2017vajiyi yenenler ve yenecek olan arkadaşların sohbet alanı

Yeni yenmiş biri olarak söylüyorum ki kesinlikle bir merkezden yardım almalısınız tek başına çözmeye çalışmak mucize ha çözebilenler de vardır elbet ama zaman kaybı. Ben çok iyi bir merkezden yardım almama rağmen 3 günlük tedavi vaat edilen bir yerde ancak 3 ayda çözebildim tek başıma asla atlatamazdım

Tebrikler .

Ben de haftada çözdüm iki aydır çok rahatım. keşke en baştan destek alsaymışım dedim. kesinlikle umudunuzu kaybetmeyinnn

Gönlumuz tabiki bizimde ayni sekilde bi doktor yardımıyla yenebilmek Evett ama hayaller ve hayatlar durum bunu gösteriyor eyvallah doktor ile yeneenler yendim yazıiyorsunuz da ne uygulandığını yazmıyorsunuz yendim de yazmayın mümkünse dahada enerjimiz düşüyor. .

Illa doktor yardimina ihtiyaciniz var tek başınıza asla olmaz vs vs diyenleri anlamiyorum motive edeceklerine daha fena bir psikolojiye sürüklüyorlar bence.
Kızlar korkacak hiicbir sey yok. Ben tembel olmasaydim ve dilator setini daha erken siparis etseydim 1 yilimiz gecmemis olacakti. Inanilmaz basit bir sey icin zaman heba oldugu gibi bizler de kendimizi yipratiyoruz. Seti aldigim gun o gazla basladim ve bir haftada hepsini alabiliyordum ne aci ne sizi ne kan.. Bunlari kafanizdan atin. Sonrasi esinizle denemelerde saklı. Esinizle iliskiniz önemli onun size davranisi önemli. Sabirli olmasi lazim. Yavas olmasi lazim. Sizin onu yonlendirmeniz lazim. Inanin hissetmeyeceksiniz bile ben ilk oldugunda asla icimde oldugunu anlamamistim. Sonra zaten tamamen alisacaksiniz. Yeter ki ustesinden gelinebilir bir sey oldugunu beyninize kodlayin. Cokkk kolay Allah yardimciniz olsun kendinize inanin ve dilator seti alip hemen yarin calismaya baslayin

Ben en ileri derecede vajinismustum 30 yaşımda olmama rağmen doktorlar bile şaşırıyordu bu yaşta olmaz daha erken yaşlarda görülüyor vajinismus diyorlardı. Bırak parmak egzersizlerini kulak çöpü sokma fikri bile inanılmaz kötü geliyordu. Merkezde doktor benden habersiz en küçük aparatı soktu sonra bak dedi ben ne yaptım baktım içimde bir aparat hiç hissetmedim nasıl girdiğini çok şaşırdım daha sonra o giriyorsa daha büyük aparatlar da girer dedim böyle böyle 3. Gün en büyük aparatı da alabilmiştim 4. Boy olanı yalnız eşimle ancak 3.ay sonunda birlikte olabildik ama o sırada aparatlarla çalışmaya hiç ara vermedim. Size tavsiyem bu aparatlardan edinin bence parmak egzersizlerinden daha kolay. Ve çalışmaya başlamadan önce vajina bölgesine bol krem sürün masaj yapın ve kegel egzersizleri çok önemli nefes alıp vermek de eşli deneme inanın aparatlardan çok daha kolaymış bunu sonradan anladım dediğim gibi ben tek başıma çözemezdim umarım sizler başarırsınız bol bol çalışın aparatlarla

Bende 3.aymizin bitiminde yendim. Daha bir ay bile olmadı yeneli

Hayırlısıyla kucaklarsin inş bebisini

Merhaba arkadaslar.
Ben 4 yıllık evliyim. Ilk yil ayse dumana gittim. Az bi ilerleme oldu ama iliski olmadi.
Sonra guldane kavgaciya gittim,videolardaki terapist. 4 5 seans gittik. Esim hep geldi benimle. Yine ufak tefek ilerlemeler oldu ama iliski olmuyor.
Ikisinden de ciddi anlamda memnun kalmadim. Ayse dumanin seçtiği kelimeler çok çirkin. İnsanı kıran ve inciten bir tavrı var. Zaten psikolojik olarak zor. Bi de karşınızdaki sizi ezince cok zor oluyor. Kitap,masaj,ped vs gibi seyler satıyor sürekli. Onlar seans ücretlerinden bile daha pahali. Parasini da geçtim muamelesi çok kotu.
Parmak egzersizi yapabiliyorum. Vajinal ultrason girebiliyor. Ama iliski olmuyor. Burda adim adim ilerleyelim mi? Diger konularda yüzbinlerce mesaj var, zor takip ediyorum

Egzersiz yapabiliyorum demişsin. Acaba yetersiz mi geliyor. Yoksa yön problemi var

Egzersiz yapabiliyorum demişsin. Acaba yetersiz mi geliyor. Yoksa yön problemi var

Egzersizleri seanslara devam ederken yapıyordum. Artik yapmıyorum. Ama iliski denerken olmayinca,bi parmagimi sokup bakıyorum. Parmak giriyor,iliski olmuyor. Vajinal ultrasonu da 3 kez oldum. Ilkinde doktor inceledi,ışık tuttu,dikkatlice soktu ve hic acimadi. Sonraki seferlerde isiksiz ve ozensizdi, zorladi cok zor girdi. Neden dedim, yönünü tam tutturamamis olabilirim dedi. Ne demek bu?iliskiye de mi bu yuzden giremiyorum?

Etkisi var tabii. Yön önemli. Bir parmak sokuyorum ama penis girmiyor demişsin. Bir parmakla penis arasında fark var iki üç parmakta dene. Genişleme olur

2 3 parmağı direk mi deniyoruz? Strece vs sarmadan?yani hani bir arada bütünlük olmasi için soruyorum. O kadar caresizim ki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…