- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.701
Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum, herşeyde bir hayır vardır..Bugun kontrolum vardi. Bebeklerimden birinin kalbi durdu artik tek bebek var icimde. .. Biri ölü digeri canli. Zor bir sürecteyim
@jeliboni gözünüz aydın olsun inşallah allah analı babalı büyütsün
PembeHelvam yazmışsındır ama:)senin Doğum ne zamandı?
Kıyamam canm inşallah diğer bebeğini sağ salim kucakla seni anlıyorum inanki çok üzüldümBugun kontrolum vardi. Bebeklerimden birinin kalbi durdu artik tek bebek var icimde. .. Biri ölü digeri canli. Zor bir sürecteyim
Bugun kontrolum vardi. Bebeklerimden birinin kalbi durdu artik tek bebek var icimde. .. Biri ölü digeri canli. Zor bir sürecteyim[/QUOT
Allah güç kuvvet versin sana başka ne denir bilmiyorum ama Allah diğer yavrunu sana bağışlasın. Olanda hayır vardır teslim olmaktan başka ne yapabiliriz neye gücümüz yeterki verende alan da o.
Allah diğer bebise hayırlı ömür versin canım inşallah devamında iyi geçer hamileliğin.Bugun kontrolum vardi. Bebeklerimden birinin kalbi durdu artik tek bebek var icimde. .. Biri ölü digeri canli. Zor bir sürecteyim
Bana tarih verilmedi canim.. gittigi yere kadar insaAllah canim... sancimi
Bekliyorum hayirlisiyla ...
Sitede en küçük bebek bende galiba daha 9+5. İnşallah bizde buradaki arkadaşlarin dualari gibi 37. Haftaları goruruzGünaydın kızlar keyifler nasıl?? 1 haftadır raporluydum evde yatıyordum bugün iş başı yapmak okadar zor geldiki.. Çok şükür 13. haftamızıda bugün tamamlamış bulunuyoruz ^^
İkizlerin sayfasında daha küçükler var canım görmedin sanırım o sayfayı inşallah sağlıkla günlerini beklerler ^^Sitede en küçük bebek bende galiba daha 9+5. İnşallah bizde buradaki arkadaşlarin dualari gibi 37. Haftaları goruruz
Görmedim canımİkizlerin sayfasında daha küçükler var canım görmedin sanırım o sayfayı inşallah sağlıkla günlerini beklerler ^^
8 haftalık falan gördüm diye hatırlıyorum ama bendede aşırı bi unutkanlık var yanılıyor olabilirim ^^ hayırlı olsun bu arada :)Görmedim canım
Sağol canım Allah'ın sağ salim kavuştursun bizleri8 haftalık falan gördüm diye hatırlıyorum ama bendede aşırı bi unutkanlık var yanılıyor olabilirim ^^ hayırlı olsun bu arada :)
Canım masallah sana insallah boyle devam eder bizede cok moral veriyosun guzel haberlerinden mahrum etme bizide yinede nazardan korkarim cevreye karsi dikkat et bol bol dua okusagol canım cok tesekkur ederım boyle olumlu olmasam emınım sutumde olmazdı. darısı ınsallah sizlerin basına. ultrason farkı biri 300 gram eksık cıktı biri 200 gram eksık cıktı... ayrıca kımseye soylemıyorum herkese oluyorum yorgunluktan sutumde yetmıyor dıyorum :))) pis fesatlar Allah gozlerden uzak etsın.
korkutmak ıstemıyorum belkı kısıden kısıye degısen bır durumdur ama benım amelıyat yerım ve ıgne oldugum sırtım cıddı derecede agrıdı agladım ust uste agrı kesıcı yaptırdım saatını beklemeden. ama oda gecıyor ertesı gune o derece agrı kalmıyor. ben
inşalla pembısım darısı senınde basına :) aynen bızde oyle dusunduk annemle hanı esım yoktu ama işlerim okadar hızlı okadar kolay ılerledıkı rabbımın hedıyesıydı bana cok sukur. Allah sızınde yardımcınız olsun.:)
ben aslında esım doguma gelmezse depresyona gırerim mahvolurum dıyordum...ama dedıgım gıbı işlerim rast gitti bebekler kuvoze gırmedı. bu benım ıcın cok buyuk tesellıydı. en azından bebelerım yanımda oldu:) darısı sızlerın basına
Arkadaslar hepiniz sagolun. Dualariniz yeter. 28. Haftamda boyle bir kayip cok üzdü beniDiger bebegim ve yakin takipteyiz. Nst usg tansiyon bebek hareketleri. Erken dogum olmasin diye. Tek bebek yasiyorsa bile süreç ikiz gebelik gibi. Ne kadar uzun süre kalabilir bilmiyorum. Dualariniz da unutmayin. Hepiniz dualarimdasiniz
Kızlar kesenizi ne zman gördünüz acaba ?Kızlar şimdi doktorda geldim beta 2429 geldi . İkiz olabilir dedi doktor. Kese yi göremedi henüz ama oluşum var dedi yeni ıluşuyor dedi . Sizde kese ne zman gözüktü ?
5+3 de tek kese gördüm . 6+3 de tek kese içinde iki bebek vardı canımKızlar kesenizi ne zman gördünüz acaba ?
5.haftada gördükKızlar kesenizi ne zman gördünüz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?