canım sen gebelik depresyonu gibi bişey yaşıyosun bence. istersen manevi olarak güçlenebileceğin kitaplar oku, sevdiğin şeyleri yap. sanırım bebekle ilgili korkuların var sonraki hayatınında değişeceğine dair falan. inan ben öyle olduğuna inanmıyorum. herşeyin daha güzel olacağına inan gezmeye gitmekse bebekle de gidilir. onun sana anne deyişini aşkla bakan gözlerini hayal et. hele ilk zamanlar tamamen bize bağımlı olacaklar babalarını bile ilk zamanlar bizim kadar sevmeyecekler, Allahın izniyle karşılıksız sevgi nedir onlarla tadıcaz. elbette zorluklar olucak, Allah kolaylığını verecektir. böyle yaparak hem kendine hem ona üzüntü vermiş olmuyor musun? ben şimdiden konuşuyorum mesela annecim meleğim sımsıkı tutun bana diyorum, beni bırakma diyorum...Günaydın kızlar yeni bir soruyla tabikidekızlar ben evde duramiyorum tek başıma kaldım mi aglayasim geliyor ve öle bir sıkıntının içine dusuyorum ki anlatamam icinden cikamiyorum sabah esim ise giderken anneme bırakıyor sizede oluyormu bole
teşekkür ederim bunları bende dusunuyrum tabiki yapıyorum da ama bazen kendi engel olamıyoruz kalabalıkta olunca daha iyi hissediyorum kendimi hiç onu üzmek istermiyim ben ne kadar uğraştık sahip olmak için belki de bole zor sahip olduğumuz için böle oldu en son ben olmicagina karar vermiştim sonra birden oluverdicanım sen gebelik depresyonu gibi bişey yaşıyosun bence. istersen manevi olarak güçlenebileceğin kitaplar oku, sevdiğin şeyleri yap. sanırım bebekle ilgili korkuların var sonraki hayatınında değişeceğine dair falan. inan ben öyle olduğuna inanmıyorum. herşeyin daha güzel olacağına inan gezmeye gitmekse bebekle de gidilir. onun sana anne deyişini aşkla bakan gözlerini hayal et. hele ilk zamanlar tamamen bize bağımlı olacaklar babalarını bile ilk zamanlar bizim kadar sevmeyecekler, Allahın izniyle karşılıksız sevgi nedir onlarla tadıcaz. elbette zorluklar olucak, Allah kolaylığını verecektir. böyle yaparak hem kendine hem ona üzüntü vermiş olmuyor musun? ben şimdiden konuşuyorum mesela annecim meleğim sımsıkı tutun bana diyorum, beni bırakma diyorum...
canım inan bende aynı durumdaydım senle. hep diyodumki bu ay son denememdi.işe giricem arsa alıcaz vs planlar yaptık eşimle. işe başladım 10 gün sonra öğrendimki hamileyim :) ve griptim ilaç almıştım, işe girerken akciğer filmi çekinmiştim ilk defa nolur olmasın Allahım diyerek gittim ama daha öğrendiğim andan sonra herşeyi bir kenara attım.. sende yapabilirsin. ben üç haftadır annemi babamı görmedim 1 saatlik mesafedeler ama iş-ev arası gittim geldim. hiç bir arkadaşımla vs görüşmüyorum tanıdığımın olmadığı bi yerde oturuyorum. imkanın varsa ve öyle lekelenme yada bulantı vs yoksa çık dolaş tabi rahatlarsınteşekkür ederim bunları bende dusunuyrum tabiki yapıyorum da ama bazen kendi engel olamıyoruz kalabalıkta olunca daha iyi hissediyorum kendimi hiç onu üzmek istermiyim ben ne kadar uğraştık sahip olmak için belki de bole zor sahip olduğumuz için böle oldu en son ben olmicagina karar vermiştim sonra birden oluverdibelkide ondandir böle olmamın sebebi
Günaydın kızlar yeni bir soruyla tabikidekızlar ben evde duramiyorum tek başıma kaldım mi aglayasim geliyor ve öle bir sıkıntının içine dusuyorum ki anlatamam icinden cikamiyorum sabah esim ise giderken anneme bırakıyor
Gunaydin,
Olmaz olur mu cnm, oluyor ama bunun sogal oldugunu dusun ve uzerinde fazla durma dusunme. Dusundukce buyutursun bu olumsuz duygulari. Kolay gibi gozuksede hic oyle degil. Bizim vucudumuz bir insanin varolusu icin çalışıyor, Organlari olusuyor, vucudumuz suan iki kisi icin calisiyor. Haliyle buda herhalimize yansiyor. Bence evinde kalmalisin kendini gunluk islerinle mesgul etmeslisin, guzel hayaller kurmalisin gelecegine dair. Benim 4. evladim inan doyamiyorum. O ilk kucagima aldigimdaki ani herseye deger, ben dunyada bunun ustune bir guzellik daha yasamadim. Guzel.dusun hersey guzel olsun.
