- 7 Kasım 2015
- 298
- 517
- 103
canim izmirliyim ama menenmen nasil bilmiyorum. insana en guzel doğduğu yaşadığı yer. belki daha cok yardimci olabilecek arkadaşlar vardır. bize uzak kalıyor. ama doktor seçeneği daha azdır diye düşünüyorum
Tesekkür ederim kızlar .. Bakalim belki bilen birileri vardir yardimci olur .. Sizin doktorlar nerde oturdugunuz yerdeler mi ?Canim ben merkezdeyim..menemende yanilmiyorsam karsiyaka tarafinda otarafta hareketli diye biliyorum..metro ulasim kolay sanirim
alsancakta benim doktor canim trafigide katarsak yarım saatlik mesafedeTesekkür ederim kızlar .. Bakalim belki bilen birileri vardir yardimci olur .. Sizin doktorlar nerde oturdugunuz yerdeler mi ?
Doktor iyi olsunda 1saat yolda giderimalsancakta benim doktor canim trafigide katarsak yarım saatlik mesafede
Benim de başladı bulantılar.çok fena....ilacı bugün aldım ben de sana hangisini verdi doktor?ben metpamid aldımGünaydın bayanlar bu hafta çok kotuydum en son doktorun verdiği bulantı hapıni kullandım ve cok rahatladım. Keşke önceden kullansaymisim. .
Ben birazdan doktora gidecegim kizlar, normalde 7 Aralik taydi randevum ama birkac gundur belirtilerim azaldi baya. Mide yanmasi dayanilmaz durumdayken birkac gundur hicbir sey yok. Vucut sicakligim eskisi kadar yuksek degil. Sadece goguslerimde hassasiyet azalsa da devam ediyor ama ona da hic guvenemiyorum. Bir de ne yazik ki (umarim sadece psikolojiktir) kendimi hamile gibi hissetmiyorum artikumarim sadece benim kuruntumdur
Benımde aynı senın gıbı canım kese var ama kalp atışı yok 10 gun sonra gel dedı valla gecmıyoryaa bı omur gıbı gelıyor banaMerhaba arkadaşlar bende temmuz annesi olacagım allahın izni ile geçen hafta dr a gittim bebeğim göründü 6+0 günlük ama kalp atışı yoktu ıkı hafta snra gel dedi günler geçmiyor ve hiç bi belirtim yok benim gbi olupta kalp atışını duyan var mı
Belim kopuyor ilk günden beri çaresi yok galiba. Bu böyle gidecek gibi. Azcık geçiyor ayakta 5 dk dursam ağrıdan kıvranıyorumİyi aksamlar arkadaslar bende 9. Haftamdayim Allah nasip ederse..ama benim agrilarim hic gecmedi doktora gttigimde bebekte bi sorun olmadini ultrasonda gorunen bi problem olmadgini soyluyor..progestan coraspin kullaniyorum ama neden agrilarim gecmiyor anlamiyorum.iki gundur de belimin bi noktasinda agri var..ayni durumda olan varmi acaba
Doktorun sebebini soyledi mi canim...benim doktorum agrin oldgunda istrahat et diyor sadeceBelim kopuyor ilk günden beri çaresi yok galiba. Bu böyle gidecek gibi. Azcık geçiyor ayakta 5 dk dursam ağrıdan kıvranıyorum
Beni de sadece bir aksam idare etti şimdide midem de ağrı var bir lokma birsey yiyeyim şişiyorum gaz oluyorBence 1 ay sonra testi tekrar yaptır, değerler normal çıkarsa için rahatlar hem.
Benim 3.5 çıkınca kanda başka değerlere bakıldı anti tpo değerim en fazla 35 olması gerekirken 193 çıktı, kesin hasta değilim ama yatkınlığım varmış zaten öncesinde de hipotroid bulguları vardı aile hikayesi de iyi değil tüm kadınlar troid hastası, o yüzden bunlar ilaca başlamak için yeterli oldu. ama her ay test tekrar yapılacak değerim düşerse ilacı kesebilirmiş öyle de takip edebilirmiş, yani şuanlık ilacı kullanıp gelecek ayki değerimi bekliyoruz.
Teşekkür ederim canım. bugün çok kötüleyince doktorumla görüştüm o da bu ilacı ve emedur önerdi, aldık ikisini de biraz rahatlsr gibi oldum en azından boğazımdan yemek geçti çok şükür. İnşallah bulantı namına bişey kalmaz en kısa sürede çok fena yaa hayattan soğuttu resmen
cAnim hic moralini bozma bende gogusumdeki agri gecti gitmistim ayni seyleri soyledi gebelige alisiyor vucudun dedi..Allah kucagina almayi nasip etsinSelam kizlar ancak girebildim, doktora gittim belirtilerim azaldi vs diye. Doktorum vucudun hormona alistikca belirtilerin azalacaktir. Endiselenmen gereken agriyla beraber kanama, o da kirmizi renk olursa dedi. Birazcik icim rahatladi ama sanirim dogana kadar rahat edemicemkendimi dinlememeye calisicam hep olumlu dusunup ferahlaticam icimi insallah insan tedaviyle sahip olunca sanki biraz daha pimpirikli oluyor..
Midende yara olabilir endoskop yapılması lazım falan dedi ama mümkün değil yaptıramamDoktorun sebebini soyledi mi canim...benim doktorum agrin oldgunda istrahat et diyor sadece
Belindeki agri midenden kaynaklaniyo olabilirmis oylemi..Midende yara olabilir endoskop yapılması lazım falan dedi ama mümkün değil yaptıramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?