• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018-2019 Kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptiracaklar merkezler hakkinda bilgilerimiz

ravzan42

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
68
35
8
Kibrista bir suru irili ufakli donasyon yapan merkezler var.Burada amacimiz tecrubwlerimizi paylasarak yeni arkadaslara bilgi aktarmak.oncelikle bilmemiz gereken hicbir doktor ve embriyologun sozune inanmamak cunku onlar icin siz bir musterisiniz.bu acidan bakildiginda guvenmek gercekten zor.Normalde donasyon kesin cozum diye bakilir ama onda da kesin hamile olup anne kalacagim diyemezsiniz

Screenshot_20181115-153116.png

Kibrista bir suru irili ufakli donasyon yapan merkezler var.Burada amacimiz tecrubwlerimizi paylasarak yeni arkadaslara bilgi aktarmak.oncelikle bilmemiz gereken hicbir doktor ve embriyologun sozune inanmamak cunku onlar icin siz bir musterisiniz.bu acidan bakildiginda guvenmek gercekten zor.Normalde donasyon kesin cozum diye bakilir ama onda da kesin hamile olup anne kalacagim diyemezsiniz
Ben yaptırdım 3 arkadaşımda yaptırdı sonuç pozitif

merhaba ben karar asamasindayim acaba ne gibi onerileriniz olucak benim icin
İns hersey istediginiz gibi olur öncelikle.Tavsiyem cok dikkatli olmaniz.Cunku orada bu ise tamamen ticari bakiyorlar ikna edinceye kadar hersey guzel odemeyi yapinca artik hersey degisiyor ilgisizlik artar.Mutlaka pozitif sonuc alan vardir ama ben dogus tüp bebek i tavsiye etmem guvenilir degiller.Herseyi cok iyi arastirin.Halil Ibrahim bey en basarili olan ama fiyat biraz yuksek sanirim.Ama dedigim gibi ben her merkezi bilmiyorum bildiklerim bunlar daha iyi merkezler olabilir iyi arastirmali.Ama kurulan sistem kesinlikle sadece para uzerine .Ins iyi birine denkgelirsin

ben araştırdım biraz eşimle biz bahçeci merkezine yakınız şuan henüz net karar vermedik ama sanırım bahçeciden yana olacak seçimimiz
Yani en iyi karari siz verirsiniz mutlaka.En seffaf en kurumsal hangisi olursa oraya gidin tmm bilmemekle birlikte bahceci icin kurumsal daha ciddi deniliyor

evet canım bende beğendim ilgili ve kurumsal ilerleyen bir kurum bahçeci. Doktor hemen aradı görüştük, bir kaç sorum oldu hemen sonrasında dönüş yaptı hasta ilişkileir gayet güzel bir merkez bakalım kara vericez artık

Öncelikle Merhaba; sitede yeni üyeyim ama 5-6 yıldır takipçisiyim..net te bir konu araştırırken mutlaka;bakalım kadınlar klubü ne demiş diye bakardım:)) özellikle bu konu için üyeliğe başladım ki söz konusu evlat sahibi olmak kadar ciddi bir durumda daha fazla dayanışmada bulunmalı..bu sebeple konuyu açan ravzan42 arkadaşa teşekkür ediyorum..arkadaşlar ben de çözüm olarak kıbrısı yıllardır düşünen bir insan olarak maddi manevi malesef geç harekete geçebildim 43 yaşındayım.Daha ilk iletişim aşamasında bile güvenim ve hayallerim zedelendi..önce vita altera adlı bir yerle iletişime geçtim çok ilgili görünüp testler fln isteyip devamında puff ortadan kayboldular;detayları snr verebilirim..ardından en iddialı olan ve buradan da ismi tavsiye edilen dr.savaş özyiğit in hstnsiyle iletişime geçtim karşıma embriyolist olduğunu söyleyen ısrarla ismini vermeyen ve de çok saçma karşılıklar vererek moral bozan biri çıktı.şimdi bahçeci hstn ile iletişime geçtim hasta koordinatörü hepsinden daha gerçekçi ve donanımlı gibi geldi bana,yarın dr tarafından dönüş yapılacağını söylediler.buradan gelişmeleri paylaşırım yeterki birbirimize faydası olsun..evet bu işi iyice ticarete dökmüş Kıbrıs ama muhtaç olununca bari içlerinden insanlığı da kaybetmemiş olanı bulmak için dayanışma önemli..yoksa fırsatçılar çok can yakarlar..bu arada yukarıda saydıklarımın da yanına kalmasını istemiyorum gerek sosyal medya gerek resmi noktalara aksettireceğim..ve bir de lütfen dikkat; böyle kuruluşların internette ajanları dolaşarak duruma göre manüpilasyonlar yapıyorlar..Dilerim sağlıkla anne olabiliriz herkese bol şans diliyorum :anneadayı:

