- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.001
Ever hibor ilk vururken çok acıyor benim gonalf gibi değil sonrasında çok acı hissetmiyorumBende öyleyim ama son ikisi o kadar olmadı acıyor ama topallatmıyor çok. Ben hibordan da çok müzdaribim ağlıyorum resmen çok yakıyor
Benim rahim filmi sonucu tüplerin kiside tıkalı çıktı ameliyat oldum biri açıldı diğeri açılamadı canım problemimiz bu :) Sizin ne canım ?Ayy çok heyecanlııı :)) Sizin problem neydi canım ? Eş ile alakalı mıydı
Doğru evet biraz yavaş doktorun bu konuda ne diyor e2 ile uyumlu gitmesi güzel inş geç olsun güç olmasınMerhaba hanımlar e2 güzel gidiyor yumurta sayısı 8 benim durumumda super. Ama yumurtalar çok yavaş büyüyor. neler yediğimi içtiğimi yazdım daha fazla ne yapılabilir bilmiyorum. Normal şartlarda bir yumurta günde 2 mm büyür. 2 günde 4 mm büyür. Ben her 2 günde bir gidiyorum kontrole ve herseferinde 1,5 mm büyüyor. 4 olması gerekirken 1,5... Bugün adetin 14. günü en büyük yumurtam 12 mm
Sperm sorunu canım bizimki , spermler hareketsizBenim rahim filmi sonucu tüplerin kiside tıkalı çıktı ameliyat oldum biri açıldı diğeri açılamadı canım problemimiz bu :) Sizin ne canım ?
Ben 2bucuk yıllık evli olduğum halde rapor çıkmıştı doktor 1 yumurta bile beklemiyordu bugün dedi ki yavaş büyüyorlar ama bir sürü yumurtan var. E2 hep kendini katlıyor doktor duyunca seviniyor ben de iyi bişey diye düşünüyorum. yavaş olması süreci baya uzatıyor adetin 20. gününden önce opu olamam. Hergün iğne vurulmak zorlaşmaya başlıyor kalcam hep sertleşmeye başladıDoğru evet biraz yavaş doktorun bu konuda ne diyor e2 ile uyumlu gitmesi güzel inş geç olsun güç olmasın
Tüp bebekte ne aşamadasınız ? BiZim de sperm kaynaklıSperm sorunu canım bizimki , spermler hareketsiz
Zaten ideal opu 15-20 arasıymış varsın 20 olsun sağlıklı olsunlardaBen 2bucuk yıllık evli olduğum halde rapor çıkmıştı doktor 1 yumurta bile beklemiyordu bugün dedi ki yavaş büyüyorlar ama bir sürü yumurtan var. E2 hep kendini katlıyor doktor duyunca seviniyor ben de iyi bişey diye düşünüyorum. yavaş olması süreci baya uzatıyor adetin 20. gününden önce opu olamam. Hergün iğne vurulmak zorlaşmaya başlıyor kalcam hep sertleşmeye başladı
Evet çarşamba 5. Gün olur. Bana 10 gün istirahat raporu yazdılar evdeyimKızlar benim Cuma opu olacak taze transfer olacak inşallah . Bişi sorucaktım diyelim ki 5. Gün embriyosu konulacak transfer günü Çarşamba mı oluyor . Bir de ben çalışıyorum yaptırdığımız yer transferden sonraki günlere de rapor veriyor mu
İnşallah öyle olur sağlıklı olsun başka hiçbiri önemli degilZaten ideal opu 15-20 arasıymış varsın 20 olsun sağlıklı olsunlarda
Peki 3 4 gün yatmak yeterli mi ? Bir de bunu sen mi istedin doktor kendi mi yazdı ?Evet çarşamba 5. Gün olur. Bana 10 gün istirahat raporu yazdılar evdeyim
Canım daha yeni başlıyoruz , yarın ilk iğnemi vuracağım pazartesi günü de ilk kontrolüm . Tek dileğim sperm bulunması ama çok umutluyum Allah ın izniyle olacakTüp bebekte ne aşamadasınız ? BiZim de sperm kaynaklı
Bana sordular bu 6. Tedavim hep 10 gün yazıyorlardı bende 10 gün olsun dedim. Bence 3-4 gün fazla bile evdeyim ama hep yatmıyorum zaman zaman dışarıya çıkıyorum markete pazara gidiyorum çantaları eşim taşıyor ama bugunden itibaren de araba kullanmaya başladım kızımı sabah okula bırakıp akşam okuldan alıyorum bugun 4. GünümPeki 3 4 gün yatmak yeterli mi ? Bir de bunu sen mi istedin doktor kendi mi yazdı ?
Peki banyoyu ne zman yaptın ? Yediğine içtiğine dikkat ettin miBana sordular bu 6. Tedavim hep 10 gün yazıyorlardı bende 10 gün olsun dedim. Bence 3-4 gün fazla bile evdeyim ama hep yatmıyorum zaman zaman dışarıya çıkıyorum markete pazara gidiyorum çantaları eşim taşıyor ama bugunden itibaren de araba kullanmaya başladım kızımı sabah okula bırakıp akşam okuldan alıyorum bugun 4. Günüm
Ben öğretmenim ayakta çalışıyorum. Bu gerekli birşey mi? 10 gün evde kalırım ama öğrenciler dersten geri kalirBana sordular bu 6. Tedavim hep 10 gün yazıyorlardı bende 10 gün olsun dedim. Bence 3-4 gün fazla bile evdeyim ama hep yatmıyorum zaman zaman dışarıya çıkıyorum markete pazara gidiyorum çantaları eşim taşıyor ama bugunden itibaren de araba kullanmaya başladım kızımı sabah okula bırakıp akşam okuldan alıyorum bugun 4. Günüm
Ben de öğretmenim onun için de tedirgin oldumBen öğretmenim ayakta çalışıyorum. Bu gerekli birşey mi? 10 gün evde kalırım ama öğrenciler dersten geri kalir
Ben transferin ertesi günü aldım içime sinmedi namaz kılamadım kuran okuyamadım 5 dk bile sürmedi girip çıkmam ılık ayakta bi duş alıp çıktım başka da girmedim teste kadarda saçımı yıkamayı düşünüyorum sadecePeki banyoyu ne zman yaptın ? Yediğine içtiğine dikkat ettin mi
Aynen cok heycanli ins tutunur bebegim bnaCanim dualarim seninle ins guzel olucak ayy cok heyecanli
Ben diğer gün işe başladımBen öğretmenim ayakta çalışıyorum. Bu gerekli birşey mi? 10 gün evde kalırım ama öğrenciler dersten geri kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?