- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- Konu Sahibi marbling817
kızlar ben 6 hafta 2 günlük ikiz bebeklere hamileyim. gelin ikiz anneleri dertlerimizi bu forum altında paylaşalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim 8 mayısta 28 11 mayısta 223 14 mayısta 2480 di. senin olma ihtimali varMerhaba kan degerlerinizi ogrenebilir miyim. Benimnilk deger 177 di 10 gun sonra 11.370 oldu tek kese var ama daha kalp atisi yok. Acaba ikiz olabilir mi?
canım benim 8 mayısta 28 11 mayısta 223 14 mayısta 2480 di. senin olma ihtimali var
Insallah canim amin bende yarin kalp atisini duymaya gitcem allah nasip ederseÇok tesekkur ederim ☺ insallah saglikli ve ikiz bebeğim olur
İnşallah canım benimRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bende tek kese var ama icinde bebek henuz gorulmedi insallah benimde ikiz olur
merhaba canım doktor bana da aynısını dedi dün kalp atışlarını duyduk bebeklerimin : )Merhaba arkadaşlar bizimde ikiz ihtimalimiz var. Dün tek kese beklerken iki kese gördük ama ikinci kese kese olmayabilir sıvı olabilir dedi doktor.
Gerçekten mı çok mutlu oldum. İdrara sıkışık gel dedi stresimden sıkışık hissettim halbuki mesane dolu değilmiş. Doktor tam sıkışık olsaydın ikiside netesirdi kalbini bile duyardık dedi. Canım benim sat ve ultrason tarihi arasında fark var yaklaşık 2 hafta kadar sende nasilmerhaba canım doktor bana da aynısını dedi dün kalp atışlarını duyduk bebeklerimin : )
benim kide öyle canım 2 hafta varGerçekten mı çok mutlu oldum. İdrara sıkışık gel dedi stresimden sıkışık hissettim halbuki mesane dolu değilmiş. Doktor tam sıkışık olsaydın ikiside netesirdi kalbini bile duyardık dedi. Canım benim sat ve ultrason tarihi arasında fark var yaklaşık 2 hafta kadar sende nasil
Benim 5+5 çok erken olduğu içindir belki pek belirti yok kasiklarim arada baya batıyor arada basım dönüyor o kadarMerhaba kizlar.bende ikiz bebeklere hamileyim 8 hafta 5 günlük berbapt durumdayim.keyfini cikaramiyorum.siz nasilsiniz.nasil geciyor.
Canım benimde mide bulantım ve karın şişkinliğim çok fazla. gören bana 4 aylık gibisin diyor5haftalik basladi halsizlik sonra mide bulantisi.resmen hastayim.dr ilac veriyor yanliz heyhat ne care.insallah siz boyle olmassiniz tadini cikarirsiniz.
Benim 4. Hafta da yani adet olmam gereken günde 2.550 idi ve ikizdi. Ne yazlık ki kaybettim bebeklerimi kalpleri durduğu için ama sana moral olsun diye değerimi yazayım dedim :) sen kaç haftalıksın bilmiyorum tabiYa umarim benimde ikiz olur kan degerim 177 di 11370 oldu 10 gun sonrasi. Olur mu dersiniz ikiz?
Mrb canım bende 13 haftalık ikizlere hamileyim bende de aynı sorunlar var hala kusmalar istahsizliklar 3 buçuk ayda 4 kilo verdim ilaçları icemiyorum malesef çok zor geçiyor5haftalik basladi halsizlik sonra mide bulantisi.resmen hastayim.dr ilac veriyor yanliz heyhat ne care.insallah siz boyle olmassiniz tadini cikarirsiniz.
13 hafta ve hala gecmedimi.ben 3 aylik olunca gecer diye kendimimi kandiriyorum.Mrb canım bende 13 haftalık ikizlere hamileyim bende de aynı sorunlar var hala kusmalar istahsizliklar 3 buçuk ayda 4 kilo verdim ilaçları icemiyorum malesef çok zor geçiyor
Bende keyfini çıkaramıyorum kafamı yastıkdan alamıyorum 8 haftalığız çok bulantı varMerhaba kizlar.bende ikiz bebeklere hamileyim 8 hafta 5 günlük berbapt durumdayim.keyfini cikaramiyorum.siz nasilsiniz.nasil geciyor.