- 10 Kasım 2016
- 241
- 411
- 23
Aynen ben de gorevliydim bugun ve su an fena grip oldum gozumu açamıyorum kalorifer bile yoktu karnim o kadar agridi ki ayakta duramadim mermere oturdum şifayı da kaptım tabiKızlar merhabalar bugün sınavda görevliydim çok üşüdüm dondum resmen Petek'le bütünleşsemde çok korktum teyzemde bir kere bebeğini kaybetmişti çok üşütmekten eve geldim dinleniyorum ama karnımda ağrı var inşallah hasta olmam
Kitabi okudukca tüylerim diken diken oluyor o kadar ki mucizevi bir seyi yasiyoruz .. Suan da en fazla 8haftalik hamileler oldugu icin 10na kadar attim .. Tabiki atacagim gerisinideAllah razı olsun canım kaydettim muhakkak bekliyorum devamlarinida at bize
Kitaptan bende de var. Bazen defalarca okuyorum aynı yazıları mükemmelKitabi okudukca tüylerim diken diken oluyor o kadar ki mucizevi bir seyi yasiyoruz .. Suan da en fazla 8haftalik hamileler oldugu icin 10na kadar attim .. Tabiki atacagim gerisinide
Evet gercekten mukemmel .. Bende haftama gore okuyorum kisacik geliyo bitsin istemiyorum ☺Kitaptan bende de var. Bazen defalarca okuyorum aynı yazıları mükemmel
Yolk sac onlarBen daha goremedim kuzum bilmiyorum ki nasil görünür
Çok geçmiş olsun canım. Aynen , kayıp lar yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Bidahaki aya yine olur inşallah.Bebeğimi kaybettimkimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
Rabbim sabrini versin insallah...Bebeğimi kaybettimkimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
9 ay 99 esma Ayşegül Akakuş Akgün yazarida canim ..Al_pi canim kitabin adi neydi bende almak istiyorum..
Cnm çok üzüldüm rabbimin vardır bir bildiği inşallah sağlıcakla bir evlat nasip eder sanaBebeğimi kaybettimkimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
çok üzüldüm... sakın üzülme dicem ama kolay değildir muhakkak. beslenmene falan dikkat et ve lütfen aralık ayında bizi bilgilendir mutlu haberle. sevgilerrBebeğimi kaybettimkimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
Salı günü ben de gidicem canim drum sıkışık gel dediKizlar kalp atisi icin sikisikmi gidiliyor kese gormek icin sikisik cagirmisti napim bilemedim
Sagol canim insallah9 ay 99 esma Ayşegül Akakuş Akgün yazarida canim ..
Sanirim kalp atimi icin sıkısık gitmeye gerek yoktur canim.. Hadi guzel haberlerle gel ..
Sagol canim bende oyle gideyim bari sonra oralarda gelsin diye beklemeyim..hayirlisi olsun canim hepimiz icinSalı günü ben de gidicem canim drum sıkışık gel dedi
Geçmiş olsun canım dinlen gitme okula yoksa çok zor birde muzlu keçiboynuzlu tarif vermişlerdi kızlar onu dene istersen bende deneyeceğim onuAynen ben de gorevliydim bugun ve su an fena grip oldum gozumu açamıyorum kalorifer bile yoktu karnim o kadar agridi ki ayakta duramadim mermere oturdum şifayı da kaptım tabi
Canım aynı sıkıntıyı çok yakın arkadaşımda yaşamıştı ona doktoru şurup vermişti onu kullanmıştı mide sıkıntısı yaşadıkça bir sor istersen doktorunaSelam kizlar birkac gundur giremiyorum, tansiyonum dusuyor surekli ve midem felaket yaniyor, yattim ben de koca hafta sonu. Mide yanmasinda ilac kullanabiliyor muyuz acaba, bilen var midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?