2017vajiyi yenenler ve yenecek olan arkadaşların sohbet alanı

Perperii

Aşk
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
344
293
18
Evet kızlar diğer topikten bağımıızı koparmadan burda sohbet edelim. Nasılsınız Kim nerde neler yapıyor? Yendikten sonra hayatınızda neler değişti? (anlatalım ki arkadaşlarımız gaza gelsin ☺)

Selam Vajinimus :halay: hala bırakmadı bizi bu vajinismus

Bitsin artık buu çile cekemem bileeee bileeeeer:kızgın::skandal::KK9:

Beynim artık vajiden başka bişey düşünemez halde ne yazikki neyse burda bari vajiyi kenara bırakalım bario_O neler yapiosun calisiyorrmusun Evdemsn

Oo selam herkese vajidaşlarım burdaymış..Ben 28 yaşındayım şimdilik çalışmıyorum 1,5 yıllık evliyim..yarışmaya istanbuldan katılıyorum:))Peki sizlerr?

Yarışma başlıyor vajinismusu kimler yenecek bu hafta:KK200:

Geçen hafta 4kisi yendi bu hafta daha fazla bekliyorum sayıyı

Ohoooyyyy bende eylülden beri evlym 5 ay hala yenemedim gulsemmi aglassmmi neyse 21 yaşındayım 22 e azzzz kaldiiii :halay:

Heeeeyooo:) selam canlarım bende geldim :) 22 yaşındayııııııım 2 yıllık evliyim :)

Vajinismus sorununda çiftler ne yapmalı?

Vajinismus sorununa karşı çiftler ne yapmalı? Vajinismus tedavi edilebilir mi? Vajinismus problemi yaşayan çiftlerin dikkat etmesi gereken hususlar hakkında tüm merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapisti Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor. Tüm detaylar videomuzda!

Back