canım ne güzel anlatmışsın bende aynı süreçlerden geçiyorum şuan bizde bahçeciye karar veridk eşimle. koordinatör sibel hanım çok güzel ilgilendi benle hemen doktor görüşmesi organize ettiler doktor murat by aradı oda güzel bilgilendirdi sonra sibel hanım tekrar arayıp süreci takip etti bende güven duygusu uyandırdılar açıkçası

canım ne güzel anlatmışsın bende aynı süreçlerden geçiyorum şuan bizde bahçeciye karar veridk eşimle. koordinatör sibel hanım çok güzel ilgilendi benle hemen doktor görüşmesi organize ettiler doktor murat by aradı oda güzel bilgilendirdi sonra sibel hanım tekrar arayıp süreci takip etti bende güven duygusu uyandırdılar açıkçası
bende görüştüm hem sibel hanımla hemde murat beyle.. gerçekten ilgililer. bende dünya ıvf ile bahçeci arasında kaldım.ikisi ciddi geldi kurum olarak ama karar veremiyorum. dün kadınlar klübünde bir paylaşım yapılmış bahçecide 23 yumurtadan tek embriyo oluştu, oda negatif sonuçlandı diye. kafam karıştı açıkcası

canım o yorumu bende gördüm ama bence o sperm sorunu falan olabilir çünkü 10 yumurta garantisi vermezlerdi o zaman benim çok içime sindi bahçeci kliniği bilmiyorum

bende görüştüm hem sibel hanımla hemde murat beyle.. gerçekten ilgililer. bende dünya ıvf ile bahçeci arasında kaldım.ikisi ciddi geldi kurum olarak ama karar veremiyorum. dün kadınlar klübünde bir paylaşım yapılmış bahçecide 23 yumurtadan tek embriyo oluştu, oda negatif sonuçlandı diye. kafam karıştı açıkcası
Evet olabilir araştirmak lazim herseyi sonucta az para degil.

kurumsal biraz vicdanli insana denk gelmek lazim.Sonucta gözümüzle görmüyoruz.Yumurta ya da embriyoya ne oldu.Bu insanlar parayla yumurta satan insanlar neden senin yumurtandan ayirmasinlar kurum icin bunun icin bir garanti yok.Biz Doğuşa gidince biri şöyle oldu biri şöyle oldu yok bòyle oldu 3 tane kaldi diye havaya bakarak anlatiyordu yalan söylediği belliydi simdi bedava deseler gitmem oraya.İnsallah en vicdanli insanlarla karsilasiriz

Merhaba arkadaşlar bende bir haftadır araştırıyorum embriyo donasyonu için ama kafam çok karışık nereye güvenebiliriz bilmiyorum şu an sadece Bahçeciyle görüşme yaptım ama burda yazılan yorumlar felan hep kafa karıştırıcı karar verme konusunda birbirimize yardımcı olsak ne güzel olur sonuçta imkanlarımızı zorlayıp bir kere yaptırıyoruz onuda doğru karar verip pişman olmamak lazım diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar bende bir haftadır araştırıyorum embriyo donasyonu için ama kafam çok karışık nereye güvenebiliriz bilmiyorum şu an sadece Bahçeciyle görüşme yaptım ama burda yazılan yorumlar felan hep kafa karıştırıcı karar verme konusunda birbirimize yardımcı olsak ne güzel olur sonuçta imkanlarımızı zorlayıp bir kere yaptırıyoruz onuda doğru karar verip pişman olmamak lazım diye düşünüyorum
Birbirimize yardimci olmaliyiz aynen.Amacimiz ayni.Mutlaka bilgisi olan arkadaslar yardim edicektir

Back