2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
son adet tarıhını gırınce bu sekılde cıkıyor cnm bılmıyorum son adet tarıhım 16 subat senın neydı
aklimda ayniymisiz gibi kaldi canim takilayim dedim.sen bi hafta buyuksun o zaman.kasim annesi olacaksin.senin normalmi sezeryanmiydi.benimki sezeryan olacagi icin buyuk ihtimal 38. Haftada alir doktor.

Selamlar :) topik hayirli olsun insallah bereketli bol hamisli bi ay olsunn . hamisleri tebrik ederim:)
sagol canim hosgeldin.amin insallah

aklimda ayniymisiz gibi kaldi canim takilayim dedim.sen bi hafta buyuksun o zaman.kasim annesi olacaksin.senin normalmi sezeryanmiydi.benimki sezeryan olacagi icin buyuk ihtimal 38. Haftada alir doktor.

Hosbuldum :) seni 2018 e hamile girmek isteyenler topiginde gordum diye hatirliyorum yanlis miyim :)

Aminnn canımm.. Evet sorma şu keseyi kalp atışını duysaydım rahatlayacaktım :)))
Bende öyle diyorum ama eminim onları görsek başka bişey çıkar. Anne adayıyız tedirginlik bizde hiç bitmez artık. Galiba bu duruma alışmak gerekiyor

Takıl cnm sıkıntı yok benim de ilki sezeryan büyük ihtimalle erken olur aslında normal doğum yapsalar normal istiyorum ilk doğumumla bunun arasında 5 yıl olmuş olucak

İNşalllah bende bu kısma girerim tüo bebek 1.deneme
Transfer sonrası 7.gün kan 20.92 idrar testi pozitif
9.gün 41.9 sizce nasıl katlanır mı asıl gün cumartesi 12.günüm dua edinn :)

İnşalllah canım şuana katlandı iki kat ama bi aksilik olmaz ya...
Düşünme onu sen bebiş içeride seninle beraber böyle düşün. Psikolojin yüksek olsun hep. Olumlu düşün. Cumartesiye ne kaldı. Bebeği etkileme düşünüp
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alcaksın

Mrb arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz. 3 defa kimyasal geçirdim. En sonuncu 6 ay önce oldu ondan sonra olmamıştı artık tedavi için başvurma kararı aldım. İlk mesajlardan itibaren grubu takip ediyorum bende yazcam bigün diye hevesleniydm. Yalnız adetime 1 hafta kala lekelenme şeklinde kanama başlyınca umudu kestim. Daha öncede böyle oluyodu adet günü kanama başlıyordu. Bugün sabah yaptığım gebelik testinde belli belirsiz bi çizgi olunca kan verdim.11 çıktı. Hem mutlu oldum Hem çok stresliyim. Çok takip ettim burayı çok dua ettim. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.duanıza çok ihtiyacım var.

Hayırlı olsun çok yeni bi gebelik bende öğrendiğimde çok düşüktü değer :) inşallah düzenli bi şekilde artar bebişleri görürürüz

Hayırlı olsun çok yeni bi gebelik bende öğrendiğimde çok düşüktü değer :) inşallah düzenli bi şekilde artar bebişleri görürürüz
İnşallah arkadaşım. Hamile kalmayı bekle olsun sevin ve hayal kırıklığı 4. Kez yaşamak istemiyorum. 2 yıl olcak. Benimle hamile olan arkadaşımın çocugu yürüyo . Allah hepimize sağlıklı gebelikler, çocuklar nasip etsin

Ilkin mesajini okurken acaba yok mu dedim ama sukur sonunda guzel haberi verdin cok yeni miniginn hayirli olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…