• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 gelinleri bi bakın

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
Benim gibi ailesinden uzaga gidecek olan var mi aranizda otobusle 12 saat dugunum agustosta olacak kismetse nisanlimla 7 yildir birlikteyz ailesini taniyorm cok uzun zamandir gidecegim yer universiteyi okudugum sehir arkadaslarim falanda var ama ne biliym simdiden bi gariplik var icimde annem icin uzuluyorm birazda babamla pek anlasamazlar benim durumumda olanlar??

BEN DE ANNEMI YANLIZ BIRAKACAGIM ICIN UZULUYORUM. AMA HAYAT ISTE.... BIRKAC AY SONRA DUGUNUM VAR INSL, BAKALIM NASIL OLACAK....

bende 2017 Augustos da evlencem insAllah.. Annemi nasil birakicam sonucta yakinda olsak ayri bir eve gidiyosun.. Babam vefaat etti 6 yil oldu. :(

Annem yok ablam da evde evlenmek istemedi... ama ben ayni sehirde kalcam zaten mesafe insallah 6 dkkalik biyerde olcak..
ayni eve tasinsak olmaz cünkü malum annem kapali ve iste enistenin yaninda acik sacik dolanamiyosun. ablamda orda yani sorun cok olur kimse rahat edemez..

Annem yok ablam da evde evlenmek istemedi... ama ben ayni sehirde kalcam zaten mesafe insallah 6 dkkalik biyerde olcak..
ayni eve tasinsak olmaz cünkü malum annem kapali ve iste enistenin yaninda acik sacik dolanamiyosun. ablamda orda yani sorun cok olur kimse rahat edemez..
kesinlikle dogru kimse rahat edemez tabiki ama evddn cikinca ust katada ciksan hic bisey ayni olmuyor

biran bu yazıda kendimi buldum. bizimde 13 saat kadar. bende okulu bitirir bitirmez hemen düğün yapıcam. 7 yıldır birlikteyiz. ve nişanlımın şehrinde yaşayacağız. bu düşünceler beni bi ara o kadar çok hayattan soğuttu ki. çocugum olsa Annemden Babamda uzakta büyüyecek ve sürekli görüşmek cidden çok zor. bilmiyorum Allah yardımcımız olsun. siz hangi şehirden nereye gidiyorsunuz ?

biran bu yazıda kendimi buldum. bizimde 13 saat kadar. bende okulu bitirir bitirmez hemen düğün yapıcam. 7 yıldır birlikteyiz. ve nişanlımın şehrinde yaşayacağız. bu düşünceler beni bi ara o kadar çok hayattan soğuttu ki. çocugum olsa Annemden Babamda uzakta büyüyecek ve sürekli görüşmek cidden çok zor. bilmiyorum Allah yardımcımız olsun. siz hangi şehirden nereye gidiyorsunuz ?
Inanirmisiniz bende sizinle ayni durumdaym 7 yildir birlikkteyiz aksaraydan rizeye gidecegm ama dugun hevesinden cok bu durumun verdigi sikinti var icimde

ben almanyadayim o tr den o buraya gelcek burda iste allah kismet ederse insallah anneme yakin biyerde ev tutmak istiyorum... ama evden cikinca istersen yanadaki evde otur hicbisey ayni olmaz sanirim.. bu durum cok düsündürüyo beni cok.. soguttu bile beni evlilikten.

Inanirmisiniz bende sizinle ayni durumdaym 7 yildir birlikkteyiz aksaraydan rizeye gidecegm ama dugun hevesinden cok bu durumun verdigi sikinti var icimde

ama herkes hayatını kuracak. ben olumsuz durumları olabildiğince göz ardı edip mutlu olmaya çalışıyorum. bol bol görüntülü ya da normal konuşuyorum. sevgimi sürekli belli etmeye çalışıyorum. tabi bunlar hep yaptığım şeyler değildi. vicdan azabından yapıyorum. öyle işte.. bnce sizde bu düşüncelerin moralinizi bozmasına müsade etmeyin.

Haklisiniz dedikleriniz cok mantikli dusununce ama ama laf anlatamiyorm cok duygusal bakiyorm herseye huyum bu hep vicdanim onde siz nerden nereye gideceksinz

Ayni durum bende de var ustelik ben tek cocugum ama allahtan esim olacak insan cok uysaldir annen gelir sıksık diyo zaten cocuk olsa o bakacak :) 3 saatlik mesafe ama insan buruklasiyor

Back