- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.361
Kizlar 0 numara yani prematire bebek bezi aldiniz mi sizce gerek var mi?
ay ne sinir bi durum dımı.. benımde 37 gorelım dedı... görekte nası görcez orası onemlı dermanım bitti inşallah 2500 kıloyu goruruz. senınkıler kac haftasında kac kıloBende aynıyım ya 34 haftalık diye gittim 33 oldu 35 te son konturol olacak 36 içinde gün verecek 1 haftam yalan oldu.
Allahım sağlık güç kuvvet versin inşallahkızlarım doğdu kuvezdeler dua edin kızlar
Canm biz kraft alacağız ilkindede kraft aldık çok sağlam memnun kaldık fiyatı 1100 civarında daha uygunda bulunuyor ama travel sistem değil yani 2 puset yokarkadaşlar ikiz bebek arabası alan var mı Casual Vista Travel Sistem Ikiz Bebek Arabası + Puset sizce nasıl kullanan var mı doğdugundan itibaren kulanabildiniz mi başka model marka tavsiyeniz var mı uygun ve kaliteli olursa sevinirim bütçem 2500TL ve altı
Casual Vista Travel Sistem Ikiz Bebek Arabası + Puset
Canm bence kbb ye bi git bende gitmedim ilerledi sonra 1 kutu antibiyotik bitirdim geçmediIhlamurda içtim hiç fayda etmedi.pekmez içtim boğazım tahriş olmuş iyice o bile yakıyor. Bakalım dayanamazsan öyle gidecegim
İlk bebekse normal ikinciyse eli kulağındadır19 haftalik olduk ben daha bebislerimin hareketlerini hissetmedim daha
AYNı haftadayız nasıl sizde durumlar kilolar falanKendi doktorum canim. Kesin tranfizyon var demedi. Aslinda olumsuz birsy soylemedi. Sadece bir fazla buyumus haftaya gel dedi. 28. Haftada kalmis ufaklık. Insan ister istemes morali bozuluyor. Carsamba tekrar gitcz.
İkiz gebelik zor canm ağrımayan yerimiz yokİlk bebeklerim canım sağ belim çok ağrıyor normalmifadiming
Allah analı babalı büyütsün minnaklarınızı... Sağlıklı haberlerinizi bekliyoruzamin canım sizde 37 haftalara kadar sağlıkla gelirsiniz inşallah kuzulara sağlıkla kavusalim
Bende 18 haftadayım, ilk hamileliğim olduğu için tam anlamıyorum, fakat 1,5-2 haftadır bi solumda bi sağımda damar atması gibi farklılıklar hissediyorum sanırım hareketleri bunlar diye düşünmeye başladım.19 haftalik olduk ben daha bebislerimin hareketlerini hissetmedim daha
1750 canım geçen haftda öyleydiKaç kilo olmuşlar ki cnm
Canım malesef bazen erken başlıyor bünyeyle alakalı. Bana bi gaviskon şurup iyi geliyor.şükür 1 aydır 2 kere anca aldım.seninkide geçer inşallahKızlar miğdem yanıyor çok erken değil mi??
Tam 33 hafta kız 1750 erkek 2050 kg. Kız biraz ufak kalmış. Ama uyumlu dedi. 2 hafta sonra gidicem gün verecek. Belki cigerleri gelşşsin diye önden bir kaç gün yatış yapıp alıcaklar sanırım. Suyumda fazlaymış. Neyse bugun 34 girdikSeninkiler ne durumdabende almadım canım kıloları 2500 gorurse zaten 1 numaralı bez gayet yeterlı olur
ay ne sinir bi durum dımı.. benımde 37 gorelım dedı... görekte nası görcez orası onemlı dermanım bitti inşallah 2500 kıloyu goruruz. senınkıler kac haftasında kac kılo
1750 canım geçen haftda öyleydi[/QUOT
Salgın var sanırım. Ben de aynıyım.yutkunmaktan korkar oldum o boğaz ağrısından. Bir de vücut agrilarim dayanılmaz Parol içiyorum sürekli . Öksürük için ıhlamur zencefil içiyorum. Geçmiş olsunKızlar vücudum dökülüyor iki gündür boğazım şiş öksürükten sol tarafım ağrıyor artık gece kan ter içinde uyanıyorum. En azından öksürüğü geçirecek bir önerisi olan varmı.yavrucaklara birşey olmasından korkuyorum.belimde ağrıyor.acile gitmem gerekirmi sizce
Tam 33 hafta kız 1750 erkek 2050 kg. Kız biraz ufak kalmış. Ama uyumlu dedi. 2 hafta sonra gidicem gün verecek. Belki cigerleri gelşşsin diye önden bir kaç gün yatış yapıp alıcaklar sanırım. Suyumda fazlaymış. Neyse bugun 34 girdikSeninkiler ne durumda
İyi akşamlar arkadaşlar.30+3 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim.kızım 1300 oğlum 1500 gram geldı.doktor fark fazla dedi.bnmke aynı haftada olanlar sizinkiler ne kadar ???doktor biraz korkuttuğu için tedirgin olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?