2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kalp atışı görülebilir belki ama duyurmayalir doktor. Zaten 6.haftayı doldurduktan sonra duyulabiliyor. Bende 6+4 te duymuştum.
5+6 bitiyor cmt yani 6.haftanın sonu oluyor canım

Ayy insallah yarin bnmde bebek gorunur belki kalp atisi icin erken ama yarin 5 hafta 4 günlük oluyorum insallah
Canım senın satta sanırım 23 ekim o zaman yarın 5+5 olmuyor mu

Rabbim sana sabır versin canım inşallah geride kalanlara Rabbim uzun önür saglık mutluluk versin

Çok üzüldüm Allah sabır versin.. iki evladina saril inşallah Allah gönlüne gore versin

Yok canim malesef bnm pko var afetlerim duzenli degil hic son adet tarihim 10 ekim ama bnm yumrtlamam da gec oluyordu bu yuzden döllenme gec oldu.

Sorun yoktur dimi ya, sağolun kızlar. Kayıp yaşayınca insan iyice pimpirik oluyor.
Benim de cok olmadi hassasiyet, gun gun degisiyor bende belirtiler. Bi gun cok iyi oluyorum midem super, ama ertesi gun bulantidan duramiyorum. Bana doktorum 'cok fazla kendini dinleme demisti' . Iyi dusunelim iyi olsun insallah.

açken midem kabus gibi. o kadar feci ki anlatamam. kalktığım gibi peynir domates yemezsem banyodan çıkamıyorum. allah yardımcımız olsun elbet bu günlerde geçecek
Benim mideyi de boş bırakmaya gelmiyor, az acıkınca bulanmaya başlıyor. Sürekli bişeyler atıştırıyorum.Böyle giderse doğuma kadar çok kilo alcam.

Ben şuan onuncu haftamdayım ve bu 1 haftadır feci baş ağrısı çekiyorum, hamilelikle bir alakası olabilirmi

Ben şuan onuncu haftamdayım ve bu 1 haftadır feci baş ağrısı çekiyorum, hamilelikle bir alakası olabilirmi
Evet canim olabilir migrenin varmi migreni tetikliyormus..birde tansiyonunu kontrol et sabah aksam 3 4 gun ondanda kaynaklanabilir

Evet canim olabilir migrenin varmi migreni tetikliyormus..birde tansiyonunu kontrol et sabah aksam 3 4 gun ondanda kaynaklanabilir
Daha yaşım küçük arada baş ağrılarım oluyordu ama migren olduğunu düşünmüyorum, ama bu baş ağrısı başladığından beri aç karna baş dönmeleri oluyor veya ani hareketlerde oyüzden evde tek kalamıyorum geçen hafta annemde bu haftada kayınvalidemde kalıyorum, sanırım tansiyon olabilir

Canim bunu ihmal etme dr mutlaka yakin zamanda gorus gecen hafta bendede tansiyon yuksekligi cikti Allahtan takiple ilaca gerek kalmadi heyecandan oluyordu benimki..dr gebelikte tansiyon onemli demisti..ihmal etme kuzum mutlaka dr soyle

Aclik sekerin.dusuyordur o bas agrisi ve tans. dusuklugu yapr mumkun.oldgnca ac kalma tuzlu atistir. ilk gebelgmde banada oluodu.

Kızlar 8.haftada göğüs hassasiyeti azalan var mı? Azalınca korkuyorum ben ya.
Yaa ben de hiç başlamadı bile göğüs hassasiyeti kasıkşarımda ağtışar oluyordu
çol geçmiş olsun. ALLAH evvela evlatlarına ve sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

Çok geçmiş olsun canım insallah saglıklı bir gebeli yasarsın bidahakine

Hsg cekilmisti cnm bir sorun yoktu iki tupte avikti ama artik biri kapandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…