2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar yeni bir soruyla tabikide kızlar ben evde duramiyorum tek başıma kaldım mi aglayasim geliyor ve öle bir sıkıntının içine dusuyorum ki anlatamam icinden cikamiyorum sabah esim ise giderken anneme bırakıyor sizede oluyormu bole

canım sen gebelik depresyonu gibi bişey yaşıyosun bence. istersen manevi olarak güçlenebileceğin kitaplar oku, sevdiğin şeyleri yap. sanırım bebekle ilgili korkuların var sonraki hayatınında değişeceğine dair falan. inan ben öyle olduğuna inanmıyorum. herşeyin daha güzel olacağına inan gezmeye gitmekse bebekle de gidilir. onun sana anne deyişini aşkla bakan gözlerini hayal et. hele ilk zamanlar tamamen bize bağımlı olacaklar babalarını bile ilk zamanlar bizim kadar sevmeyecekler, Allahın izniyle karşılıksız sevgi nedir onlarla tadıcaz. elbette zorluklar olucak, Allah kolaylığını verecektir. böyle yaparak hem kendine hem ona üzüntü vermiş olmuyor musun? ben şimdiden konuşuyorum mesela annecim meleğim sımsıkı tutun bana diyorum, beni bırakma diyorum...

günaydın kızlar dün gündüz hafif olan mide sıkıntım geceden itibaren berbat bi hal aldı. mahvoldum, kusmamak için kendimi sıkıyorum işyerindeyim birde ne yapacağım ben
akşam annemde pancar salatası yedim ağır mı geldi anlamadım ki

teşekkür ederim bunları bende dusunuyrum tabiki yapıyorum da ama bazen kendi engel olamıyoruz kalabalıkta olunca daha iyi hissediyorum kendimi hiç onu üzmek istermiyim ben ne kadar uğraştık sahip olmak için belki de bole zor sahip olduğumuz için böle oldu en son ben olmicagina karar vermiştim sonra birden oluverdibelkide ondandir böle olmamın sebebi

canım inan bende aynı durumdaydım senle. hep diyodumki bu ay son denememdi.işe giricem arsa alıcaz vs planlar yaptık eşimle. işe başladım 10 gün sonra öğrendimki hamileyim :) ve griptim ilaç almıştım, işe girerken akciğer filmi çekinmiştim ilk defa nolur olmasın Allahım diyerek gittim ama daha öğrendiğim andan sonra herşeyi bir kenara attım.. sende yapabilirsin. ben üç haftadır annemi babamı görmedim 1 saatlik mesafedeler ama iş-ev arası gittim geldim. hiç bir arkadaşımla vs görüşmüyorum tanıdığımın olmadığı bi yerde oturuyorum. imkanın varsa ve öyle lekelenme yada bulantı vs yoksa çık dolaş tabi rahatlarsın

Ayyy bende aynı gittim disimi yaptırdım 1 kutu antibiyotik içtim diş için film çekildim dedim zaten olmuyor bende dislerimi yaptırayım ama tabiki o aydan hemen sonra hamile kaldım evet yapmaya calisacam

Amin insallah .. Duymayan görmeyen herkese

aminnn.. bende cumartesi gidicem inşallah. 1,5 hafta geç döllenmemm vardı şuan 5+4 olmam lazım gittiğimde 6+2 oluccam doktorum artık görmemiz lazım göremezsem alttan bakarız dedi. rabbim hayırlısını versin bi duysaydım yavrumun kalp atışını (

Duyarsiniz insallah akliniza hic kotu birsey getirmeyin Benimde randevum carsamba ama ben yarin gidicem galiba bir gune bile sabrim yok.. Umarim hersey yolundadir ..

Kizlar günaydın herkese
Hep derlerdi gerçekten de oyleymis bende olmuyor diye tam da umudumu yitirdiğim an hamile kaldım ama bunda keçiboynuzu ve soğan kürününde cok faydası oldu resmen bi mucize gibi
Rabbim herkesin bebeğini korusun inşallah

( El-Musavvir ) zikrinide elleri bebeğin üzerine koyarak çokça zikredelim İnşallah

Kozze senle ayni gun hamileyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…