- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.041
Etkisi olabilir cnmKizlar progestan ignemi vuruldum ayaklarim usumeye basladi ve suan adet oluyormus gibi kasiklarim agriyor. Yan etkisimidir acaba . Transferden sonra duzenli ayaklarim donuyor ama sonradan normale donuyor.
Birazda hareketsizlikten sanirim bugun az su ictim cok su icince en azindan wcye gidip geliyordum hareket etmis oluyordumE
Etkisi olabilir cnm
Benimde iğne kullandığım tedavilerimde ayaklarım ısınmıyordu üst üste çorap giyiyordum
Hayir canim bendede oksuruk var doktorun verdigi kagitta oksurmek hapsurmak vs bunlar bir zarar vermezmis. Hadi insallah opudan guzel haberlerle gelirsinBeni kuru öksürük yakaladı 4 5 gündür sürekli öksürüyorum . Opu da bir sıkıntı olmaz sanırım . Transfer sonrası devam ederse sıkıntı yaratır mı sizce ?
Büyük ihtimalle öyle olcak artık tam bir ay mı donduruyorlar acaba bilgin varmıDondurulmuş embriyo şansı daha yüksek dr riske atmak istemez.Bu arada rahim ve sen dinlenmiş oluyorsun.
Bu durum canımı sıkıyordu rahatladım şimdi . Amin inşallah . Birazdan çatlatma iğnemi yapıcam şimdiden heyecanlıyımHayir canim bendede oksuruk var doktorun verdigi kagitta oksurmek hapsurmak vs bunlar bir zarar vermezmis. Hadi insallah opudan guzel haberlerle gelirsin
Rahatla canim bi sikinti olmaz Allah in izniyle. Hadi insallah besmeleni cek Rabbim sifa versin . Opu ne zaman heralde taze transfer yapilacak dimiBu durum canımı sıkıyordu rahatladım şimdi . Amin inşallah . Birazdan çatlatma iğnemi yapıcam şimdiden heyecanlıyım
Opu Cuma inşallah taze transfer olacak :)Rahatla canim bi sikinti olmaz Allah in izniyle. Hadi insallah besmeleni cek Rabbim sifa versin . Opu ne zaman heralde taze transfer yapilacak dimi
Iyi canim hadi hayirlisi olsun insallah. Transferin yapilsin seni konuma etikletlicem insallah :)Opu Cuma inşallah taze transfer olacak :)
İnşallah canimm :)İnşallah gebelik haberini de alırız :)
İnsallh cnmmm :)Hayırlı olsun canım inşallahhh güzel sonuç alsın:)
Konu ? Transfer sonrası bekleyiş mi :) ay ben şimdiden heyecanlıyım transferden sonra size sürekli sorular sorarım :) tecrübesizlik :)Iyi canim hadi hayirlisi olsun insallah. Transferin yapilsin seni konuma etikletlicem insallah :)
Hadi hayırlısı iyi haberlerinde yazarsın insallahİnsallh cnmmm :)
Transfer sonrasi test gununu bekleyenler. :)) sor canim bizde soruyoruzKonu ? Transfer sonrası bekleyiş mi :) ay ben şimdiden heyecanlıyım transferden sonra size sürekli sorular sorarım :) tecrübesizlik :)
Amin insallah bize de çift embriyo nasip olur insallah bebekleriniz tutunur sizeBen de bugün transfer oldum. Iki embriyo koyuldu. 35 yaş altıyım 1 koyacaklar diye endişe ediyordum ama 2 tane 5. gün embriyosu koyuldu çok şükür. Inşallah hepimizin umutlu bekleyişi mutlu sonla biter. Test günüm 1 Ocak. Yeni yila hamile girerim inş. Sizler de elbette ki. :)
Benim de geçen hafta cuma opu günümdü. Bugün yani çarşamba 5. gün embriyo transferim oldu. Çarşamba perşembe ve cuma için 3 günlük rapor aldım. Iki günde hafta sonu var. 5 gün ediyor. Pazartesi ben de ise gideceğim. Doktor yarın normal hayatına dönebilirsin dedi hatta. Ama rapor istediğimde de sıkıntı olmadı. Sen de istersen benim gibi 3 gün rapor alıp haftasonunu da kat. Sıkıntı olmaz. 5 gün istirahat yeter. Zaten buradaki arkadaşların da dediği gibi sürekli yatmak da iyi değil dedi doktor.Kızlar benim Cuma opu olacak taze transfer olacak inşallah . Bişi sorucaktım diyelim ki 5. Gün embriyosu konulacak transfer günü Çarşamba mı oluyor . Bir de ben çalışıyorum yaptırdığımız yer transferden sonraki günlere de rapor veriyor mu
Hadi gozun aydin canim sende aramiza hosgeldin:)) insallah hayirli haberler aliriz .Ben de bugün transfer oldum. Iki embriyo koyuldu. 35 yaş altıyım 1 koyacaklar diye endişe ediyordum ama 2 tane 5. gün embriyosu koyuldu çok şükür. Inşallah hepimizin umutlu bekleyişi mutlu sonla biter. Test günüm 1 Ocak. Yeni yila hamile girerim inş. Sizler de elbette ki. :)
Allah bebislerini simsiki tutundursun kucagina almayi da nasip etsin insallahTransferimi oldum bebislerimi aldım kızlar 30 aralık test günüm
insallah canim Allah dualarini kabul etsin kucagina evlat versinBen de bugün transfer oldum. Iki embriyo koyuldu. 35 yaş altıyım 1 koyacaklar diye endişe ediyordum ama 2 tane 5. gün embriyosu koyuldu çok şükür. Inşallah hepimizin umutlu bekleyişi mutlu sonla biter. Test günüm 1 Ocak. Yeni yila hamile girerim inş. Sizler de elbette ki. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?