2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iki gün boyunca mide bulantısı yaşadım aşırı derece öyle oldu ki kusmaktan banyodan çıkamadım. Ben gebelikten oluyor zannederken mide ağrımı farkettim. Reflü varmış. İlaç vermek istemedi doktor erken haftalardasın dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Şuna iyiyim ama ya tekrar ederse diye endişeliyim. Yaşayan var mı bunu

Canim ben merkezdeyim..menemende yanilmiyorsam karsiyaka tarafinda otarafta hareketli diye biliyorum..metro ulasim kolay sanirim
Tesekkür ederim kızlar .. Bakalim belki bilen birileri vardir yardimci olur .. Sizin doktorlar nerde oturdugunuz yerdeler mi ?

Günaydın bayanlar bu hafta çok kotuydum en son doktorun verdiği bulantı hapıni kullandım ve cok rahatladım. Keşke önceden kullansaymisim. .
Benim de başladı bulantılar.çok fena....ilacı bugün aldım ben de sana hangisini verdi doktor?ben metpamid aldım

Birşeycik yoktur inşallah.bu belirtilerin psikolojik olduğunu da unutma canım

Benımde aynı senın gıbı canım kese var ama kalp atışı yok 10 gun sonra gel dedı valla gecmıyoryaa bı omur gıbı gelıyor bana

İyi aksamlar arkadaslar bende 9. Haftamdayim Allah nasip ederse..ama benim agrilarim hic gecmedi doktora gttigimde bebekte bi sorun olmadini ultrasonda gorunen bi problem olmadgini soyluyor..progestan coraspin kullaniyorum ama neden agrilarim gecmiyor anlamiyorum.iki gundur de belimin bi noktasinda agri var..ayni durumda olan varmi acaba

Belim kopuyor ilk günden beri çaresi yok galiba. Bu böyle gidecek gibi. Azcık geçiyor ayakta 5 dk dursam ağrıdan kıvranıyorum

Selam kizlar ancak girebildim, doktora gittim belirtilerim azaldi vs diye. Doktorum vucudun hormona alistikca belirtilerin azalacaktir. Endiselenmen gereken agriyla beraber kanama, o da kirmizi renk olursa dedi. Birazcik icim rahatladi ama sanirim dogana kadar rahat edemicem kendimi dinlememeye calisicam hep olumlu dusunup ferahlaticam icimi insallah insan tedaviyle sahip olunca sanki biraz daha pimpirikli oluyor..

Beni de sadece bir aksam idare etti şimdide midem de ağrı var bir lokma birsey yiyeyim şişiyorum gaz oluyor

cAnim hic moralini bozma bende gogusumdeki agri gecti gitmistim ayni seyleri soyledi gebelige alisiyor vucudun dedi..Allah kucagina almayi nasip etsin

Kızlarr Gündüz gayet iyiyim bulantım vs yok ama akşamları bişey oluyor bana baş dönmesi mide bulantısı aksam yemeği giyemiyorum hiç kusmadım ama midem almıyor bende mi terslik herkesin sabah bulanır bana aksam oluyor

Kızlarrr benden de bir güzel haber Çok şükür bizde gördük kalp atışınızı ve duyduk :) doktorum sağ olsun çok azda olsa dinlett. Açmadan önce de çekicekseniz hazırlayın telefonu dedi :))) pıtpıt küçük minnağınımın kalbi çok şükür Rabbime isteyen herkese nasip etsin Allahım. Geçen hafta baktığında geç döllenme demişti geriden geliyorduk onu da kapatmaya başlamış yavrum 6+2 olması lazımdı 6+5 olmuş :) darı tüm duymayı bekleyenlerin başına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…