2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Hayirli olsun canim saglikla yuvanizda bulusur mutlu huzurlu omrunuz olur

Canim benimmmmmm coook gecmis olsun ve adina cok sevindimmmm... insaAllah bir annönce kavusursun minnoslarina..
ayhhh biride su kesesiyle mi dogduuu.. masaAllah ya.. cok nadir rastlanan biseY.. bide o keseyi isteseydincanim...
tekrardan hosgelmis Selin ve Derin bebislerimiz,,

Maşallah Allah size bağışlasın minikleri. Yazdığını görünce heycanlandım. Sağlıkla eve gelirler inşallah. Hepimize dua ettiğin için çok teşekkür ediyorum.

Sağol canım keseyi atmışlar doktor öyle dedi :)

cennet35 cnm tekrar göZünüz aydın..bir hafta çabucak geçer inşallah..ağrın sızın yok inş Doğum nasıl geçti.fırsatın olursa yaz:)Allah analı babalı büyütsün

cennet35 Allah analı babalı büyütsün canım inşallah hemencecik çıkarlar yavrular küvezden maşallah kiloları çok güzel, darısı başımıza inşallah

Amin sagol cnm. Kiloları iyi maşallah 37. Hafada az deyil niye kaldılarki küvezde. Allah sana bagışlasın. Maşallah

Kızlar 34 haftaya girmiş olanlar. Durumlarınız nasıl benim karnım sanki yarılacak çok şisim. Oturup kalkmak yatmak yürümek nefes almak cok zor ve acı verici. Karnım taş gibi kıpırdayamaz oldum. Sizler nasıl oldunuz. Bu arada ben 48 le hamile kaldım 14 kilo aldım.

Benim şindiden acıyor karnım

Evet canım asılama oncesi gonal f igne kullanmistim o kist yapmıs
Canım kistle kalabildiysen hamile pek önemsemiyor doktorlar. Benim ilk tüp bebekten sonra 5cm kist kaldı.2. Tüp bebektede 8cm kadar büyüdü.doktor bi sıkıntı olmayacagını söyledi.şuan 5cm e kadar küçülmüş inşallah doğuma kadarda yok olur.

Tesekkur ederim canım önceden yoktu ilaclar dan sonra olmus doktorumda bisey olmaz dedi ama ikizler diye ben kafams taktım biraz inş hicbisey olmaz saglıkla alırız evlatlarımizı kucaklarımıza

Tesekkur ederim canım önceden yoktu ilaclar dan sonra olmus doktorumda bisey olmaz dedi ama ikizler diye ben kafams taktım biraz inş hicbisey olmaz saglıkla alırız evlatlarımizı kucaklarımıza
Bende ilk başta takıyordum ama büyüdükçe doktorun dediği çıkınca en son düşünecegim şey diyerek attım kafamdan.bebişler bi hareketlenme zamanı gelsin onlara tamamen adapte oluyorsun hayaller hayaller
Amin canım sağlıcakla gelsin bebişlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…