• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Ayı Anne Adayları

Nirodha

Kararsız, üzgün...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
921
1.097
113
Selam hanımlar... dün hamile olduğumu öğrendim. 5 senedir istiyorduk anca vermedi Allah'ım. Elbet vardır takdiri şükür olsun ona.
Eşimde ileri sprem hızı yüzde 20 morfolpji ise 1 idi. Tüp bebek yada aşılama önerildi. Son 24 gündür ise eşim proxeed plus içiyordu.
Bir kaç gündür artan denge sorunum aşırı gazım ve hafif mide yanmalarım başladı. Vücut sıcaklığımın yanaklarımda arttığını da hissettim . Kasıklarımda ise şuan bile devam eden ağrı var
Ha unuttum söylemeyi bende PCOS hastasıyım :)
15 şubatta tarlusalla adet gördüm 28 şubat ve 2 martta tek ilişkiye girebildik. Ve 14 mart itibarı ile kanda beta hcg 109.62 çıktı.
Dr 2 günde bi kan testi istedi.
Şimdi bnmle aynı durumda olan güzel anneler. Bu başlık altına toplanalım. Hem hikayenizi hem gelişmeleri paylaşalım.

O zaman ilk ben geldim merhaba öncelikle gebeliğin hayırlı olsun, 2.5 yıllık evliyim, ilk 1 yıl korundum, 1 yılın sonunda korunmayı bıraktı eşim ama öyle aman aman bi cocu k isteği yoktu bu konuda konuşmak istemiyordu sen kendi cabalarımla yumurtlama günümü tespit etmeye çalışıyordum keza adet düzensizliğim vardı bi türlü olmadı. Henüz nasip değilmiş senin dediğin gibi, bu ay bal tarçın çörek otu kullandım... faydası olduğuna inanıyorum, ov. Testi kullandım ve adetime 5 gün kala yani dün idrarda silik çizgiyi gördüm. Aynı gün kan değerim 28.11 çıktı. Bat 22 mart, pazartesi kan vereceğim. Korkuyorum umarım herşey yolundadır bebelerimiz sıkı sıkı tutunup sağlıkla doğar kucağımıza alırız

5 gün kala 28 li değer gördü isen tamamdır kuşum inşallah

öncelikle bebeğin hayırlı olsun eşindeki sorun sadece hız ve morfalojimiydi bizde 1,5 aydır proxeed kullanıyourz sayı düşüklüğü için bir umut oluyorsun ne güzel Nirodha Nirodha

merhabalar ben yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim bir kaybım var bebğimin kalbi durdu şuan tekrar hamileyim sat 7 şubat iğne vuruluyorum hergün karnımdan bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür inşallah kasımda hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız:)

Back
X