2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar bişey soracam bebeklerin hareketlerini en erken hangi haftada hissettiniz biliyorum benim kuzucuklar çok kucuk ama merak ediyorum
Hamilelik haftasi ultrasonda adet tarihine gore hesaptan daha ilerde çıkan varmi ben hangisini kabul edecem ultrason mu adet tarihimi

14 15.haftalarda cok cok hafif

canm cok cok uzuldum bende 28 haftadayim cok korktum. allah verir sabrini insallah digerine guzel saglikli bir omur olsun

hep ilerde cikiyor zaten canm.o gelisimlerin haftaya gore ilerde oldugunu saglikli olduklarini gosteriyor biz yinede adst tarihi ya da transfer tarihi eger tedavi ise

Canım evet epey açılmış ama inşallah bi sıkıntı olmaz kızda küçük diilmbenimkilerinde arasında 300 gram vardı en son muayenede tabi doğru ölçülüyosa. Açıkçası drlar bebekler büyüdüğü için karıştırıyo ölçümleri birinin bacağı diğerinin kafası biliosun işte. O nedenle bende de kafa karışıklığı var inşallah çok fark olmaz ya seninkilerde kapatır arayı

Maşallah canım kiloları iyi evet biraz açılmış ara bu konuda sen ne yapabilirsinki

İkinci gebeliğim 17/18 gibi hissetmeye başladım..ilk gebeliklerde 22 ye kadar olabiliyor

Kızlar benim beta 2429 geldi 4+3 . Kese gözükmrdi henüz dr ikiz olabilir dedi ne zman gözükür acaba kese ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…