- 15 Kasım 2014
- 570
- 358
- 53
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.141
O haftalarda hissedemediğim için bişey diyemiyorum ama yinede sende hissetsen bile o derece net değildir bence rahat ol pozitif düşün. Henüz tam ayırtetmek için çok erkenTereddüt ettim baya
O haftalarda hissedemediğim için bişey diyemiyorum ama yinede sende hissetsen bile o derece net değildir bence rahat ol pozitif düşün. Henüz tam ayırtetmek için çok erken
Geçmiş olsun arkadaşım.Bebeklerini sağlıcakla büyüt inşallahArkadaşlarım iyi dileklerimiz,dualarınız için çok teşekkur ederim hepinize sevgiler.Dun akşam sekiz buçukta dogumumuz oldu,spinal Sezeryan oldum,4 cm i geçince acikligim mecburen aldı artık doktorum,yavrularım kuvozde,solunum desteği sağlanıyor,ciğerleri malesef ki tam gelişmemiş,ne zaman çıkacakları belli değil ama genel anlamda durumları iyi Allah'ıma şükürler olsun.Sut sagip veriyorum ağız sütü geliyor,bir damlasını bile ziyan etmemeye calisiyoruz,ağrım çok fazlaydı hala da öyle ağrı kesicilerle duruyorum ayakta,sürekli yuruyorum su içiyorum,geçecek bu günler insallah.
Olmustum canım,malesef yaramamis demekki ya da daha az yaramış,bilmiyorum,amin arkadaşım insallah dua et çok zormuş bebeklerden ayrı olmak.Seninde bebeklerinde ii olmasına çok sevindim arkadaşım. Tez zamanda bir araya gelin inşallah.ciğer geliştirici iğne olmuştun sanırım niye faydassı olmadı kiama haftan yine de ii çok durmayacaklar inşallah allah beterinden korusun
İnşallah canım güçlü ol ki sütün yarasın onlara moralini yüksek tut. Kiloları nasıl dr ne diyo ne kadar dururlarmışOlmustum canım,malesef yaramamis demekki ya da daha az yaramış,bilmiyorum,amin arkadaşım insallah dua et çok zormuş bebeklerden ayrı olmak.
Evet gün belli olunca içi içine sigmiyo insanın yarın bu saatte hastanede olucam Allah nasip ederse. Hepimiz sağ saglim kavusalim inşallahAy senin daha yakın banada gün verdiği zaman sanırım benimde öyle olacak şimdi bile bi değişiğim
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda meleklerini kucagına alıt eve dönersin inş:)Arkadaşlarım iyi dileklerimiz,dualarınız için çok teşekkur ederim hepinize sevgiler.Dun akşam sekiz buçukta dogumumuz oldu,spinal Sezeryan oldum,4 cm i geçince acikligim mecburen aldı artık doktorum,yavrularım kuvozde,solunum desteği sağlanıyor,ciğerleri malesef ki tam gelişmemiş,ne zaman çıkacakları belli değil ama genel anlamda durumları iyi Allah'ıma şükürler olsun.Sut sagip veriyorum ağız sütü geliyor,bir damlasını bile ziyan etmemeye calisiyoruz,ağrım çok fazlaydı hala da öyle ağrı kesicilerle duruyorum ayakta,sürekli yuruyorum su içiyorum,geçecek bu günler insallah.
Cnm Demir eksikliğinden oluyor doktora git Demir eksikliği için ilaç veriyor o bacak ağrısıda kalça kemiğinizde agrısını keserkızlar benim bi kaç gündür sol kalça kemigimde agrı basladi bu gün baya çekilmez oldu gece uyuyamdım agrısindan napacağımı şaşirdim normal mi benim gibi bu haftalarda kalça agrısı çeken varmı?
Olmustum canım,malesef yaramamis demekki ya da daha az yaramış,bilmiyorum,amin arkadaşım insallah dua et çok zormuş bebeklerden ayrı olmak.
Kullaniyorum canım son bir aydir başladık demir ilacınaCnm Demir eksikliğinden oluyor doktora git Demir eksikliği için ilaç veriyor o bacak ağrısıda kalça kemiğinizde agrısını keser
O KALCA AGRISINI 12. haftadan berı cekıyorum bazen yuruyemıyorum topallıyorum. doktor normal dıyorkızlar benim bi kaç gündür sol kalça kemigimde agrı basladi bu gün baya çekilmez oldu gece uyuyamdım agrısindan napacağımı şaşirdim normal mi benim gibi bu haftalarda kalça agrısı çeken varmı?
magnezyumu duzenlı kullandığımda birazcık daha rahatladım.Kullaniyorum canım son bir aydir başladık demir ilacına
Valla zormuş ikiz bebek taşımaz allah yardımcımız olsun magnezyumu sorucam doktoruma bu gittigimde bakalim yazarsa biraz faydası olur belkiO KALCA AGRISINI 12. haftadan berı cekıyorum bazen yuruyemıyorum topallıyorum. doktor normal dıyor
Maşallah size bende tam hissetmeyi dört gözle bekliyorum arada segirme gibi biseler oluyo daha tam ayırt edemedim kuzuları:)Merhaba kızlar zaman hızla geçiyor 19 haftanın içine girmişiz şaka gibi geliyor hala ^^ Bebişler maşallah çok hareketli dönüp duruyorlar. Sizde durumlar nasıl nasılsınız?
Bende sadece döndüklerini anlıyorum canım biraz canımı yakıyorlar karnımdan belli oluyorlar hafif ovunca yerleşiyorlar ya kafasını yada sırtını dayıyor karnıma ^^ yakındır başlarsın sende hissetmeye :)Maşallah size bende tam hissetmeyi dört gözle bekliyorum arada segirme gibi biseler oluyo daha tam ayırt edemedim kuzuları:)
amın..BEN yemek bıle yapamıyordum sımdı ısımı yapabılıyorum en azından. doktordan ısteyın mutlakaValla zormuş ikiz bebek taşımaz allah yardımcımız olsun magnezyumu sorucam doktoruma bu gittigimde bakalim yazarsa biraz faydası olur belki
Bende bugün cok zorlandım benim doktorum fazla vitamine biraz karsı duruyo ama özellikle istiycem saol canım:)amın..BEN yemek bıle yapamıyordum sımdı ısımı yapabılıyorum en azından. doktordan ısteyın mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?