- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.401
Canim plesantasi kalin ve kanama olmus. Bebegi besleyemiyor. Aradaki fark artik açılıyor. Iki haftda bir perinatologa gidiyorum. Her an ölebilir diye. Tansiyonumun hic yükselmemesi gerek. Insallah hersey yoluna girer .canım anlamadm sana neden oyle dedıkı doktor sankı hatırlıyorum onceden yazdıgınıda emın olamadım. ben acıkcası artık doktorların her dedıgine kuzu gbı teslım olmuyorum. hayat mucızelerle dolu cunku
Canim plesantasi kalin ve kanama olmus. Bebegi besleyemiyor. Aradaki fark artik açılıyor. Iki haftda bir perinatologa gidiyorum. Her an ölebilir diye. Tansiyonumun hic yükselmemesi gerek. Insallah hersey yoluna girer .
Kızlar merhaba benim dün doktor kontrolüm vardı tekmi ciftmi belli olacaktı ikiz dedi doktor aralarinda 3 gün fark var dedi kalp atıslarinıda duyduk çok şükür ama ben aşılama ile hamile kaldım tedaviden dolayı cok kıst olmuş onun için progestanin dozunu artiracagım dedi bebekleri etkilemez kist dedi ama benim kafama takıldı yinede bebekler büyüdukçe sorun olurmu acaba die benim gibi olan varmı acaba
E cok normal.Çok saolun cevabınız için.doktorlar bi an da insanı korkutuyor işte ister istemez.ben de stres yapıyorum o zamanda.halbuki yediklerime dikkat edıyorum.kız biraz minyon olan herhalde
ALLAH korusun. Sana bagışlasın ikisinide şifa bulsun işallah.Canim plesantasi kalin ve kanama olmus. Bebegi besleyemiyor. Aradaki fark artik açılıyor. Iki haftda bir perinatologa gidiyorum. Her an ölebilir diye. Tansiyonumun hic yükselmemesi gerek. Insallah hersey yoluna girer .
Allah sana bağışlasın her ikisinide inşallah iyiye gider minigin hayata tutunur.Canim plesantasi kalin ve kanama olmus. Bebegi besleyemiyor. Aradaki fark artik açılıyor. Iki haftda bir perinatologa gidiyorum. Her an ölebilir diye. Tansiyonumun hic yükselmemesi gerek. Insallah hersey yoluna girer .
Allah’a yardımcın olsun .tez vakitte aydınlığa çıkarsın inşallah .Canim plesantasi kalin ve kanama olmus. Bebegi besleyemiyor. Aradaki fark artik açılıyor. Iki haftda bir perinatologa gidiyorum. Her an ölebilir diye. Tansiyonumun hic yükselmemesi gerek. Insallah hersey yoluna girer .
Allah yardımcın olsun. Evlatlarını sana bağışlasın canım evet doktorlar söylüyor önemli şeyler ama alacak nefesi yiyecek lokması varsa yaşar o minik bebeğinde bol bol dua ve olumlu düşünmek kalıyor bizlere.. bütün ikiz anneleri güçlü anneler :)Canim plesantasi kalin ve kanama olmus. Bebegi besleyemiyor. Aradaki fark artik açılıyor. Iki haftda bir perinatologa gidiyorum. Her an ölebilir diye. Tansiyonumun hic yükselmemesi gerek. Insallah hersey yoluna girer .
Canim plesantasi kalin ve kanama olmus. Bebegi besleyemiyor. Aradaki fark artik açılıyor. Iki haftda bir perinatologa gidiyorum. Her an ölebilir diye. Tansiyonumun hic yükselmemesi gerek. Insallah hersey yoluna girer .
Insallah canimAllaha güven dua et rabbım hakkında hayırlı olan ne ise onu verır elbet... inşallah iyi olursunuz canm
Ikiz bebek beklemek ve ikiz annesi olmak cok zormusAllah yardımcın olsun. Evlatlarını sana bağışlasın canım evet doktorlar söylüyor önemli şeyler ama alacak nefesi yiyecek lokması varsa yaşar o minik bebeğinde bol bol dua ve olumlu düşünmek kalıyor bizlere.. bütün ikiz anneleri güçlü anneler :)
Insallah hepimiz icin saglikli ve hayirli olsunAllah’a yardımcın olsun .tez vakitte aydınlığa çıkarsın inşallah .
Insallah hayirlisi olsun canimAllah sana bağışlasın her ikisinide inşallah iyiye gider minigin hayata tutunur.
Allahtan ümit kesilmez. Hayirlisi olsun insallah demekten baska çaremiz yokALLAH korusun. Sana bagışlasın ikisinide şifa bulsun işallah.
Annelik başlı başına zorken biz Çifter zorluk çekicez ama olsun Rabbim dağına göre kar verirmişIkiz bebek beklemek ve ikiz annesi olmak cok zormus
kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın hastaneden dün çıktım minik kızlarım hala kuvezde 1 hafta kadar kalirmis süt sağıp yolluyorum hala damla damla geliyo süt tam gelmedi daha spinal sezeryan oldum ilk dogduklari ani gördüm çok küçük ve güzellerbiri 2500 biri 2200 gr doğdu gorseniz ayakları parmak kadar bu arada bi tane kızım su kesesi ile doğdu çok ilginçti hepinize dua ettim ameliyathanede inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
darısı sağlıkla başınıza kızlar çok güzel bişey hiç kucağıma almadim ama resimlerini çektiler ameliyathanede bana attılar bikaç poz ama dönüp dolaşıp deli gibi bakıyorum seviyorum solunum desteği aldılar canım bugün çıktılar solunumdan inşallah beslenmede sorun çıkmaz rahat nefes alırlar dua edin kızlar yine sağlıkla ciksinlaryaaa cok sevındımm kılolarıda gayet guzelmıs maşallah subuhanallah... ay öyle heves ettımkı:)) senın adına heycanlandık hepımız:)) darısı bızlerın basına inşallah. canım kuvözde neden kalıyorlar haftalarıda kılolarıda gayet ıyı aslında
Canim benim masallah. Allah yardimcin olsun. Dualarimdasin.darısı sağlıkla başınıza kızlar çok güzel bişey hiç kucağıma almadim ama resimlerini çektiler ameliyathanede bana attılar bikaç poz ama dönüp dolaşıp deli gibi bakıyorum seviyorum solunum desteği aldılar canım bugün çıktılar solunumdan inşallah beslenmede sorun çıkmaz rahat nefes alırlar dua edin kızlar yine sağlıkla ciksinlar
kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın hastaneden dün çıktım minik kızlarım hala kuvezde 1 hafta kadar kalirmis süt sağıp yolluyorum hala damla damla geliyo süt tam gelmedi daha spinal sezeryan oldum ilk dogduklari ani gördüm çok küçük ve güzellerbiri 2500 biri 2200 gr doğdu gorseniz ayakları parmak kadar bu arada bi tane kızım su kesesi ile doğdu çok ilginçti hepinize dua ettim ameliyathanede inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?