- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Hepimizde var canım demekki .. alıştırmalara şimdiden başladık desenize :)Ayni ben gecenin bi koru uyaniyorum yada sabah 5 te bi daha uyuyamiyorum
Gebelik haftam ve pregnancy bu iki program var CnmKızlar kullandığınız gebelik takip uygulaması var mı? İos için
Ayy aynı ben akşam 9 da uyuyorum çok uykum geliyo ama gece çok uyanıyorum ve uykuya dalamıyorum yarim saat falan dönüyorum yataktaGünaydınn hanımlarr. Uyku sorunu oluyormu sizlerde .. uykudan uyanınca tekrar uykuya geçemiyorum yatakta dönüp duruyorum. Olur olmadık zamanlarda da uykum geliyor.
Gunaydin canimGünaydınn hanımlarr. Uyku sorunu oluyormu sizlerde .. uykudan uyanınca tekrar uykuya geçemiyorum yatakta dönüp duruyorum. Olur olmadık zamanlarda da uykum geliyor.
Ben Op. Dr. Banu Çiftçi'nin gebelik programini kullaniyorum. Çok guzel yapilmiş. Aklina ne takilirsa hepsi icin video hazirlanmiş. Tavsiye ederim.Kızlar kullandığınız gebelik takip uygulaması var mı? İos için
genelde ıce dogan oluyor ben ılk hamılelıgım de kesın erkek olucak demıstım kız olma ıhtımalı yok dedım ve erkek oldu bunda karısık hıssedıyorum bır yanım erkek dıyor bır yanım kız anlamadım:) ayy bende kiz istiyorum saglikli olsunda ama nedense erkek gibi doguyor icime
hayırlı olsun cnmSelamlar çarşamba beta 68 cuma beta 165 çıktı şuan daha çok baştadır umarım bizimledir 12 sinde kese için çağırdı doktorumuz.
Herkese hayırlı olsunn
valla benım sureklı uykum gelıyor sureklı de kendımı halsız hıssedıyorum bugun ıse gelmek bıle ıstemedım yataktan cıkasım yoktuGünaydınn hanımlarr. Uyku sorunu oluyormu sizlerde .. uykudan uyanınca tekrar uykuya geçemiyorum yatakta dönüp duruyorum. Olur olmadık zamanlarda da uykum geliyor.
Evet canım çok güzel yükselmiş .. normal sanırım bu dönemlerde . Kese için ne zmn gideceksin. Hafta ortasında görünmeye başlar sanırımGunaydin canim
Ayni sorun bende de var. Wc icin 5:30 da uyandim. Tekrar uyumakta zorlandim. Aksamda 10 gibi uykum geliyor. Gun icinde leyla gibi geziyorum artik.
Bu arada pazartesi hcg 170 di. Cuma gunu yine kan vermistim 912 olmuş. Içim rahatladi çok sukur yukseliyor.
Oyle mi :) saglikla kucagina alırsın insallah. Esimin tarafi hep erkek ondan etkilenmiste olabilirim :)genelde ıce dogan oluyor ben ılk hamılelıgım de kesın erkek olucak demıstım kız olma ıhtımalı yok dedım ve erkek oldu bunda karısık hıssedıyorum bır yanım erkek dıyor bır yanım kız anlamadım
Şimdiden icelim canım alistirmak lazim bunyeyi :)Bende hiç süt içemem ama hamileliğimin sonlarında mide yanmasından dolayı çok içmiştim gerçekten etkisi var :)
hepımız saglıcakla alalım bebıslerımızı aslında ıcımde kız olucak hıssı var ama etkı altında da kalıyor olabılırım oglum erkek olsun ıstıyor o yuzden de erkek olucak gıbı gelıyor babam kız ıstıyor hayırlısı bakalım ıste 6 7 hafta sonra rabbım nasıp ederse ogrenırız oglumu 16 hafta da ogrendım bakalım kısmet bunu ne zaman ogrenecegızOyle mi :) saglikla kucagina alırsın insallah. Esimin tarafi hep erkek ondan etkilenmiste olabilirim :)
Sen soyleyince heyecan yaptim :) 6 7 hafta sonra..hepımız saglıcakla alalım bebıslerımızı aslında ıcımde kız olucak hıssı var ama etkı altında da kalıyor olabılırım oglum erkek olsun ıstıyor o yuzden de erkek olucak gıbı gelıyor babam kız ıstıyor hayırlısı bakalım ıste 6 7 hafta sonra rabbım nasıp ederse ogrenırız oglumu 16 hafta da ogrendım bakalım kısmet bunu ne zaman ogrenecegız
saglıklı olsunlarda gerısının onemı yok canım hayırlı evlat olsunSen soyleyince heyecan yaptim :) 6 7 hafta sonra..
Saglikla gelsinler insallah hangisi hayirlisi ise o olsun canim
Mide yanmam var o kadar su icemiyorum :) 56 kiloyum canım kilo almadim bence vermişim diyorlarkızlar kilo almaya başladınız mı ?
ben çok dikkat ediyorum. Hergün 3 lt su içiyorum 500 gr kadar almışım. 65 kilo ile hamile kaldığım için biraz dikkat etmem gerekiyor.
Sizde durumlar nedir ?
Canim 9 Nisan da randevum var. Insallah kalp atisini da duyarim o gun. Sen ne zaman gidiyorsun?Evet canım çok güzel yükselmiş .. normal sanırım bu dönemlerde . Kese için ne zmn gideceksin. Hafta ortasında görünmeye başlar sanırım
Aminnn canimsaglıklı olsunlarda gerısının onemı yok canım hayırlı evlat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?