2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benimde farklı kiloları bu genelde sorun teşkil etmez. Yapıları farklı biri 1500 biri 800 olsa tmmda haftana göre gayet iyi kızında benimde en başından beri böyle şu an fark 350 gr cıktı senin haftalardada 250 civarıydı. Genelde erkek bebek daha iri oluyor. Aralarında 1 kilo farkla doğan bebekler var takma sen.

Benim doktorda 36 yı geçsin istiyor 37 haftayı görmek isyiyor tabi bu artık gidişata baglı. 35 te son kez bakıcaz. Durumda sıkıntı olmassa 36+2 veya 36+3 çiger leri için önemli dayanmam gerek yat bol bol dedi. Benim kız ufak kalmış ya onun.için dayanmam lazım. Zaten artık ayakta durmak bile cok zor yatmak kalkmak dönmek. Yemek yapmak zaten işkence oldu ama cocuk olunca mecbur işte. Allah yardımcımız olsun.

Benim doktorda 36 yı geçsin istiyor 37 haftayı görmek isyiyor tabi bu artık gidişata baglı. 35 te son kez bakıcaz. Durumda sıkıntı olmassa 36+2 veya 36+3 çiger leri için önemli dayanmam gerek yat bol bol dedi. Benim kız ufak kalmış ya onun.için dayanmam lazım. Zaten artık ayakta durmak bile cok zor yatmak kalkmak dönmek.

Canım malesef bazen erken başlıyor bünyeyle alakalı. Bana bi gaviskon şurup iyi geliyor.şükür 1 aydır 2 kere anca aldım.seninkide geçer inşallah
Şu süreci sıkıntısız atlatıp bebişlerimize kavuşsak keşke çok yoruluyorum sürekli birşeyler oluyor. Şimdiden bukadar çekiyorum ileriki haftalarda ne yapıcam merak ediyorum

Kızlar merhaba benim dün doktor kontrolüm vardı tekmi ciftmi belli olacaktı ikiz dedi doktor aralarinda 3 gün fark var dedi kalp atıslarinıda duyduk çok şükür ama ben aşılama ile hamile kaldım tedaviden dolayı cok kıst olmuş onun için progestanin dozunu artiracagım dedi bebekleri etkilemez kist dedi ama benim kafama takıldı yinede bebekler büyüdukçe sorun olurmu acaba die benim gibi olan varmı acaba

bende oyleyım bazen duvardan tutunarak yuruyorum catı agrım aşırı derecede oluyor hatta suan aynada gobegıme baktım Allah yardımcımız olsun bu ucuz dorduz doguranlar nasıl dayanıyır dıyorum. benım annem yanımda kalıyor cok sukur o olmasa harab olurdum cunku resmen yardıma muhtacım. inşallah ıstedıgımız haftaları görürüz yeterku saglıklı dogsunlar

Sagol canımm. Bakalım tereyağı pekmekle kaynattım arkasından parol aldım bakalım bugünde birşeyler yaparım inşallah iyi olurum.sanada çok geçmiş olsun

Çok saolun cevabınız için.doktorlar bi an da insanı korkutuyor işte ister istemez.ben de stres yapıyorum o zamanda.halbuki yediklerime dikkat edıyorum.kız biraz minyon olan herhalde

Çok teşekkür ederim cevabınız için.inş kızımda bir an önce toparlar .ewet beslenmeme dikkat ediyorum ama demek ki kilo almıyacak olunca almıyor.mesela ilk gebeliğimde kızıma dikkat etmedim 3600 oldu.bunların üzerine düşünce almadılar

Canim benim canini hic sıkma. Toparlarsin. Benim bebekler arasindaki kilo farki cok. Tehlikedeyiz. Bir bakmissin 2 hafta sonra dAha guzel olacak insallah seninkiler. Allah hepimizin yardimcisi olsun

cennet35 canımmm bebişlerin nasılll ay cok merak ediyorum :))) ne alemdesınız nasıl bır duygu saglıkları yerındemı yerım ben onları minnak minnak çok heveslendım sana valla rabbim huzurla buyutmeyı nasıp etsın...

Kızlar 33+0 ım çift yumurta ikizleri kızlara hamileyim, biri 1100, diğeri 1350gr, plesentalarında problem var beslenme kanallarında ve kan damarlarında o yüzden kiloları geri biri 28 haftayla diğeri 30 haftayla uyumlu buradaki dr um alıp küvezde besleme taraftarıydı ama ben istanbula Prof. Dr Recep has ve Prof dr Cem batukan’a gittim ikiside korkulacak birşey olmadığını sıkı takip altında 2-3 hafta daha ilerleyebileceğimizi bu arada sadece tansiyonuma, çocukların hareketlerine ve nst de kalp atışlarını takip ederek ilerleyebilirsin ama 36. Haftayı geçme dedi. Sizlerde korkmayın maşallah hepinizin bebeklerinin kiloları benimkilerden iyi gönlünüzü ferah tutun

Canım inşallah bebeklerin sağlıkla dünyaya gelir sağlıklı olsunlarda kilo nasılsa alırlar ben artık öyle düşünüyorum hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelsin inşallahh

Canim benim bende recep has a gittim. Seninkilerin kilolari benden de iyi. Benim ikiz tekine 1_2 ay yaşar dedi. Takipteyim

canm tamda bugun aklımdan gecmıstın sımdı yazıvermıssın... valla bence sende moralını bozma yerı gelıyor 3 kıloluk cocuklar bıle kuvozden cıkamıyor... bu durumlar bence tamamen bebegın gelısımıyle alakalı. az once haberlerde ızledım 310 gram dogmus bebek ve yasıyor... anne karnında durmaları bile bence cok iyi. benım arkadasım 38. haftada dogurdu ve tek bebektı ama 1700 gram dogdu... sende oyuzden gonlunu ferah tut

Canim benim bende recep has a gittim. Seninkilerin kilolari benden de iyi. Benim ikiz tekine 1_2 ay yaşar dedi. Takipteyim

canım anlamadm sana neden oyle dedıkı doktor sankı hatırlıyorum onceden yazdıgınıda emın olamadım. ben acıkcası artık doktorların her dedıgine kuzu gbı teslım olmuyorum. hayat mucızelerle dolu cunku

Bizde benzer durum.yasiyoruzz. ama duzelevek ve bebeklerimizi sag saglim.alvaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…