Tamam dirSanirim yaparSen haftada bir yap o zaman bunu
Bebeğimi kaybettimkimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
Teşekkür ederim evet çok haklısın...Bisey söylemek içini rahatlatmaz biliyorum yaşadımRabbim gonlune ferahlık versin tekrar nasip etsin inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim...Hndxxx çok üzüldüm hakkında hayirlisi olsun rabbim en kisa zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim...Hndxxx canim hakkinda hayirlisi olsun.Rabbim saglikli sihatli gebelik nasip etsin birdahakine.
Tabiki muhakkak bilgi vericem çok saol...çok üzüldüm... sakın üzülme dicem ama kolay değildir muhakkak. beslenmene falan dikkat et ve lütfen aralık ayında bizi bilgilendir mutlu haberle. sevgilerr
Çok haklısın herşeyde vardır bi hayır çok saol...Cnm çok üzüldüm rabbimin vardır bir bildiği inşallah sağlıcakla bir evlat nasip eder sana
İnşallah canım çok saol... o kadar üzgünüm kiÇok geçmiş olsun canım. Aynen , kayıp lar yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Bidahaki aya yine olur inşallah.
İnşallah canım herşeyde vardır bi hayır çok teşekkür ederim...Rabbim sabrini versin insallah...
İnşallah canım çok saol... Senin kayıpların için de çok üzgünüm sağlık evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah ...Çok geçmiş olsun canım. Aynen , kayıp lar yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Bidahaki aya yine olur inşallah.
Amin canım inşallah... çok teşekkür ederim...çok üzüldüm kayip yasayanlar daha derinden anliyor bu duygulari ..
insallah Agustos annelerine adin yazilir saglikli bir gebelik olur ve sagliklada kucagina alirsin insallah ..
Akıntı normal Can'ım merak etmeKizlar akintisi olan varmi afedersiniz sumukumsu
Canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda yüzüne gülsün inşTeşekkür ederim evet çok haklısın...
Allah kımseyı bole bişi ilçe sınamasın zor valla cok gecmiş olsun canımİnşallah canım çok teşekkür ederim...
Gebelikte kullanılan mide koruyucular var Can'ım doktorun verir mutlaka. Tansiyon için Yemen'e içmene dikkat edeceksin . Kızıma hamileyken 7-4 gezdim hep Bi çok kez bayıldım . Fenalaştım. Sürekli ayran içmeye başladım tuzla. Hem bebişimi faydası oldu hemde bana. Allah şifa versin Can'ımSelam kizlar birkac gundur giremiyorum, tansiyonum dusuyor surekli ve midem felaket yaniyor, yattim ben de koca hafta sonu. Mide yanmasinda ilac kullanabiliyor muyuz acaba, bilen var midir?
bende hala yok canım galiba bünyeye göre değişiyorKızlar mıde bulantıları ne zamn başlar
Aman başlamasin cnm tavsiye etmemKızlar mıde bulantıları ne zamn başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?