- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
:) ayy bende kiz istiyorum saglikli olsunda ama nedense erkek gibi doguyor icimeBilmem :) herkes kız bekliyor ama nasip
Evet bendim11 di canım sanirim seninde oyleydi ben aksam okurken bir 11 gordum o senmiydi emin olamadim. Allah in izni ile insallah bebeklerimiz bizim ile olacak
Ne tarafta ağrın var genelde erkek solda kız sağda derler :) benim oğlumda soldaydı ve ben çok çabuk hissetmiştim hareketlerini karıncalanıyor gibi olmuştu:) ayy bende kiz istiyorum saglikli olsunda ama nedense erkek gibi doguyor icime
Aminn inşallah canımOhh yarasin bebise de sana da canim. Aparatif olarak yedigin bisey var mi su yanma hissi gitse :/
Canim her yeri ağrıyor sanci olunca. Ama daha tam anlamiyla mide bulantilarim baslamadi erken diye olabilir ama gonlum hep boyle devm etmesinde :)Ne tarafta ağrın var genelde erkek solda kız sağda derler :) benim oğlumda soldaydı ve ben çok çabuk hissetmiştim hareketlerini karıncalanıyor gibi olmuştu
Aynen acikinca mide yanmasi giriyor sanirim bende onun icin soruyorum cok su icemiyorum o yuzden. Olur sutu deneyeyim :)Aminn inşallah canım
Bende bazı yemeklerden sonra gelip geçici yanmalar oluşuyordu ama çok fazla kaide değer ilgimi çekmedi kendimde ...
Bugün mesela öğünlerimden önce ya da sonra farketmedim ama acıktıgım zaman yanıyor sanki en çok
Yağlı yemeklerden kaçınıyorum olabildiğince su içmeye çalışıyorum
Acaba sende mesela gece yanma hissi daha fazlaysa ya da günün hangi saati daha çok hissediyorsan fazla kaynatmadığın ılık sütü içsen belki faydası olur mu ki
Sütü dene canım ben sütü gebe olduğumu öğrendiğimden beri içmeye başladım düşünAynen acikinca mide yanmasi giriyor sanirim bende onun icin soruyorum cok su icemiyorum o yuzden. Olur sutu deneyeyim :)
Amin Insallah canım senin ikinci degerin kac cikti peki ? Benim ikinci bebegim olacak kizim vae bir taneee oda tüp bebekti ondada ayni zamanlarda değerlerim 16 ve 65 ti yakın birbirine sonra hızla yükselmisti insallah buda oyle olurEvet bendimçok yakın değerlerimiz. Artcak dimi cnm çok bekledik güzel sonuçlansın inşallah
Aynen canim bende iciyorum. O zaman daha duzenli iceyim :)Sütü dene canım ben sütü gebe olduğumu öğrendiğimden beri içmeye başladım düşün
Ondan önce sevmezdim pek belki de etkisi olmuştur bana da çünkü bi de şu var süt tok tutuyor ayrıca eğer ki dediğimiz gibiyse açlıktansa da bu konuda iyi gelebileceğini düşüyorum
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahSelamlar çarşamba beta 68 cuma beta 165 çıktı şuan daha çok baştadır umarım bizimledir 12 sinde kese için çağırdı doktorumuz.
Herkese hayırlı olsunn
Bende hiç süt içemem ama hamileliğimin sonlarında mide yanmasından dolayı çok içmiştim gerçekten etkisi var :)Aynen acikinca mide yanmasi giriyor sanirim bende onun icin soruyorum cok su icemiyorum o yuzden. Olur sutu deneyeyim :)
Hayırlı olsun batlarımız aynı demekki :)Merhabalar bende 31 martta hamilr olduğumu öğrendim Şuan çok yeni ama rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 9 aralık doğum tahmini
Günaydınn hanımlarr. Uyku sorunu oluyormu sizlerde .. uykudan uyanınca tekrar uykuya geçemiyorum yatakta dönüp duruyorum. Olur olmadık zamanlarda da uykum geliyor.
Aynen banada öyle oluyor bi türlü uyuyamıyorum uyanınca .. ben biraz erken öğrendim hamileliğimi .. nisan 5 de gidicem dr a bi aksilik olmazsa inşallah daha gitmedim.Akşam 10 dedim mi uykum geliyor elim kolum kalkmıyor hemen uyuyorum gece sıcaklanıyorum ve tekrar uyurken çok zorlanıyorum, benim en son adetim 3 marttı 30 marttan 1 nisana kadar 3 gün test yaptım pızitif çıkı canım çok teşekkğr ederim sizrde hayırlı olsun
Ben de daha gitmedim 2 hafta sonra gideceğiz inşalahAynen banada öyle oluyor bi türlü uyuyamıyorum uyanınca .. ben biraz erken öğrendim hamileliğimi .. nisan 5 de gidicem dr a bi aksilik olmazsa inşallah daha gitmedim.
Ayni ben gecenin bi koru uyaniyorum yada sabah 5 te bi daha uyuyamiyorumGünaydınn hanımlarr. Uyku sorunu oluyormu sizlerde .. uykudan uyanınca tekrar uykuya geçemiyorum yatakta dönüp duruyorum. Olur olmadık zamanlarda da uykum geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?