• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 özel hastane DOĞUM fiyatları

Normal doğum mu, sezeryan mı, epidural mı?

• Ankete Katılan
    48

eysel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
89
43
88
Merhabalar... aramızda bebek dusunenleriniz ya da benim gibi doğumla bebegine kavusmayi bekleyenler vardır. Malum ilk kavuşma anı bebeklerimizi kime hangi hastaneye emanet edecegimiz cok onemli.
Bununla ilgili arastirma yapan, fiyat bilgisi olanlar bilgilerini paylasabilirler mi?

Florance nightingale de yrd.yusuf olgac icin normal dogum 2750, normal epidural 2885, sezeryan 3468, epidural sezeryan 4050.
Muayene ucreti 110tl.

Kolon hastanesi:
Normal 3400, sezeryan 3900
Muayene ucreti Ozlem hanım 130 ,prof kadir seven 180tl

Liv hospitaldan haberi olan var mi?
Bahcesehirde açilmis.Istinye Universitesi diye Liv conceptmis.

kızlar medical park bahçelievler 2017 güncel ücretleri biliyor musunuz? 2016 kasım ayında sormuştum sezaryen 4500, normal doğum 4000 demişti.

eysel eysel in belirtiiği fiyatların aynısını bende cumartesi günü aldım yard doc dr yusuf olgaç sgk lı eskı florance bınasında da dogum yaptırıo karşısındakı şişli florance dıye gecen yeni binada da orayada gidip sordum özel sigortanız yoksa sezeryan 14100 tl dediler arkadaşlar bilginiz olsun. Ayrıca Yusuf bey cok cok ıyı bir doktor her sorunuza cevap veren biri cok ilgili sağolsun. Sgk lı binadaki muayenesi 110 şişli florance dıye gecen yenı binada 180 bilginize.

honeybird honeybird 2016 da liv de amelıyatımız oldu o sıra bilgi için sormustuk yanlıs hatırlamıyorsam op dr muayenesı 380 doç yada prof 530 du kadın dogumun ben hep sezeryan sordugum ıcın özel sıgortasız 12,500 dü ama sonra zam geldıyse bilmiyorum.

honeybird honeybird 2016 da liv de amelıyatımız oldu o sıra bilgi için sormustuk yanlıs hatırlamıyorsam op dr muayenesı 380 doç yada prof 530 du kadın dogumun ben hep sezeryan sordugum ıcın özel sıgortasız 12,500 dü ama sonra zam geldıyse bilmiyorum.
offf çokkk pahalıymışş

ben 1 ay önce sordugumda bana muayene ücresti 180 dediler resepsiyonda fiyatlardan emin misiniz

Hanımlar bunlar nasıl fiyatlar benim gittiğim doktor istanbul atasehirde muane sigortalı 75 dogum 1000 TL ve gayette güzel çok pahalı dedikleriniz hastaneler

iiz iiz merhabalar benım sordugum liv ulus liv yanlış olmasın bırde bahçeşehirde varmış bu arada galiba. Böle fıyatlandırmaları ya medikal muhasebeye yada vezne birimine sormak daha mantıklı danısma ve resepsıyon yanlıs yönlendirebilir fiyat konusunda

Kolan hastanesi yard. Doc Bulat aytek isik muayene ucreti sgk li icin 105 tl. Ama kendisini onermiyorum. Kendini anlatiyo daha cok!

K agithane Derindere Hastanesi doğum da iki doktor için aynı 2500 normal gece yada mesai saati dışında olursa +500doktor çağırma parası yoksa nöbetçi doktor yaptırır 3500sezeryan epidural +350.

Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi doktorum prof olduğu için muayene 420 TL. Sezaryen doğum fiyatı da 7750TL olarak aldım geçen hafta. epidural farkı falan almıyorlar.

koşuyolu medipol normal 2250 epidural +850
üsküdar yunus emre normal 1750 epidural +400

Kozyatağı Central Hospital normal 2400 sezaryan 3200 tl fiyat verdiler geçen hafta bana telefonda

Back