- 9 Temmuz 2017
- 395
- 291
- 53
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.721
4.hafta canmKızlar kesenizi ne zman gördünüz acaba ?
14 15.haftalarda cok cok hafifKızlar bişey soracam bebeklerin hareketlerini en erken hangi haftada hissettiniz biliyorum benim kuzucuklar çok kucuk ama merak ediyorum
Hamilelik haftasi ultrasonda adet tarihine gore hesaptan daha ilerde çıkan varmi ben hangisini kabul edecem ultrason mu adet tarihimi
canm cok cok uzuldum bende 28 haftadayim cok korktum. allah verir sabrini insallah digerine guzel saglikli bir omur olsunArkadaslar hepiniz sagolun. Dualariniz yeter. 28. Haftamda boyle bir kayip cok üzdü beniDiger bebegim ve yakin takipteyiz. Nst usg tansiyon bebek hareketleri. Erken dogum olmasin diye. Tek bebek yasiyorsa bile süreç ikiz gebelik gibi. Ne kadar uzun süre kalabilir bilmiyorum. Dualariniz da unutmayin. Hepiniz dualarimdasiniz
hep ilerde cikiyor zaten canm.o gelisimlerin haftaya gore ilerde oldugunu saglikli olduklarini gosteriyor biz yinede adst tarihi ya da transfer tarihi eger tedavi iseKızlar bişey soracam bebeklerin hareketlerini en erken hangi haftada hissettiniz biliyorum benim kuzucuklar çok kucuk ama merak ediyorum
Hamilelik haftasi ultrasonda adet tarihine gore hesaptan daha ilerde çıkan varmi ben hangisini kabul edecem ultrason mu adet tarihimi
Canım evet epey açılmış ama inşallah bi sıkıntı olmaz kızda küçük diilmbenimkilerinde arasında 300 gram vardı en son muayenede tabi doğru ölçülüyosa. Açıkçası drlar bebekler büyüdüğü için karıştırıyo ölçümleri birinin bacağı diğerinin kafası biliosun işte. O nedenle bende de kafa karışıklığı var inşallah çok fark olmaz ya seninkilerde kapatır arayıKızlar geçen hafta kendi doktorum yoktu ölçümlerde kızım 1300 oğluş 1600 dü biraz ara açılmıştı.bugün özel bir yere gittim doktor kızın 1400 erkeğin 2000 olduğunu söyledi araları fazla açılmış buna dikkat edin dedi kendi doktorunla en kısa zamanda görüş dedi.
Maşallah canım kiloları iyi evet biraz açılmış ara bu konuda sen ne yapabilirsinkiKızlar geçen hafta kendi doktorum yoktu ölçümlerde kızım 1300 oğluş 1600 dü biraz ara açılmıştı.bugün özel bir yere gittim doktor kızın 1400 erkeğin 2000 olduğunu söyledi araları fazla açılmış buna dikkat edin dedi kendi doktorunla en kısa zamanda görüş dedi.
İkinci gebeliğim 17/18 gibi hissetmeye başladım..ilk gebeliklerde 22 ye kadar olabiliyorKızlar bişey soracam bebeklerin hareketlerini en erken hangi haftada hissettiniz biliyorum benim kuzucuklar çok kucuk ama merak ediyorum
Canım 5.haftada beta kaçtı benim 4+3 üm beta 2429 geldi cok korkuryorum inş gözükür cuma günü.5.haftada gördük
M Mavibekliyorum canim.. fetih suresini senin icin okudum.. sen kendi niyetine gir insaAllah.. Allah kabul etsin...ve seni feraha eristirsin. .
O zman benim gözükmemesi normal gerçi bega yüksek cuma gününe 3000 üstüne cıkar heralde5+3 de tek kese gördüm . 6+3 de tek kese içinde iki bebek vardı canım
Allah hepimizin yardimcisi olun sagolunCanim benim...bugün inanirmisin aklimdangectin bi yazayim dedim..
ne desem bosAllahim sana cokca sabir versin... hamileligin insaAllah pürüzsüz devam eder.. nasil olur bilmem ama Allah yardim
Etsin..
M Mavibekliyorum çok üzüldüm Allah sizlere sabır , diğer bebeğine ömür versin. Atlatamiyorum böyle haberleri çok üzüldüm çok
Allah diğer bebise hayırlı ömür versin canım inşallah devamında iyi geçer hamileliğin.
Kıyamam canm inşallah diğer bebeğini sağ salim kucakla seni anlıyorum inanki çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?