Bazıları da daha istekli. Acaba bebeğin cinsiyeti falan mı etkiliyoAy cnm bende ayni durumdayim adami yaklastiramiyorum nefesini hissettigim gibi migdem bulaniyo adami üzüyorum bu defa kokuyon diyom sarilmasina bile tahammul edemiyorum cinsellikten migdem bulaniyo artik
Bende ya bi an sanki heyecandan olucekmis gibi çarpıyor sürekli nabzimi olcuyorum neden oluyor bilmiyorum hafta ici randevu m var Dr uma sorucam ama tansiyon benimde senin gibi yüksek sıkıntıEvet çarpıntı fena pır pır gidiyorum
çok normalKızlar simdi dr dan cıktım 5+6 haftalıgım ve kese büyümüş ama icinde embriyo gibi nokta vardı bos gebelik degil büyük ihtimalle ama biraz daha beklmemiz lazım kalp atısı için dedi cok üzgünüm suan ben kalp atısı icin gittim daha embriyoyu bile nokta gibi gördük tam göremedik hatta zaten cok yogundu bası doktorun.aksam gelebilirim haftaici dedim dr pzt varmıs bitek aksamları pzt büyürmü iki günde sizce
Baş dönemlerin de var mı ? benim o da başladı bu haftaiçi ben de doktoruma sorucamBende ya bi an sanki heyecandan olucekmis gibi çarpıyor sürekli nabzimi olcuyorum neden oluyor bilmiyorum hafta ici randevu m var Dr uma sorucam ama tansiyon benimde senin gibi yüksek sıkıntı
O pek yok tatlım normal yani birde ben genelde yatıyorum farketmiuorum varsa daBaş dönemlerin de var mı ? benim o da başladı bu haftaiçi ben de doktoruma sorucam
Elimde olsa keske ama yok yaklasamiyorum hep sirtim dönük adamaHanımlar 9 ay sure iliskiye girmemek erkekler icin çok uzun bir sure. zaten dogum sonrasida ara veriliyor. Bizim tamamen annelik ic gudumuz ama erkekler hemfikir gibi gozukselerde farkli isliyor. Uzmanlar hamilelik döneminde bayanlari bu konuda uyariyor cunku en cok disariya kayma bu donemde goruluyor. Dikkat edilir ama el ayak tamamen cekilmemeli diye düşünüyorum. Erkekler sadece kucaklarina aldiklarinda baba olduklarini tam anlamiyla hissedebiliyorlar suan bizim duygularimiz coook farkli
bende aynı senin gibiyim. gece çok fazla uyandığım için bana dönük yatıyorsa uyandırıp arkasını dönmesini istiyorum. eşimde benim sayemde uyku problemi çekmeye başladı. normalde benim eşim biraz çok öper sarılır bana normal zamanlarda buna bile dayanamıyorum. tam geleceğini anlıyorum ki amanınn sakın gelme diyorum. göbeğimi sevmek istiyor ben bebişimle konuşmak istiyorum diyor buna bile dayanamıyorum. hep bu hormonlardan kaynaklanıyor. allahım artamasın kimseye sevgisizliğiBazıları da daha istekli. Acaba bebeğin cinsiyeti falan mı etkiliyo
Sürekli arkam dönük yatıyorum yattığım taraf ağrıyor resmen :) eşime dönük yatmak mümkün değil
Benim eşim bu konuda pek anlayışlı değil malesef. geçen hafta bi lekelenme yaşadım ertesi gün hemen olsun istedi çok kızdım tamam dedi bi gün sonra yine aynı mevzu. kizimda da doktoru falan pek sallamamisti. doğuma yakın artık dayanamayip yeter demiştim yine aynı şeyleri yasayacagimiz kesin. zaten hormonlar tavan yapmış isteksizlik hat safhadaKızlar bu süreçte esleriniz ile aranız nasıl yatak odası filan benim eşim sağolsun çok anlayışlı arkadaşlarım hep eşinle arana soğukluk sokma diyolar ama mide Bulantılarım baş ağrılarım hiç bitmiyor .
