Ben yaptırdım 3 arkadaşımda yaptırdı sonuç pozitifKibrista bir suru irili ufakli donasyon yapan merkezler var.Burada amacimiz tecrubwlerimizi paylasarak yeni arkadaslara bilgi aktarmak.oncelikle bilmemiz gereken hicbir doktor ve embriyologun sozune inanmamak cunku onlar icin siz bir musterisiniz.bu acidan bakildiginda guvenmek gercekten zor.Normalde donasyon kesin cozum diye bakilir ama onda da kesin hamile olup anne kalacagim diyemezsiniz
yaptırmak isteyen arkadaşlar size öneride buluna bilirim yazın banaBen yaptırdım 3 arkadaşımda yaptırdı sonuç pozitif
İns hersey istediginiz gibi olur öncelikle.Tavsiyem cok dikkatli olmaniz.Cunku orada bu ise tamamen ticari bakiyorlar ikna edinceye kadar hersey guzel odemeyi yapinca artik hersey degisiyor ilgisizlik artar.Mutlaka pozitif sonuc alan vardir ama ben dogus tüp bebek i tavsiye etmem guvenilir degiller.Herseyi cok iyi arastirin.Halil Ibrahim bey en basarili olan ama fiyat biraz yuksek sanirim.Ama dedigim gibi ben her merkezi bilmiyorum bildiklerim bunlar daha iyi merkezler olabilir iyi arastirmali.Ama kurulan sistem kesinlikle sadece para uzerine .Ins iyi birine denkgelirsinmerhaba ben karar asamasindayim acaba ne gibi onerileriniz olucak benim icin
Yani en iyi karari siz verirsiniz mutlaka.En seffaf en kurumsal hangisi olursa oraya gidin tmm bilmemekle birlikte bahceci icin kurumsal daha ciddi deniliyorben araştırdım biraz eşimle biz bahçeci merkezine yakınız şuan henüz net karar vermedik ama sanırım bahçeciden yana olacak seçimimiz
Tesekkur ederiz bilgilerini bizimle paylastiginiz icin.Fiyat konusunu da paylasalim standarti yok herkese farkli.Umarim en guzel karari verirsiniz
Tesekkur ederiz.Bilginiz icin.Detayli paylasirsaniz herkes yararlanir .Hayirli olsun sizin icin.TesekkurlerBen yaptırdım 3 arkadaşımda yaptırdı sonuç pozitif
bende görüştüm hem sibel hanımla hemde murat beyle.. gerçekten ilgililer. bende dünya ıvf ile bahçeci arasında kaldım.ikisi ciddi geldi kurum olarak ama karar veremiyorum. dün kadınlar klübünde bir paylaşım yapılmış bahçecide 23 yumurtadan tek embriyo oluştu, oda negatif sonuçlandı diye. kafam karıştı açıkcasıcanım ne güzel anlatmışsın bende aynı süreçlerden geçiyorum şuan bizde bahçeciye karar veridk eşimle. koordinatör sibel hanım çok güzel ilgilendi benle hemen doktor görüşmesi organize ettiler doktor murat by aradı oda güzel bilgilendirdi sonra sibel hanım tekrar arayıp süreci takip etti bende güven duygusu uyandırdılar açıkçası
Evet olabilir araştirmak lazim herseyi sonucta az para degil.bende görüştüm hem sibel hanımla hemde murat beyle.. gerçekten ilgililer. bende dünya ıvf ile bahçeci arasında kaldım.ikisi ciddi geldi kurum olarak ama karar veremiyorum. dün kadınlar klübünde bir paylaşım yapılmış bahçecide 23 yumurtadan tek embriyo oluştu, oda negatif sonuçlandı diye. kafam karıştı açıkcası
Birbirimize yardimci olmaliyiz aynen.Amacimiz ayni.Mutlaka bilgisi olan arkadaslar yardim edicektirMerhaba arkadaşlar bende bir haftadır araştırıyorum embriyo donasyonu için ama kafam çok karışık nereye güvenebiliriz bilmiyorum şu an sadece Bahçeciyle görüşme yaptım ama burda yazılan yorumlar felan hep kafa karıştırıcı karar verme konusunda birbirimize yardımcı olsak ne güzel olur sonuçta imkanlarımızı zorlayıp bir kere yaptırıyoruz onuda doğru karar verip pişman olmamak lazım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?