2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Günaydın kızlar keyifler nasıl?? 1 haftadır raporluydum evde yatıyordum bugün iş başı yapmak okadar zor geldiki.. Çok şükür 13. haftamızıda bugün tamamlamış bulunuyoruz ^^
Sitede en küçük bebek bende galiba daha 9+5. İnşallah bizde buradaki arkadaşlarin dualari gibi 37. Haftaları goruruz

Sitede en küçük bebek bende galiba daha 9+5. İnşallah bizde buradaki arkadaşlarin dualari gibi 37. Haftaları goruruz
İkizlerin sayfasında daha küçükler var canım görmedin sanırım o sayfayı inşallah sağlıkla günlerini beklerler ^^

Arkadaslar hepiniz sagolun. Dualariniz yeter. 28. Haftamda boyle bir kayip cok üzdü beni Diger bebegim ve yakin takipteyiz. Nst usg tansiyon bebek hareketleri. Erken dogum olmasin diye. Tek bebek yasiyorsa bile süreç ikiz gebelik gibi. Ne kadar uzun süre kalabilir bilmiyorum. Dualariniz da unutmayin. Hepiniz dualarimdasiniz

Kızlar geçen hafta kendi doktorum yoktu ölçümlerde kızım 1300 oğluş 1600 dü biraz ara açılmıştı.bugün özel bir yere gittim doktor kızın 1400 erkeğin 2000 olduğunu söyledi araları fazla açılmış buna dikkat edin dedi kendi doktorunla en kısa zamanda görüş dedi.

ca
Canım masallah sana insallah boyle devam eder bizede cok moral veriyosun guzel haberlerinden mahrum etme bizide yinede nazardan korkarim cevreye karsi dikkat et bol bol dua oku

Kolay degil... Allah bu yolda yar ve yardimcin olsun canim... InsaAllah saglikla devam ilerler gebeligin ki diger bebegin insaAllah sknti cekmez... cokca dua edelim...ben senin adina fetih suresini okuyacagim bugün insaAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…