2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ben de gorevliydim bugun ve su an fena grip oldum gozumu açamıyorum kalorifer bile yoktu karnim o kadar agridi ki ayakta duramadim mermere oturdum şifayı da kaptım tabi

Bebeğimi kaybettim kimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
Çok geçmiş olsun canım. Aynen , kayıp lar yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Bidahaki aya yine olur inşallah.

Selam kizlar birkac gundur giremiyorum, tansiyonum dusuyor surekli ve midem felaket yaniyor, yattim ben de koca hafta sonu. Mide yanmasinda ilac kullanabiliyor muyuz acaba, bilen var midir?

Kizlar kalp atisi icin sikisikmi gidiliyor kese gormek icin sikisik cagirmisti napim bilemedim

Bebeğimi kaybettim kimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
çok üzüldüm... sakın üzülme dicem ama kolay değildir muhakkak. beslenmene falan dikkat et ve lütfen aralık ayında bizi bilgilendir mutlu haberle. sevgilerr

Hndxxx canim hakkinda hayirlisi olsun.Rabbim saglikli sihatli gebelik nasip etsin birdahakine.

Aynen ben de gorevliydim bugun ve su an fena grip oldum gozumu açamıyorum kalorifer bile yoktu karnim o kadar agridi ki ayakta duramadim mermere oturdum şifayı da kaptım tabi
Geçmiş olsun canım dinlen gitme okula yoksa çok zor birde muzlu keçiboynuzlu tarif vermişlerdi kızlar onu dene istersen bende deneyeceğim onu

Selam kizlar birkac gundur giremiyorum, tansiyonum dusuyor surekli ve midem felaket yaniyor, yattim ben de koca hafta sonu. Mide yanmasinda ilac kullanabiliyor muyuz acaba, bilen var midir?
Canım aynı sıkıntıyı çok yakın arkadaşımda yaşamıştı ona doktoru şurup vermişti onu kullanmıştı mide sıkıntısı yaşadıkça bir sor istersen doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…