Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2017 özel hastane DOĞUM fiyatları
- Konu Sahibi eysel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mayıs 2014
- 89
- 43
- 88
Merhabalar. Ben daha once liv hospitalda muayene oluyordum ucretlerinden dolayi sgk gecmiyor diye kolana gittim. Aytek bey daha 28. Haftamda bebek makatta yani basi yukarda diye normal dogum yapamazsin sezeryan olcak dedi. Ben donmez mi diye afallayarak sordum. 36 yasinda normal mi doguracaksin deyince cok bozuldum. Kendini anlatmasi (ki takdir karsi taraftan yapilmali) bana itici geldi.birde konusma tarziyla moralimi bozdu. O yuzden bende bi daha gitmedim. Ada88 tabi diyalog ve tercih kisiye gore degisireysel bulat aytek beye bende gidecektim fakat randevumu ertelediler bıraz daha bilgi verebilirmisin kendisi hakkında ?
eysel bulat aytek beye bende gidecektim fakat randevumu ertelediler bıraz daha bilgi verebilirmisin kendisi hakkında ?
Merhaba ben de Bulat Aytek'i önermiyorum. İlk gittiğimde 4 haftalıktı ve kese var ama bence çok ümitlenme düşük olabilir dedi. Moralimi bozdu açıkçası. Ve şu an dört aylık hamileyim.
- 8 Mart 2017
- 55
- 43
- 8
Bunlar ne sacma ucretler boyle. İnsanlarin hassasiyetlerini kullanip soymaya calisiyorlar resmen. 5000-6000 vs. Nedir..
Beylikduzu Medihaus Cerrahi de Kamer bey yapti hamilelik takibimi ve dogumumu. Sigortaniz varsa normal dogum 550, sezaryan 1250, epidural istenirse arti 300 lira fark. Tek kisilik odalar. Spinal sezaryan oldum ben. Her sey yolunda gitti. Anestezi uzmani cok iyi. Hemsireler ve hasta bakicilar gayet ilgili. Belden yapilan igneyi hissetmedim bile. İyi doktorlar sadece pahali hastanelerde bulunmuyor.
Beylikduzu Medihaus Cerrahi de Kamer bey yapti hamilelik takibimi ve dogumumu. Sigortaniz varsa normal dogum 550, sezaryan 1250, epidural istenirse arti 300 lira fark. Tek kisilik odalar. Spinal sezaryan oldum ben. Her sey yolunda gitti. Anestezi uzmani cok iyi. Hemsireler ve hasta bakicilar gayet ilgili. Belden yapilan igneyi hissetmedim bile. İyi doktorlar sadece pahali hastanelerde bulunmuyor.
- 22 Mart 2010
- 3.232
- 161
- 163
Allah kısmet ederse Acibadem altunizade de dogum yapacağım. Doğum fiyatını etraftan duyduğuma göre 15binle-18bin arası değişiyormuş. Muayene ucreti 300 küsür. Ben acıbadem sigortalı oldugum için muayenelere 31 tl ödüyorum. Doğumumu da sigorta karşılayacak. Bir aksilik olmazsa sadece bebek paketi için ( ilk aşıları, muayenesi vs.) 1.050 tl bir ödeme yapacağım.
- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
o hastaneyi ilk defa sizden duydum simdi, Kamer beyi de arastirdim eside oldukca unlu bir doktormus.. acaba doktor bey cok yogun mu, yani cok sira beklediginiz oldu mu, benim de bebek ters duruyor buyuk ihtimal sezaryen olacak.. hemsirelerin ilgiside cok onemli cunku benim esimden baska kimse olmayacak yanimda ilk gebeligim tecrubesiz oldugum icin biraz korkuyorum acikcasiBunlar ne sacma ucretler boyle. İnsanlarin hassasiyetlerini kullanip soymaya calisiyorlar resmen. 5000-6000 vs. Nedir..
