- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
Aynı ben Bakalım kuzu, her fikri göz önünde bulundurup bize en uygununu secicez artık :)
Vaktiniz var, en güzel şekilde geçirirsiniz inşallah balayınızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı ben Bakalım kuzu, her fikri göz önünde bulundurup bize en uygununu secicez artık :)
Hayırlı olsun :)benimde mayısta :) biz marmarise gidiyoruz casa de maris adında bir otel herşey dahil bir otel umarım sıcak olur :)
Hayırlı olsun :)
Umarım sıcak olur. Bizde daha sıcak olur diye Akdeniz tercih ettik. Oraya gidip denize giremezsem üzülürüm açıkçası.
Teşekkürler, 7 Mayıs inşallah :) Sizinki?aynen bende üzülürüm tamda sezon başlangıcı gidicez sizinde hayırlı olsun ne zaman düğün :)
Teşekkürler, 7 Mayıs inşallah :) Sizinki?
bende 13 mayıs :) biz 7 mayısı çok istedik ama beğendiğimiz salon 7 si doluymuş o yüzden 13 üne kaldı siz akdenizde nereye gidiyosunuz hazırlıklar nasıl gidiyor :)
Kısmet değilmiş demekki 13ünden sonra daha sıcak olur olsun :) Bizde Ramazan'a çok yaklaşmasın istedik daha gün almadık gerçi bi sıkıntı çıkmadan alsakta kesinleşse artık.
Kaş'a gidiyoruz biz balayı villası ayarladık orada geçireceğiz. Hazırlıklar ise şu an pek bişey yapmıyoruz aslında gün alıp gelinlik bakacağım bu ay içinde diğerleri Şubat'ta artık.
Sizinkiler nasıl gidiyor? Genelde bitirmiş oluyorlar hazırlıkları biz sona bıraktık :)
benm gelinliğim falan dikiliyor şuan kilo verme aşamasındaym erken modaevine gittik son zamana kadar prova alıncak diye eşya baktık almadık çeyizim zaten tamam ufak tefek kaldı gün alındı salon tutuldu cuma günü nikah günü almaya gidicez derken işte başladık yavaş yavaş :)
Yavaş yavaş olacak hepsi ya. Bende gelinliğe karar verseydim iyiydi.
Hepimizinkini hayırlısı ile olsun da Allah utandırmasın inşallah :) Mayıs bi gelse :)
antalya da yaşıyorummm ben de mayıs ayında evlendim 27.05.2014 tarihinde biz ölüdenizde yapmıştık balayını antalya sıcak olur ama balayınnda pek kadınlara tavsiye edilmiyor mikrop kapma olasığı için ben girmiştim sıkıntı olmadıı şimdiden hayırlı olsunnnHayırlı olsun :)
Umarım sıcak olur. Bizde daha sıcak olur diye Akdeniz tercih ettik. Oraya gidip denize giremezsem üzülürüm açıkçası.
antalya da yaşıyorummm ben de mayıs ayında evlendim 27.05.2014 tarihinde biz ölüdenizde yapmıştık balayını antalya sıcak olur ama balayınnda pek kadınlara tavsiye edilmiyor mikrop kapma olasığı için ben girmiştim sıkıntı olmadıı şimdiden hayırlı olsunnn
Teşekkürler, 7 Mayıs inşallah :) Sizinki?