Ayyy bende aynı gittim disimi yaptırdım 1 kutu antibiyotik içtim diş için film çekildim dedim zaten olmuyor bende dislerimi yaptırayım ama tabiki o aydan hemen sonra hamile kaldımcanım inan bende aynı durumdaydım senle. hep diyodumki bu ay son denememdi.işe giricem arsa alıcaz vs planlar yaptık eşimle. işe başladım 10 gün sonra öğrendimki hamileyim :) ve griptim ilaç almıştım, işe girerken akciğer filmi çekinmiştim ilk defa nolur olmasın Allahım diyerek gittim ama daha öğrendiğim andan sonra herşeyi bir kenara attım.. sende yapabilirsin. ben üç haftadır annemi babamı görmedim 1 saatlik mesafedeler ama iş-ev arası gittim geldim. hiç bir arkadaşımla vs görüşmüyorum tanıdığımın olmadığı bi yerde oturuyorum. imkanın varsa ve öyle lekelenme yada bulantı vs yoksa çık dolaş tabi rahatlarsın
Ayyy bende aynı gittim disimi yaptırdım 1 kutu antibiyotik içtim diş için film çekildim dedim zaten olmuyor bende dislerimi yaptırayım ama tabiki o aydan hemen sonra hamile kaldımevet yapmaya calisacam
canımm çok üzüldümm gerçektenn hakkında hayırlısı olsun.. kan mı verdin yine değerin düşmüşmüydü?doktorun mu söylediBebeğimi kaybettimkimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
Amin insallah .. Duymayan görmeyen herkese
Duyarsiniz insallah akliniza hic kotu birsey getirmeyinaminnn.. bende cumartesi gidicem inşallah. 1,5 hafta geç döllenmemm vardı şuan 5+4 olmam lazım gittiğimde 6+2 oluccam doktorum artık görmemiz lazım göremezsem alttan bakarız dedi. rabbim hayırlısını versin bi duysaydım yavrumun kalp atışını(
Duyarsiniz insallah akliniza hic kotu birsey getirmeyinBenimde randevum carsamba ama ben yarin gidicem galiba bir gune bile sabrim yok.. Umarim hersey yolundadir ..
Duyarsiniz insallah akliniza hic kotu birsey getirmeyinBenimde randevum carsamba ama ben yarin gidicem galiba bir gune bile sabrim yok.. Umarim hersey yolundadir ..
Kozze senle ayni gun hamileyizaminnn.. bende cumartesi gidicem inşallah. 1,5 hafta geç döllenmemm vardı şuan 5+4 olmam lazım gittiğimde 6+2 oluccam doktorum artık görmemiz lazım göremezsem alttan bakarız dedi. rabbim hayırlısını versin bi duysaydım yavrumun kalp atışını(
Kizzzz yazacaktim yanlis olduKozze senle ayni gun hamileyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?