Ben ilk 6. haftada gittim. sonra 10. haftada çağırdıgünaydın kızlar.. 7 Aralık'ta doktor randevum var. benim gibi doktoru 10.haftada çağıran var mı hiç? ben niye diye sormayı unuttum..
Aldım canım serum ve ilaç çok da faydası olmadı sadece anlık rahatlamalar oldu 2 3 gündür besleniyorum şükür meyve yiyorum bol bolO böğürmeler bendede oluyor heleki ufak bir kötü koku alayım direk banyodayım, saat ikiye kadar kusma ihtimalim yüzde 90 2 den sonra yüzde 40 falan oluyor, artık vücudumu öğrendim, mide kasılmalarından dolayı oluyor midede ağrı, bebişede birşey olmaz inşaAllah, ama hiç beslenemiyorsan sürekli kusuyorsan doktorunla görüş vitamin serumlar var onlardan versin sana
herşeyin fazlası zarar abartmamak lazım çok canın isterse bir fincandan bir şey olacagını sanmıyorum,ben hamile degilken çok çay ve türk kahvesi içerdim ögrendiğimde de bir kaç gün daha devam ettim ,şimdi ise sadece sabah kahvaltıda yarım cay bardagı açık çay içebiliyorum,kahve hiç canım istemiyorGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Ben bir şey öğrenmek istiyorum sizden. Kafeinin ilk zamanlar düşük tehlikesine sebep olması sebebi ile çay ve Türk Kahvesi içmeyin diye duymuştum. Bende hamileliğimi öğrendiğimden beri kesinlikle içmiyorum. Acaba çok mu abartıyorum. Siz içiyor musunuz?
gecmiş olsungunaydın herkese çalışan birisi olarak bu haftayı zor bıtırdım bulantılar bırde grıp olduk kızımla ızınde alamıyorum cok yorgunum
çok açık çay içebilirsinGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Ben bir şey öğrenmek istiyorum sizden. Kafeinin ilk zamanlar düşük tehlikesine sebep olması sebebi ile çay ve Türk Kahvesi içmeyin diye duymuştum. Bende hamileliğimi öğrendiğimden beri kesinlikle içmiyorum. Acaba çok mu abartıyorum. Siz içiyor musunuz?
teşekkur ederım. yemek yıyemıyorum zaten acıkıyorum yemekhaneye gırdığım anda herşey bıtıyor. kızımdada 16 hafta surdu 4 kılo verdım 48 kıloydum aynı duruma duşmekten korkuyorumgecmiş olsunçalışırken zor oluyor bu süreç biraz,bende zorlanıyorum öğle yemeğinden sonra bir uykum geliyor ki anlatamam,zor tutuyorum kendimi gözlerim kapanıyor
Öğle yemeğinden sonra hamilelere 1 saat uyku izni olmalı kesinliklegecmiş olsunçalışırken zor oluyor bu süreç biraz,bende zorlanıyorum öğle yemeğinden sonra bir uykum geliyor ki anlatamam,zor tutuyorum kendimi gözlerim kapanıyor
en kısa sürede gecer inş aynı şeyleri yaşamazsınteşekkur ederım. yemek yıyemıyorum zaten acıkıyorum yemekhaneye gırdığım anda herşey bıtıyor. kızımdada 16 hafta surdu 4 kılo verdım 48 kıloydum aynı duruma duşmekten korkuyorum
Günaydın kızlar, hayırlı Cumalar.Ben çayı kahvaltıda açık ve limonlu 2 bardak, akşam da aynı şekilde 2 bardak içiyorum. Ama hamile olduğumu öğrendikten sonra kahve icmedim hiç. Çok da sevmem zaten.ozellikle de 3ü birarada olanlar çok zararlı.Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Ben bir şey öğrenmek istiyorum sizden. Kafeinin ilk zamanlar düşük tehlikesine sebep olması sebebi ile çay ve Türk Kahvesi içmeyin diye duymuştum. Bende hamileliğimi öğrendiğimden beri kesinlikle içmiyorum. Acaba çok mu abartıyorum. Siz içiyor musunuz?
kesinlikle katılıyorum, ama bazen 10-15 dakika kestiriyorum ben o bile nasıl iyi geliyorÖğle yemeğinden sonra hamilelere 1 saat uyku izni olmalı kesinlikle
Ben tam bir kahve tiryakisiyim, günde en az 3 kupa içiyordum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beridir bir yudum bile içmedim. Ama nasıl güzel kokuyor nasıl canım çekiyor anlatamam. 12. haftayı kısmet olur da atlatırsam küçük bi fincan türk kahvesi ile kutlayacağımGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Ben bir şey öğrenmek istiyorum sizden. Kafeinin ilk zamanlar düşük tehlikesine sebep olması sebebi ile çay ve Türk Kahvesi içmeyin diye duymuştum. Bende hamileliğimi öğrendiğimden beri kesinlikle içmiyorum. Acaba çok mu abartıyorum. Siz içiyor musunuz?
Ben oğlumda 55 ile hamile kaldım, 15 kilo aldım. Bunda 60 ile hamile kaldım, bakalım kaç kilo alcam.Ben de çok almak istemiyorum ama az acıkınca midem bulandığı için mecbur atıştırıyorum.ayy allah korusun ben daha hiç kilo almadım. arkadaşım 6. aya kadar hiç kilo almadı bende inşallah öyle olurum
Çok geçmiş olsun tekrar.Allah sana sabır versin. Dr.çok önemli. Allah'a emanetiz.Kaçıncı haftadaydın? Hamilelik belirtilerin var mıydı?Gunaydin kizlar hepinize tesekkur ederim. Ben dun laparaskopi oldum dış gebeligi aldilar tüpümü almamis cok sukur ama agzini kapattim tüpün kanama yapti istersen sonra actirabilirsin dediler Allah kimseye gostermesin boyle seyler ne oldumu sasirdim mutlu mesut kalp atisi duymaya gidipte apar topar hastanrye yatip ameliyat olmak hic kolay degil
Çaya 1-2bardak müsade ediyorlar açık olmak kaydıyla ama bende türk kahvesi hiç içmiyorumGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Ben bir şey öğrenmek istiyorum sizden. Kafeinin ilk zamanlar düşük tehlikesine sebep olması sebebi ile çay ve Türk Kahvesi içmeyin diye duymuştum. Bende hamileliğimi öğrendiğimden beri kesinlikle içmiyorum. Acaba çok mu abartıyorum. Siz içiyor musunuz?
Bende Türk Kahvesi hastasıyım. Ama kendimi engelliyorum tabii. Çayı da sadece kahvaltıda içerdim. Ancak şimdi hiç içmediğim için mi bilmiyorum acayip canım istiyor. Tabii çay içmemek içinde engelliyorum kendimiBen tam bir kahve tiryakisiyim, günde en az 3 kupa içiyordum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beridir bir yudum bile içmedim. Ama nasıl güzel kokuyor nasıl canım çekiyor anlatamam. 12. haftayı kısmet olur da atlatırsam küçük bi fincan türk kahvesi ile kutlayacağımAyrıca çayı kahvaltıda özellikle önermiyorlar diye biliyorum, vücudun demir emilimini azaltıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?