İki embriyo transfer edilmisti cnm bana yaptihi aciklama su. Biri rahme tutunmus biri tüpe bu keseye bakarken sadece rahme bakti biri tutmus dedi gonderdi kalp atisi sirasinda rahimdeki kuculup kaybolmus ararken tüpte digeri oldugunu farketti cok sukur ki farkrtti etmese ölebilirdim bileBöyle zor durumlarda hayırlısı kelimesi bana ağır gelmiştir hep. Çünkü göremez insan hayrı... Ama nasip ... Öyle değildir. Nasip değilmiş arkadaşım. Ama inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın Allah'ın izniyle. Yani doktor keseyi nasıl rahimde gördü anlamadım. İki kese mi vardı? Şimdi nasıl fark etti gebeliğin tüpte olduğunu????
Canim bunu ihmal etme dr mutlaka yakin zamanda gorus gecen hafta bendede tansiyon yuksekligi cikti Allahtan takiple ilaca gerek kalmadi heyecandan oluyordu benimki..dr gebelikte tansiyon onemli demisti..ihmal etme kuzum mutlaka dr soyle
Dr randevum 2 hafta sonra ozaman soracam veya telefonla görüşecem çok kötü bir duygu, insan ilaçta kullanamıyorAclik sekerin.dusuyordur o bas agrisi ve tans. dusuklugu yapr mumkun.oldgnca ac kalma tuzlu atistir. ilk gebelgmde banada oluodu.
Bende birinci gebeliğimde, güle oynaya eşimle bebeğimizin kalp atışı dinlemeye gidiyorduk, dr çıkışıda bebek için alışverişte yapacaktık, ama karnımda öldüğünü duyduk hemen kürtaj oldum, çok kötü bir duygu, insanın böyle önemli bir konuda umduğunu bulamaması, rabbim kimseyi evladıyla sınamasınGunaydin kizlar hepinize tesekkur ederim. Ben dun laparaskopi oldum dış gebeligi aldilar tüpümü almamis cok sukur ama agzini kapattim tüpün kanama yapti istersen sonra actirabilirsin dediler Allah kimseye gostermesin boyle seyler ne oldumu sasirdim mutlu mesut kalp atisi duymaya gidipte apar topar hastanrye yatip ameliyat olmak hic kolay degil
O böğürmeler bendede oluyor heleki ufak bir kötü koku alayım direk banyodayım, saat ikiye kadar kusma ihtimalim yüzde 90 2 den sonra yüzde 40 falan oluyor, artık vücudumu öğrendim, mide kasılmalarından dolayı oluyor midede ağrı, bebişede birşey olmaz inşaAllah, ama hiç beslenemiyorsan sürekli kusuyorsan doktorunla görüş vitamin serumlar var onlardan versin sanaGünaydın kizlar sabah bulantilari beni maf ediyor . Birde namaz kılarken secdeye giderken çok kötü oluyorum hayırlısı ile 12 haftayı da atlasaydim . çok fazla bogurmeye başladım sonrasında karnımda ağrı oluyor bebek etkilenir mi ki ?
Gunaydin kizlar hepinize tesekkur ederim. Ben dun laparaskopi oldum dış gebeligi aldilar tüpümü almamis cok sukur ama agzini kapattim tüpün kanama yapti istersen sonra actirabilirsin dediler Allah kimseye gostermesin boyle seyler ne oldumu sasirdim mutlu mesut kalp atisi duymaya gidipte apar topar hastanrye yatip ameliyat olmak hic kolay degil
Çok geçmiş olsun canım rabbim sabır versin Ne diceğimi hiç bilemiyorum çok üzüldümGunaydin kizlar hepinize tesekkur ederim. Ben dun laparaskopi oldum dış gebeligi aldilar tüpümü almamis cok sukur ama agzini kapattim tüpün kanama yapti istersen sonra actirabilirsin dediler Allah kimseye gostermesin boyle seyler ne oldumu sasirdim mutlu mesut kalp atisi duymaya gidipte apar topar hastanrye yatip ameliyat olmak hic kolay degil
ayy allah korusun ben daha hiç kilo almadım. arkadaşım 6. aya kadar hiç kilo almadı bende inşallah öyle olurumBenim mideyi de boş bırakmaya gelmiyor, az acıkınca bulanmaya başlıyor. Sürekli bişeyler atıştırıyorum.Böyle giderse doğuma kadar çok kilo alcam.
Çok geçmiş olsun, bundan sonrası gönlüne göre inşallah.Gunaydin kizlar hepinize tesekkur ederim. Ben dun laparaskopi oldum dış gebeligi aldilar tüpümü almamis cok sukur ama agzini kapattim tüpün kanama yapti istersen sonra actirabilirsin dediler Allah kimseye gostermesin boyle seyler ne oldumu sasirdim mutlu mesut kalp atisi duymaya gidipte apar topar hastanrye yatip ameliyat olmak hic kolay degil
Saqol canm sanada hayirli cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar
en son ne zaman gitmiştin canım. bende geçen cumartesi gittim 3 hafta sonra gel dedi 17 aralıkta...günaydın kızlar.. 7 Aralık'ta doktor randevum var. benim gibi doktoru 10.haftada çağıran var mı hiç? ben niye diye sormayı unuttum..
Canm suan riskli bir donemdeyiz 2 hafta yada haftada bir cagiriyor drlar. sknti etme 12 haftadan sonra ayda 1 gidicksn insaallah.günaydın kızlar.. 7 Aralık'ta doktor randevum var. benim gibi doktoru 10.haftada çağıran var mı hiç? ben niye diye sormayı unuttum..
Günaydın canım. Dün görüştüm daha doktorla öğürmeyi pek istemiyorlar. Tavsiyem doktorunla görüş bulantı ilacı versinGünaydın kizlar sabah bulantilari beni maf ediyor . Birde namaz kılarken secdeye giderken çok kötü oluyorum hayırlısı ile 12 haftayı da atlasaydim . çok fazla bogurmeye başladım sonrasında karnımda ağrı oluyor bebek etkilenir mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?