2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de pko var üç aydır adet olmuyordum adet söktürücü kullanırken hamile kalmışım canım mucize gibi bir şey oldu.ADet tarihim bilinmediği için karısıklık oluyor böyle.baska doktora da gittim çok küçük on gün sonra gel dedi

benım son adet tarıhı 16 subat ona gore bugun 5+6 olarak gozukuyor sız ler baya erken ogrenmıssınız masallah rabbım nazardan korusun

benım son adet tarıhı 16 subat ona gore bugun 5+6 olarak gozukuyor sız ler baya erken ogrenmıssınız masallah rabbım nazardan korusun
Ben bu ay beklemiyordum hiç ovilasyon testi yaptım ara ara tekrarladım koyu çıktı en son arkadaşlar hamilelikteykende koyu çıkar dediler tekrar yaptım koyu çıktı gebelik yaptım ondada belli oldu erken öğrendim şok oldum bende bunlar testlerim

Eklentiler

• 0006E5D7-6092-4D73-83A1-ECB9B6A5A6CD.jpeg
    35,5 KB · Görüntüleme: 71
Bu ovulasyon testi ne oluyor beni bilgilendirir misin canım ya

Ayy hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :) sende benim gibi erken öğrenmişsin zaman gecmiyorrrrrrrr

Bu ovulasyon testi ne oluyor beni bilgilendirir misin canım ya
Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlıyorsun cnm gebelik testi gibi 2-3 saat idrarı tutup yapıyorsun testi koyulaşınca yumurtanın çatlama zamanı geldiği anlaşılıyor koyulukta. Donra silikleşiyor çatladığını oradan anlıyorsun o arada ilişki oluncada bebeğin tutma ihtimali yüksek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…