- Konu Sahibi CamdanKalp
Evet uzakta olan eşim. Ben de devlet memuruyum bizim ikimizin de tayin alması zor kurumlar o yüzden böyle bekliyoruz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.
Tayin alabildiniz mi merak ettim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet uzakta olan eşim. Ben de devlet memuruyum bizim ikimizin de tayin alması zor kurumlar o yüzden böyle bekliyoruz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.
Eşimin tayini çıktı çok şükür temmuz 15 itibariyle birarada olacağız inşallah.Tayin alabildiniz mi merak ettim ?
Çok teşekkür ederim seven herkes kavuşsun inşallah :)ayyy çook sevindimm hayırlı olsun inşallah eşinizle beraber upuzun çok güzel yıllarınız olur :)
Bizde de aynısı olacak şubatta askere gidecek ama bi nerdeyse 1 senedir nişanlıyızBizde 3 aylık nişanlıyız.Nişanlım şubatta askere gidecek döndüğünde de iş güç ev düzme derken temmuz gibi düğün yapmak istiyoruz.
Zor bir yıl olacak bizim için desenizeBizde de aynısı olacak şubatta askere gidecek ama bi nerdeyse 1 senedir nişanlıyız
bakalım nasıl bir yıl bekliyor bizi uzun dönem mi kısa dönem mi yapacakZor bir yıl olacak bizim için desenize
UzunSizin?bakalım nasıl bir yıl bekliyor bizi uzun dönem mi kısa dönem mi yapacak
Bizimki de uzun Allah sağsalim gidip gelmeyi nasip etsinUzunSizin?
Amin canım.İnşallahBizimki de uzun Allah sağsalim gidip gelmeyi nasip etsin