2018 -2019 KPSS YE ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR BURDA TOPLANIYOR

Gulumseyenkedi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
16
3
30
MERHABA ARKADAŞLAR BEN BU SENE SIKI ŞEKİLDE KPSS YE HAZIRLANICAM BURDAN BİRBİRİMİZE DESTEK OLABİLİRİZ VE AYRICA GİRESUN DA YAŞAYAN ARKADAŞLAR VARSA BRN HAFTA İÇİ KÜTÜPHANEDE ÇALIŞICAM BİRBİRİMİZE ÖYLE DESTEK OLABİLİRİZ. :)
HAA BU ARA DA BENİM BRANŞIM TARİH

Nereden başlayıp nasıl çalışacaksınız? Ben de bu sene sıkı çalışmak istiyorum ama hiçbir bilgim ve planım yok.

Nereden başlayıp nasıl çalışacaksınız? Ben de bu sene sıkı çalışmak istiyorum ama hiçbir bilgim ve planım yok.

Benim alanım tarih o yüzden ilk olarak tarihten başladım onda biraz önde gitmek için sizin alanınız ne ise ona öncelik verebilirsiniz sonra da ona en yakın olan ders olabilir mesela bana en yakın ders coğrafya sonra

Bu arada ben yazarak çalışanlardanim hem daha kalıcı oluyor hemd e konu tekrarı gerektiğinde özet okuyosunuz

Şu an net bi programim yok ama günde iki ünite bitirmeye çalışıyorum tarihte yine de baya ilerledim az sürede bu arada kursa gitmicem insan isterse her yerde yapar yeter ki iste

Ben de tekrar hazırlanmak istiyorum aynı zamanda da işe girmem lazım, nasıl olacak bilmiyorum ama olmalı. Bu arada ben de yazarak çalışanlardanım zaman alıcı olsa da.

Anladım teşekkür ederim. Yani öncelikle alan bilgisinden başlasak daha iyi olur diyorsunuz

Ben de tekrar hazırlanmak istiyorum aynı zamanda da işe girmem lazım, nasıl olacak bilmiyorum ama olmalı. Bu arada ben de yazarak çalışanlardanım zaman alıcı olsa da.
Hem işe girip çalışsak hem de sınava çalışabiliriz değil mi

Merhaba hanımlar ben de İstanbul'da bir özel okulda ücretli öğretmen olarak çalışıyorum. Evliyim çocuğum da var bakalım vakit ayırmak ve ciddi anlamda çalışmak istiyorum. haziranda formasyonumu tamamladım ilk kez bu kpssye girdim. gk gy 80, öğretmenlik 75 puan almışım. malesef yeterli değil. sanırım arkadaş grubu olarak çalışmak daha çok motive eder diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…