- 8 Mart 2017
- 55
- 43
- 8
o hastaneyi ilk defa sizden duydum simdi, Kamer beyi de arastirdim eside oldukca unlu bir doktormus.. acaba doktor bey cok yogun mu, yani cok sira beklediginiz oldu mu, benim de bebek ters duruyor buyuk ihtimal sezaryen olacak.. hemsirelerin ilgiside cok onemli cunku benim esimden baska kimse olmayacak yanimda ilk gebeligim tecrubesiz oldugum icin biraz korkuyorum acikcasi
Evet, esinin de ozel muayehanesi var beylikduzunde. Kamer bey yogun oluyor diger doktora gore ama randevu da aliniyor sanirim. Esiniz sizinle kalir ama bebek de sizinle kalacak. Yani bakimini siz yapiyorsunuz ama ihtiyac halinde yardimci olurlar sanirim.
- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- 19 Ağustos 2016
- 833
- 973
- 33
Bu konuda uzun zamandır araştırma yapıyorum. Aklımda 3 hastane var; Acıbadem,Medicana ve Memorial Bunlar için 2017 ekim ayında aldığım fiyatlar;
Medicana Bahçelievler ( Dr. Düzgün Korkmaz ) muayene 175 tl , Normal doğum 3500 , Sezeryan 4250 tl , 2'li tarama testi 200 tl , Şeker yüklemesi 80 tl olarak belirttiler.
Şişli Memorial (doktorunu dışardan getirtecekler için) Normal doğum 3850 tl + 1 gece yatış , Sezeryan 5225 tl + 2 gece yatış
Acıbadem Hastaneleri (doktorunu dışardan getirtecekler için) Normal doğum 6710 + 1 gece yatış , Sezeryan 12.220 tl + 2 gece yatış
Medicana Bahçelievler ( Dr. Düzgün Korkmaz ) muayene 175 tl , Normal doğum 3500 , Sezeryan 4250 tl , 2'li tarama testi 200 tl , Şeker yüklemesi 80 tl olarak belirttiler.
Şişli Memorial (doktorunu dışardan getirtecekler için) Normal doğum 3850 tl + 1 gece yatış , Sezeryan 5225 tl + 2 gece yatış
Acıbadem Hastaneleri (doktorunu dışardan getirtecekler için) Normal doğum 6710 + 1 gece yatış , Sezeryan 12.220 tl + 2 gece yatış
Medipol sefakoyde doğum yaptim. Herşeyden dorr dortluk memnun kaldım. Doktor muayenesi 40 tl, 9 ay devam ettim ayni doktora, bir daha bebegim olsa yine gozum kapali giderim.
Anestezi doktoru,doğum sonrasi bebek hemşirelerinin her an yaninda olmasi, hastanenin temizliği herşeyden memnun kaldım.
Ben zorunlu sezeryan oldum spinal anestezi ile. 1500 lira 2 gece
Sanırım normal doğum 900 lira, kendi doktorunu mesai disi istersen 700 lira, epidural 450 lira
Istege bagli sezeryan da sanirim 2900 civariydi
Anestezi doktoru,doğum sonrasi bebek hemşirelerinin her an yaninda olmasi, hastanenin temizliği herşeyden memnun kaldım.
Ben zorunlu sezeryan oldum spinal anestezi ile. 1500 lira 2 gece
Sanırım normal doğum 900 lira, kendi doktorunu mesai disi istersen 700 lira, epidural 450 lira
Istege bagli sezeryan da sanirim 2900 civariydi
- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 133
- 36
acaba normal kadin dogum muayenesi ne kadardi hatirliyor musunuzBunlar ne sacma ucretler boyle. İnsanlarin hassasiyetlerini kullanip soymaya calisiyorlar resmen. 5000-6000 vs. Nedir..
- 8 Mart 2017
- 55
- 43
- 8
acaba normal kadin dogum muayenesi ne kadardi hatirliyor musunuz
50 tl
- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 133
- 36
cok uygunmus fiyatlari