- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Aramızda 3 gün varmis ay ins kalp atışlarını duyar rahatlarız di cem de ndan sonra başlıcak acaba cinsiyetine sonra hareket ediyormu etmiyormuSat 25 Şubat, bat 21 Mart. Aynen bende saymıyorum artık keseyi gördüm biraz rahatladım.
Evet kalp atışlarından sonra başlıcak merakımız acabalarımız. Annelikte böyle bişey değil mi :) olsun herşeye raziyim sağlıklı sıhhatli olsun yeterli.Aramızda 3 gün varmis ay ins kalp atışlarını duyar rahatlarız di cem de ndan sonra başlıcak acaba cinsiyetine sonra hareket ediyormu etmiyormu
Hayirli olsun. Tebrik ederim❤Merhaba arkadaslar bende aralık annesi oluyorum hadı insaallah hersey gonlumuzce olsun
Tesekkur ederim canim kac haftaliksin :)Hayirli olsun. Tebrik ederim❤
5+1 olduk bugun cok sukur. Sen canim?Tesekkur ederim canim kac haftaliksin :)
Ben cuma gunu gittim doktora kac haftalik diye sordum 5 yada 6 haftalik daha yeni dedi kalp atisi icin bu cuma yine gidicem daha duyulmadi kucuk oldugu için sol tarafimdaydi birde kontrole gidene kadar midem cok asiri bulaniyodu gecti umarim bisey yoktur insan boyle olunca tedirgin oluyo5+1 olduk bugun cok sukur. Sen canim?
Son adet tarihine gore hesaplayabilirsin canim. Keseyi gordunuz dimi ?Ben 9 nisanda gidecegim doktora. Insallah hersey yolunda gider. Zaman gecmiyor bur turlu.Ben cuma gunu gittim doktora kac haftalik diye sordum 5 yada 6 haftalik daha yeni dedi kalp atisi icin bu cuma yine gidicem daha duyulmadi kucuk oldugu için sol tarafimdaydi birde kontrole gidene kadar midem cok asiri bulaniyodu gecti umarim bisey yoktur insan boyle olunca tedirgin oluyo
Son adet tarihim 19 subat evet keseyi gordum daha kucuk dedi doktorum sorma hic zaman gecmiyor bi soyle 3 4 aylik olsam benden rahati olmaz insan bir kere kaybedince hepsi oyle olucakmis gibi oluyor Allah herkesin gonlune gore versinSon adet tarihine gore hesaplayabilirsin canim. Keseyi gordunuz dimi ?Ben 9 nisanda gidecegim doktora. Insallah hersey yolunda gider. Zaman gecmiyor bur turlu.
yeni gelen arkadaslar hayirli olsun gozunuz aydin.insallahsglicakla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.Merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olacağım inşallah
Benimde kaybim var canim. Allah kucagimiza almayi nasip etsin canim.Son adet tarihim 19 subat evet keseyi gordum daha kucuk dedi doktorum sorma hic zaman gecmiyor bi soyle 3 4 aylik olsam benden rahati olmaz insan bir kere kaybedince hepsi oyle olucakmis gibi oluyor Allah herkesin gonlune gore versin
Amin canim insallah iyi oluruzBenimde kaybim var canim. Allah kucagimiza almayi nasip etsin canim.
Değerin artmış yani bebeğin seninle. Yerleşme kanamasıdır çünkü düşük olsaydı aktif açık renk kanaman olurdu. Biraz dinlen annesi ve pozitif ol :)Kızlar akşam yazmıştım tüp bebek test icin bekliyorum diye bugun kan verdim (cumada vermiştim ama deger cok dusuk diye umutlanmak istemedim) bugun 40 çıkmış artmis cok şükür ama benim bugun kahverengi lekelenmem oldu test tarihim 3 nisan yani 2 gun sonra o gun tekrar baktiracagim yerlesme kanamasidir diye umut ediyorum stress olmak istemiyorum ama elde degil
Çok teşekkür ederim evet bebeğim benimleDeğerin artmış yani bebeğin seninle. Yerleşme kanamasıdır çünkü düşük olsaydı aktif açık renk kanaman olurdu. Biraz dinlen annesi ve pozitif ol :)
Canım tebrik ederim hayırlısı olsun inş. Sende memorialdesin hatırladığım kadarıyla. Bence doktorunu bilgilendir belki ilaç takviye yapar.Kızlar akşam yazmıştım tüp bebek test icin bekliyorum diye bugun kan verdim (cumada vermiştim ama deger cok dusuk diye umutlanmak istemedim) bugun 40 çıkmış artmis cok şükür ama benim bugun kahverengi lekelenmem oldu test tarihim 3 nisan yani 2 gun sonra o gun tekrar baktiracagim yerlesme kanamasidir diye umut ediyorum stress olmak istemiyorum ama elde degil
Evet canım bende memorialdeyim dogru hatırlıyorsun zaten ilaçlı transferdi crinone jel kullaniyorum baska birsey vermiyorlar genelde o yuzden rahatsiz etmek istemedim buradaki doktoruma sormayi dusunuyorum devam ederse canim suan icin yokCanım tebrik ederim hayırlısı olsun inş. Sende memorialdesin hatırladığım kadarıyla. Bence doktorunu bilgilendir belki ilaç takviye yapar.
Hayırlısı ile sımsıkı tutunsun inşallah canım. İlk degerin kaçtı. Benimde çok düşük oldugu için hiç heveslenmiyorum. Okdr özeniyorumki gebelik takvimine falan ama kayıpları düşündükçe Buda aynı olcak gibi geliyo.Kızlar akşam yazmıştım tüp bebek test icin bekliyorum diye bugun kan verdim (cumada vermiştim ama deger cok dusuk diye umutlanmak istemedim) bugun 40 çıkmış artmis cok şükür ama benim bugun kahverengi lekelenmem oldu test tarihim 3 nisan yani 2 gun sonra o gun tekrar baktiracagim yerlesme kanamasidir diye umut ediyorum stress olmak istemiyorum ama elde degil
11 di canım sanirim seninde oyleydi ben aksam okurken bir 11 gordum o senmiydi emin olamadim. Allah in izni ile insallah bebeklerimiz bizim ile olacakHayırlısı ile sımsıkı tutunsun inşallah canım. İlk degerin kaçtı. Benimde çok düşük oldugu için hiç heveslenmiyorum. Okdr özeniyorumki gebelik takvimine falan ama kayıpları düşündükçe Buda aynı olcak gibi geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?