- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.421
Hayirli olsun canim saglikla yuvanizda bulusur mutlu huzurlu omrunuz olurdarısı sağlıkla başınıza kızlar çok güzel bişey hiç kucağıma almadim ama resimlerini çektiler ameliyathanede bana attılar bikaç poz ama dönüp dolaşıp deli gibi bakıyorum seviyorum solunum desteği aldılar canım bugün çıktılar solunumdan inşallah beslenmede sorun çıkmaz rahat nefes alırlar dua edin kızlar yine sağlıkla ciksinlar
kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın hastaneden dün çıktım minik kızlarım hala kuvezde 1 hafta kadar kalirmis süt sağıp yolluyorum hala damla damla geliyo süt tam gelmedi daha spinal sezeryan oldum ilk dogduklari ani gördüm çok küçük ve güzellerbiri 2500 biri 2200 gr doğdu gorseniz ayakları parmak kadar bu arada bi tane kızım su kesesi ile doğdu çok ilginçti hepinize dua ettim ameliyathanede inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın hastaneden dün çıktım minik kızlarım hala kuvezde 1 hafta kadar kalirmis süt sağıp yolluyorum hala damla damla geliyo süt tam gelmedi daha spinal sezeryan oldum ilk dogduklari ani gördüm çok küçük ve güzellerbiri 2500 biri 2200 gr doğdu gorseniz ayakları parmak kadar bu arada bi tane kızım su kesesi ile doğdu çok ilginçti hepinize dua ettim ameliyathanede inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
Merabalar :) bende ikiz bebek bekliyorum ALLAH nasip ederse.kızlar ben 6 hafta 2 günlük ikiz bebeklere hamileyim. gelin ikiz anneleri dertlerimizi bu forum altında paylaşalım :)
Hamileliğinizin kaçıncı haftasıRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bende tek kese var ama icinde bebek henuz gorulmedi insallah benimde ikiz olur
Sağol canım keseyi atmışlar doktor öyle dedi :)Canim benimmmmmm coook gecmis olsun ve adina cok sevindimmmm... insaAllah bir annönce kavusursun minnoslarina..
ayhhh biride su kesesiyle mi dogduuu.. masaAllah ya.. cok nadir rastlanan biseY.. bide o keseyi isteseydincanim...
tekrardan hosgelmis Selin ve Derin bebislerimiz,,
amin canım inşallahHayirli olsun canim saglikla yuvanizda bulusur mutlu huzurlu omrunuz olur
inşallah canım hepiniz sağlıkla kucaklayin minikleriCanim Allqh tez zamanda kavustursun kizlarina. Saglikli mutlu ve bol sutlu olursun insallah. Bizi de unutmadin Allah razi oleun. Insallah bizde sag saglim aliriz kucagimiza
Sağol canım allah razı olsunCanim benim masallah. Allah yardimcin olsun. Dualarimdasin.
Benim şindiden acıyor karnımKızlar 34 haftaya girmiş olanlar. Durumlarınız nasıl benim karnım sanki yarılacak çok şisim. Oturup kalkmak yatmak yürümek nefes almak cok zor ve acı verici. Karnım taş gibi kıpırdayamaz oldum. Sizler nasıl oldunuz. Bu arada ben 48 le hamile kaldım 14 kilo aldım.
Evet canım asılama oncesi gonal f igne kullanmistim o kist yapmısNe kisti yumurtalık mı
Canım kistle kalabildiysen hamile pek önemsemiyor doktorlar. Benim ilk tüp bebekten sonra 5cm kist kaldı.2. Tüp bebektede 8cm kadar büyüdü.doktor bi sıkıntı olmayacagını söyledi.şuan 5cm e kadar küçülmüş inşallah doğuma kadarda yok olur.Evet canım asılama oncesi gonal f igne kullanmistim o kist yapmıs
Tesekkur ederim canım önceden yoktu ilaclar dan sonra olmus doktorumda bisey olmaz dedi ama ikizler diye ben kafams taktım biraz inş hicbisey olmaz saglıkla alırız evlatlarımizı kucaklarımızaCanım kistle kalabildiysen hamile pek önemsemiyor doktorlar. Benim ilk tüp bebekten sonra 5cm kist kaldı.2. Tüp bebektede 8cm kadar büyüdü.doktor bi sıkıntı olmayacagını söyledi.şuan 5cm e kadar küçülmüş inşallah doğuma kadarda yok olur.
Bende ilk başta takıyordum ama büyüdükçe doktorun dediği çıkınca en son düşünecegim şey diyerek attım kafamdan.bebişler bi hareketlenme zamanı gelsin onlara tamamen adapte oluyorsun hayaller hayallerTesekkur ederim canım önceden yoktu ilaclar dan sonra olmus doktorumda bisey olmaz dedi ama ikizler diye ben kafams taktım biraz inş hicbisey olmaz saglıkla alırız evlatlarımizı kucaklarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?