra yine mutfaktayiz.yemeicmeyle gun geciyo.ama gunde 6-7 kaka yaptigindan yedigi ocerde kalmiyo hic bu aralar hadi corabi getir arabayi getir hadi corabi sepete at gibi oyunlari cok seviyor.bi de esyalarin isimlerini ogrendigini gordukce mutlu oluyorum.bu kadar memeci olmasa iyi olacak da iste....

Alerji nedenleri net bulundu mu canım?
Gecmemiş olabilir, az olması bile yapabilir bunları.
Alerjik bunyelerde hiç düşünülmeyen seyler bile sıkıntı verebiliyor. Ya da emdiği için senin tükettiğin.

Kızlar ben epeydir dr a gitmedim her gidişimde çok zayıf kelimesini duydum, 15 aylık oldu oğlum evde tartıp ölçtüm, kilosu 9.5 boyu 83,5
9,5 mu zayıfmış?
Bence senin zaafından ilerliyor doktor malesef.
Valla şükredilecek seyler sorun oluyor cok garip

Benimki bugün sadece emdi, bazen 10 dk arayla istiyor.. gece de benzer vaziyetteyiz..

Mayıs anneleri ile sohbette ilk dişlerin cıktıgı zamanlarla alakalı mı ki diye konustuk bizde hatta :) cıkaranlar var, altlar düşmeden arkadan yenisi cıkanlar fln var.
Nasılda büyüyorlar
Geç çıkarmıştı Sezen ama şuan 22 diş var işte o arkadan cıkan kökler önleri sıkıştırmaz inşallah.

Aynen bunu 12 aylık 1 yaş kontrolunde soyledi 8600 du o zaman 10.5 olmasını bekleriz bir yaşında dedı, 15 aylık olduk daha onu goremedık

Fabrika mı cıkarıyor cocukları :) boşver canım benim maşallah bebeğine.
Böyle seylere takıldıkca hislerinle savasıyorsun aslında sonra yemediğine vs aslında bebeğine sadece senin stresin geciyor. Bebeğini dinle ona ayak uydur inan cok daha keyifli.Sor kendine bişy için gerekli mi diye? Neden gerekli ki diye? Düşün.
Herkesi cıkar aradan insanlar, doktorlar, yiyecekler, yapılacaklar vb. Başbaşa sürün ilişkinizi

Aynen bunu 12 aylık 1 yaş kontrolunde soyledi 8600 du o zaman 10.5 olmasını bekleriz bir yaşında dedı, 15 aylık olduk daha onu goremedık
Kuzenimin 26 aylik ikizleri var ikiside gun icinde aynı seyleri yemesine ragmen biri 14 kiloyu gecmis digeri 11 kilo ikisininde sagligi yerinde bir sikinti yok yani metabolizma meseleso birazda

Eylülle benimki peş peşe çıkarmışlardı ilk dişleri bizim de hala 8 tane var 7 ve 8. Hatta 13. Ayda falan çıktı hala yenisi yok erken başlayıp yavaş ilerledi herhalde

Demek ki erken cikarip yavas devam ediyorlar aman neyse saglikla cikarsinlarda..
Bikac gecedir yataginda yatirmaya basladim bayadir aramizdaydi ve ben gece iki buklum yatip daha yorgun uyaniyordum simdi yatagina gecirdim yine uyaniyor sabaha karsi yanima aliyorum yaza oda yapip ayirayim diyorum ama simdiden dusunuyorum ya aglarsa ya duymazsam ben burda o orada ayri yatcaz diye

6 aylik tan beri odasinda yatiyo bizimki goruntulu kamera var besiginin üstünde aglarsa ondan once sesi geliyo zaten. Kucuk odadaki cekyati odasina koymustum ben ilk bi hafta bende orda yattim sonra odama geçtim alisiyolar daha bile guzel uyur belki

Merhaba kızlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun Kerem Asaf’ta Çarşamba gecesi 38 geçmeyen bir ateş yaşadık ilaçsız atlattık ertesi gün yüzünde bir iki kabarcık çıktı dün kol ve bacaklarda bayağı belirgin döküntü gibi kabarcıklar çıktı tedirgin oldum dr gittik çocuğum el ayak hastalığına yakalanmış ama hafif şekilde atlatıyor dedi dr geçen hafta kuzenler bize geldi çocuklarından geçebileceğini düşünüyorum genelde okul veya kreş gibi yerlerden temas yoluyla kapılırmış bu virüs.
Kızlar bir şey sormak istiyorum bu aralar Kerem Asaf telefona çok fena ağlıyor istiyor değil teli elime alıp nete girmek biriyle bile konuşamıyorum sizin bebişlerde bu kadar telefon meraklısımı ve bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…