- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
HALa hiçbirşey yapmıyorum
Mümkünse :) bunu müdür burdayken söylemen iyi olduHepinizine mutlu yillar.
Mümkünse bansız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HALa hiçbirşey yapmıyorum
Mümkünse :) bunu müdür burdayken söylemen iyi olduHepinizine mutlu yillar.
Mümkünse bansız
Sırf @chess i merakımdan girdim.
Ayıkmı, sızdımı diye
chess'i ben de merak etmiştim ama kismet olmadı.Ben cevap yazana kadar kız 2017 ye girdi bile
Hee müdür ensede bitme mesajı veriyorsunuz alttan alttan değil mi bu yıl hepinizi rekortmen yapacağımHALa hiçbirşey yapmıyorum
Mümkünse :) bunu müdür burdayken söylemen iyi oldu
Aha kaldılar öyle bir sene ıyyy espiriye bakEki Görüntüle 1932904 vallah biz yeni yıla böyle girdik..
Ee bendende akıllı bi kocayla, uslu bi evlat beklenmezdi ama dimi ?
Mutlu yıllaar cümleten tekrar efenim
Ay inş. kuzumBibibella bibiiii bansız mutlu yıllar
İyi uykular bibim rüyandaAy inş. kuzum
Kızlar ben kaçar sabah erken kalktım gözümden uyku akıyor
Ben kesin kararlıyım, ban yemicem , sinirden dudağımı yerim ama ban yemem Saygılar efenimmHee müdür ensede bitme mesajı veriyorsunuz alttan alttan değil mi bu yıl hepinizi rekortmen yapacağım
Ay inş. kuzum
Kızlar ben kaçar sabah erken kalktım gözümden uyku akıyor
Amacı ben de anlayamadım.Aha kaldılar öyle bir sene ıyyy espiriye bak
Sen sınavına çalışmazsan profilinde anne terliği atacağım bende bunda kararlıyımBen kesin kararlıyım, ban yemicem , sinirden dudağımı yerim ama ban yemem Saygılar efenimm
Ters tepki yaptı zaaarGız Disipline Girmis BirKadin o don'a göndermeden önce okuyup üflemiştim giyinince tembelliğin geçsin diye.
Hic hayretmedimi.?
DeğişikAmacı ben de anlayamadım.
Umutsuz vaka'sın zaar, don naapsınTers tepki yaptı zaaar
Yeni yıl şeysi diye saldım bugün müdürüm yoksa sıkıntı yok yaniSen sınavına çalışmazsan profilinde anne terliği atacağım bende bunda kararlıyım
etkiyi bana yapmadı onu diyorumUmutsuz vaka'sın zaar, don naapsın