2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
11 di canım sanirim seninde oyleydi ben aksam okurken bir 11 gordum o senmiydi emin olamadim. Allah in izni ile insallah bebeklerimiz bizim ile olacak
Evet bendim çok yakın değerlerimiz. Artcak dimi cnm çok bekledik güzel sonuçlansın inşallah

:) ayy bende kiz istiyorum saglikli olsunda ama nedense erkek gibi doguyor icime
Ne tarafta ağrın var genelde erkek solda kız sağda derler :) benim oğlumda soldaydı ve ben çok çabuk hissetmiştim hareketlerini karıncalanıyor gibi olmuştu

Ohh yarasin bebise de sana da canim. Aparatif olarak yedigin bisey var mi su yanma hissi gitse :/
Aminn inşallah canım
Bende bazı yemeklerden sonra gelip geçici yanmalar oluşuyordu ama çok fazla kaide değer ilgimi çekmedi kendimde ...
Bugün mesela öğünlerimden önce ya da sonra farketmedim ama acıktıgım zaman yanıyor sanki en çok
Yağlı yemeklerden kaçınıyorum olabildiğince su içmeye çalışıyorum
Acaba sende mesela gece yanma hissi daha fazlaysa ya da günün hangi saati daha çok hissediyorsan fazla kaynatmadığın ılık sütü içsen belki faydası olur mu ki

Ne tarafta ağrın var genelde erkek solda kız sağda derler :) benim oğlumda soldaydı ve ben çok çabuk hissetmiştim hareketlerini karıncalanıyor gibi olmuştu
Canim her yeri ağrıyor sanci olunca. Ama daha tam anlamiyla mide bulantilarim baslamadi erken diye olabilir ama gonlum hep boyle devm etmesinde :)

Aynen acikinca mide yanmasi giriyor sanirim bende onun icin soruyorum cok su icemiyorum o yuzden. Olur sutu deneyeyim :)

Aynen acikinca mide yanmasi giriyor sanirim bende onun icin soruyorum cok su icemiyorum o yuzden. Olur sutu deneyeyim :)
Sütü dene canım ben sütü gebe olduğumu öğrendiğimden beri içmeye başladım düşün
Ondan önce sevmezdim pek belki de etkisi olmuştur bana da çünkü bi de şu var süt tok tutuyor ayrıca eğer ki dediğimiz gibiyse açlıktansa da bu konuda iyi gelebileceğini düşüyorum

Evet bendim çok yakın değerlerimiz. Artcak dimi cnm çok bekledik güzel sonuçlansın inşallah
Amin Insallah canım senin ikinci degerin kac cikti peki ? Benim ikinci bebegim olacak kizim vae bir taneee oda tüp bebekti ondada ayni zamanlarda değerlerim 16 ve 65 ti yakın birbirine sonra hızla yükselmisti insallah buda oyle olur

Aynen canim bende iciyorum. O zaman daha duzenli iceyim :)

Bir şey sorcaağım kızlar haftada kaç kez balık ve et yemek lazım ? Sağlıklı ve düzenli beslenmeye çalışıyorum benim bulantım yok ama aşırı halsiz ve yorgun hissediyorum

Günaydınn hanımlarr. Uyku sorunu oluyormu sizlerde .. uykudan uyanınca tekrar uykuya geçemiyorum yatakta dönüp duruyorum. Olur olmadık zamanlarda da uykum geliyor.

Akşam 10 dedim mi uykum geliyor elim kolum kalkmıyor hemen uyuyorum gece sıcaklanıyorum ve tekrar uyurken çok zorlanıyorum, benim en son adetim 3 marttı 30 marttan 1 nisana kadar 3 gün test yaptım pızitif çıkı canım çok teşekkğr ederim sizrde hayırlı olsun

Aynen banada öyle oluyor bi türlü uyuyamıyorum uyanınca .. ben biraz erken öğrendim hamileliğimi .. nisan 5 de gidicem dr a bi aksilik olmazsa inşallah daha gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…