Devam edebilirsiniz diyorlar düşük riskiniz yoksa ama biraz büyüsün tutunsun iyice diye bekliyorum ben.Doktor yasaklamadi bize devam edebilirsiniz dedi
Ayy cnm aynen benim esim anlamiyo ya bu defa tehdit ediyo bak disari giderim diye kizimda da durmuyordu malesef doktora is koymama ragmen doktor esime sikinti yok diyince adama kalsa hergun olur umrunda olmazBenim eşim bu konuda pek anlayışlı değil malesef. geçen hafta bi lekelenme yaşadım ertesi gün hemen olsun istedi çok kızdım tamam dedi bi gün sonra yine aynı mevzu. kizimda da doktoru falan pek sallamamisti. doğuma yakın artık dayanamayip yeter demiştim yine aynı şeyleri yasayacagimiz kesin. zaten hormonlar tavan yapmış isteksizlik hat safhada
Benim adetime 10 gün kala kahverengi leke geldi, hamile olduğumu bilmiyordum. O zamandan beri ilişki yok bizde.Daha önce kayıplarım olduğu için eşim de anlayışlı. Daha önceki dr.um serbest diyordu ama şimdiki dr.uma sormadım. Kayıplarımın ilişkiyle alakası yoktu.En son kaybimdakinde hiç yapmamıştık.Ogluma hamileyken 8.haftada bir ilişki yaşamıştık, ertesi sabah felaket bir basdönmesi başlamıştı, 1 hafta yataktan sadece tuvalet için kalkabilmistim baş dönmesi yüzünden. Ondan sonra doğuma kadar eşim dokunmamisti bana aynı şeyi yaşarım korkusundan.Simdi 3.aydan sonra belki olur diyor ama ben de Karnım büyümeye başlayacak diyorum.Heralde doğuma kadar yine olmaz.zor ikimiz için de ama bebisimiz için napalım.Kızlar bu süreçte esleriniz ile aranız nasıl yatak odası filan benim eşim sağolsun çok anlayışlı arkadaşlarım hep eşinle arana soğukluk sokma diyolar ama mide Bulantılarım baş ağrılarım hiç bitmiyor .
Off işimiz çok zorAyy cnm aynen benim esim anlamiyo ya bu defa tehdit ediyo bak disari giderim diye kizimda da durmuyordu malesef doktora is koymama ragmen doktor esime sikinti yok diyince adama kalsa hergun olur umrunda olmaz
Ay canım ben de perişanım iki gündür çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsunBu mide bulantıları artık çok yormaya başladı sabahtan akşama kadar midem bulanıyor sabah boş mideyle çıkarıyorum bide bazen akşam cikarmasamda çok bulanıyor ackende bulanıyor tokkende
Bu ikinci bebeğim olmasına rağmen çok zorlanıyor unutmusum galiba bu bulantıları günlüğüne baktkmda oğlumun 7+5 lerde bi başlamış 15. Haftaya kadar artarak devam etmiş göbek buyudukcede mide yanmalari bi gecseydi su 1 ay
Ahh benim de bitmek bilmiyor hele o sabah aç karnina bogurmeler o kadar zor ki acı acı su kusuyorumBu mide bulantıları artık çok yormaya başladı sabahtan akşama kadar midem bulanıyor sabah boş mideyle çıkarıyorum bide bazen akşam cikarmasamda çok bulanıyor ackende bulanıyor tokkende
Bu ikinci bebeğim olmasına rağmen çok zorlanıyor unutmusum galiba bu bulantıları günlüğüne baktkmda oğlumun 7+5 lerde bi başlamış 15. Haftaya kadar artarak devam etmiş göbek buyudukcede mide yanmalari bi gecseydi su 1 ay
Agrilar normal kanama olmadiktan sonra hersey normal .. Ben cok kasik agrisi cektim yeni yeni gecti .. Bel agrim basindan beri var ve hic gecmiyor doktor normal dedi kanaman olmadiktan sonra agrilar gecer azalir geri gelir hic takilma dedi ..İyo aksamlar arkadaslar 10+1 hamile ama en basindan beri agrilarim gecmedi..bi kac gun geciyor ona guvenerek bgun sinavimdan sonra biraz dolastik esimle kasiklarima agri girdi..simdiye kadar gelisimi iyi gidiyodu ama bu agri beni korkutuyor..progestan ve coraspin kullanmama ragmen durum bu sekilde..etrafimda benim durumu yasamis kimse yok acikcasi cok korkuyorum..benim durumumda olan var mi acaba..kontrol zamanimi bekleyemez oldum..(
o Ah oyle aciklayici olsa doktorum degistrcem insaAllah..cok sukur o ilk sancili donemlerim gecti biraz hareket edince kasiklarim agriyor iste..Agrilar normal kanama olmadiktan sonra hersey normal .. Ben cok kasik agrisi cektim yeni yeni gecti .. Bel agrim basindan beri var ve hic gecmiyor doktor normal dedi kanaman olmadiktan sonra agrilar gecer azalir geri gelir hic takilma dedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?