- 21 Ocak 2013
- 3.774
- 2.912
- 373
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
bat 4 martsa cnm sen nasıl 4 haftalık hamıle oluyorsun
benım kafam karıstı3+4 te şuan. 4. haftanın içinde
Ben de pko var üç aydır adet olmuyordum adet söktürücü kullanırken hamile kalmışım canım mucize gibi bir şey oldu.ADet tarihim bilinmediği için karısıklık oluyor böyle.baska doktora da gittim çok küçük on gün sonra gel dedibaya ılgınc cnm 3 haftalıkken gormesı baya baya ılgın cunku bıldıgım kadarı ıle 3 haftalıkken daha kese olusmuyor bıle bı yanlıslık var bu ıste ama gene de sen bılırsın dedım gıbı ben pek o sole demıs bu bole demıs bakmıyorum allah nasıp ederse bu ıkıncı olucak ılk oglum da da bu sekılde ılerle me oldu bende ama bana sorarsan baska bır doktora da gıt derım senın ıcın cnm bu arada son adet tarıhın neydı
benım kafam karıstısen 4 martta mı adet oldun cnm en son
Ben erken öğrendim cnm hayırlı haberler alırsın inşallah yarınBenim de Sat ım 5 marttı. aramızda 1 gün varmış. Neyse artık benim yarın belli olucak.
3+4 bugün cnm 4 haftanın içinde olduğu için hamilelik takvimide 4 hafta olarak gösteriyorbat 4 martsa cnm sen nasıl 4 haftalık hamıle oluyorsun
Allah hayırlısını nasip etsin canım inşallahBen erken öğrendim cnm hayırlı haberler alırsın inşallah yarın
Seninde 5+ olaraktır mesela 6 haftanın içindesin :)bat 4 martsa cnm sen nasıl 4 haftalık hamıle oluyorsun
Evet canım en sat yazacağıma bat yazmışım :))) 4 mart son adet tarihimbenım kafam karıstısen 4 martta mı adet oldun cnm en son
Ben bu ay beklemiyordum hiç ovilasyon testi yaptım ara ara tekrarladım koyu çıktı en son arkadaşlar hamilelikteykende koyu çıkar dediler tekrar yaptım koyu çıktı gebelik yaptım ondada belli oldu erken öğrendim şok oldum bende bunlar testlerimbenım son adet tarıhı 16 subat ona gore bugun 5+6 olarak gozukuyor sız ler baya erken ogrenmıssınız masallah rabbım nazardan korusun
Aynen çokca maşallah )ayyy
6. haftadan sonra diyorlar ama inşallah aramayız. Şuan herşey çok güzel mahşallah bize :
Bu ovulasyon testi ne oluyor beni bilgilendirir misin canım yaBen bu ay beklemiyordum hiç ovilasyon testi yaptım ara ara tekrarladım koyu çıktı en son arkadaşlar hamilelikteykende koyu çıkar dediler tekrar yaptım koyu çıktı gebelik yaptım ondada belli oldu erken öğrendim şok oldum bende bunlar testlerim
önceki degerin kaçtı cnmTekrar kan verdim şimdi değer kaç oldu bakalım :)
Ayy hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :) sende benim gibi erken öğrenmişsin zaman gecmiyorrrrrrrrBen bu ay beklemiyordum hiç ovilasyon testi yaptım ara ara tekrarladım koyu çıktı en son arkadaşlar hamilelikteykende koyu çıkar dediler tekrar yaptım koyu çıktı gebelik yaptım ondada belli oldu erken öğrendim şok oldum bende bunlar testlerim
Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlıyorsun cnm gebelik testi gibi 2-3 saat idrarı tutup yapıyorsun testi koyulaşınca yumurtanın çatlama zamanı geldiği anlaşılıyor koyulukta. Donra silikleşiyor çatladığını oradan anlıyorsun o arada ilişki oluncada bebeğin tutma ihtimali yüksek oluyorBu ovulasyon testi ne oluyor beni bilgilendirir misin canım ya
56 çıkmıştı canım 27 sabah vermişti. Kanı bugün 100 üzeri olması lazım sanırımönceki degerin kaçtı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?