Merhabalar. Ben daha once liv hospitalda muayene oluyordum ucretlerinden dolayi sgk gecmiyor diye kolana gittim. Aytek bey daha 28. Haftamda bebek makatta yani basi yukarda diye normal dogum yapamazsin sezeryan olcak dedi. Ben donmez mi diye afallayarak sordum. 36 yasinda normal mi doguracaksin deyince cok bozuldum. Kendini anlatmasi (ki takdir karsi taraftan yapilmali) bana itici geldi.birde konusma tarziyla moralimi bozdu. O yuzden bende bi daha gitmedim.eysel bulat aytek beye bende gidecektim fakat randevumu ertelediler bıraz daha bilgi verebilirmisin kendisi hakkında ?
eysel bulat aytek beye bende gidecektim fakat randevumu ertelediler bıraz daha bilgi verebilirmisin kendisi hakkında ?
o hastaneyi ilk defa sizden duydum simdi, Kamer beyi de arastirdim eside oldukca unlu bir doktormus.. acaba doktor bey cok yogun mu, yani cok sira beklediginiz oldu mu, benim de bebek ters duruyor buyuk ihtimal sezaryen olacak.. hemsirelerin ilgiside cok onemli cunku benim esimden baska kimse olmayacak yanimda ilk gebeligim tecrubesiz oldugum icin biraz korkuyorum acikcasiBunlar ne sacma ucretler boyle. İnsanlarin hassasiyetlerini kullanip soymaya calisiyorlar resmen. 5000-6000 vs. Nedir..
Beylikduzu Medihaus Cerrahi de Kamer bey yapti hamilelik takibimi ve dogumumu. Sigortaniz varsa normal dogum 550, sezaryan 1250, epidural istenirse arti 300 lira fark. Tek kisilik odalar. Spinal sezaryan oldum ben. Her sey yolunda gitti. Anestezi uzmani cok iyi. Hemsireler ve hasta bakicilar gayet ilgili. Belden yapilan igneyi hissetmedim bile. İyi doktorlar sadece pahali hastanelerde bulunmuyor.
o hastaneyi ilk defa sizden duydum simdi, Kamer beyi de arastirdim eside oldukca unlu bir doktormus.. acaba doktor bey cok yogun mu, yani cok sira beklediginiz oldu mu, benim de bebek ters duruyor buyuk ihtimal sezaryen olacak.. hemsirelerin ilgiside cok onemli cunku benim esimden baska kimse olmayacak yanimda ilk gebeligim tecrubesiz oldugum icin biraz korkuyorum acikcasi
acaba normal kadin dogum muayenesi ne kadardi hatirliyor musunuzBunlar ne sacma ucretler boyle. İnsanlarin hassasiyetlerini kullanip soymaya calisiyorlar resmen. 5000-6000 vs. Nedir..
Beylikduzu Medihaus Cerrahi de Kamer bey yapti hamilelik takibimi ve dogumumu. Sigortaniz varsa normal dogum 550, sezaryan 1250, epidural istenirse arti 300 lira fark. Tek kisilik odalar. Spinal sezaryan oldum ben. Her sey yolunda gitti. Anestezi uzmani cok iyi. Hemsireler ve hasta bakicilar gayet ilgili. Belden yapilan igneyi hissetmedim bile. İyi doktorlar sadece pahali hastanelerde bulunmuyor.
acaba normal kadin dogum muayenesi ne kadardi hatirliyor musunuz
cok uygunmus fiyatlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?