2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Geçmiş olsun arkadaşım.Bebeklerini sağlıcakla büyüt inşallah Darısı hayırlısı ile başımıza inşallah

Olmustum canım,malesef yaramamis demekki ya da daha az yaramış,bilmiyorum,amin arkadaşım insallah dua et çok zormuş bebeklerden ayrı olmak.

Ay senin daha yakın banada gün verdiği zaman sanırım benimde öyle olacak şimdi bile bi değişiğim
Evet gün belli olunca içi içine sigmiyo insanın yarın bu saatte hastanede olucam Allah nasip ederse. Hepimiz sağ saglim kavusalim inşallah

Geçmiş olsun canım en kısa zamanda meleklerini kucagına alıt eve dönersin inş:)

kızlar benim bi kaç gündür sol kalça kemigimde agrı basladi bu gün baya çekilmez oldu gece uyuyamdım agrısindan napacağımı şaşirdim normal mi benim gibi bu haftalarda kalça agrısı çeken varmı?

Cnm Demir eksikliğinden oluyor doktora git Demir eksikliği için ilaç veriyor o bacak ağrısıda kalça kemiğinizde agrısını keser

Olmustum canım,malesef yaramamis demekki ya da daha az yaramış,bilmiyorum,amin arkadaşım insallah dua et çok zormuş bebeklerden ayrı olmak.

allah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
nerde doğum yaptınız? bazı hastaneler maalesef kuvez parası için gerek olmasa da yatırıyormuş.

O KALCA AGRISINI 12. haftadan berı cekıyorum bazen yuruyemıyorum topallıyorum. doktor normal dıyor

Merhaba kızlar zaman hızla geçiyor 19 haftanın içine girmişiz şaka gibi geliyor hala ^^ Bebişler maşallah çok hareketli dönüp duruyorlar. Sizde durumlar nasıl nasılsınız?
Maşallah size bende tam hissetmeyi dört gözle bekliyorum arada segirme gibi biseler oluyo daha tam ayırt edemedim kuzuları:)

Maşallah size bende tam hissetmeyi dört gözle bekliyorum arada segirme gibi biseler oluyo daha tam ayırt edemedim kuzuları:)
Bende sadece döndüklerini anlıyorum canım biraz canımı yakıyorlar karnımdan belli oluyorlar hafif ovunca yerleşiyorlar ya kafasını yada sırtını dayıyor karnıma ^^ yakındır başlarsın sende hissetmeye :)

Atkadaşlar bugün karnımda iki defa anlık bir cızz gibi bişey hissettim sanki içim yırtıldı gibi anlık refleksle kıvrıldm yani korktum böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…