..:):)2017 gebelik planlayanlar ve tedavi olanlar gelin bu heyecani beraber bekleyelim:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizla yorumlariniz icin cok tesekkur ederim Ebfe hesabimin sifresini unuttum mecbur yeni hesap acmak zorunda kaldim simdiki hesabim bu

kizla yorumlariniz icin cok tesekkur ederim Ebfe hesabimin sifresini unuttum mecbur yeni hesap acmak zorunda kaldim simdiki hesabim bu
Selam kızlar. Ben de bu ay ilk defa doktora gittim. 1 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Bugün daha 8. Gün. Kasıklarımda batma ve ağrı oluodu 7 gündür. Bugün iyi gibi. Allah nasip eder inşallahhh.

Selam kızlar. Ben de bu ay ilk defa doktora gittim. 1 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Bugün daha 8. Gün. Kasıklarımda batma ve ağrı oluodu 7 gündür. Bugün iyi gibi. Allah nasip eder inşallahhh.
ayy insallh canm hamile kalirsin bnde cok istiyorum allhm bepimize nasip etsin insallah..

insallah ne kadar suredir bekliyorsunuz..
2 senelik evliyiz. 1 senesi maalesef vajinismusla geçti. Sora ilişkiye alışma süresi oldu biraz. 6 aydır falanda bebek istiyoruz. Kayganlaştırıcı hel olmadan ilişkiye giremiodum. Doktor sakın kullanma dedi. Bu ay kullanmadım. Oysa başka doktora sormuştum mesajla. Sperm öldürmez kayganlaştırıcı jel demişti. Hepsi başka şeyler dio. Nasip :)

aynen valla canm hepsi ayri ayri konusuyor hangisine inanacgimizi sasrdk valla

Kızlar aşılama yaptırdım tuttuğunu nasıl anlayacağım .kasık ağrılarım var normal bir durumu

Kızlar aşılama yaptırdım tuttuğunu nasıl anlayacağım .kasık ağrılarım var normal bir durumu
İnşallah normal bir durumdur canım. Çünkü bizde de kasık ağrısı oldu. Gerçi benim bugün yok. İğnenin 9. Günü. Kasık ağrısı olsa niye var diyorum olmasa niye geçti diyorum :) inşallah vardır bebişler hepimizde hayırlısıyla. Bu mübarek günde her isteyene dua edicem.

Çok teşekkür ederim.rahatladım biraz.Bende bazen olmuyor ağrı bazen çok şiddetli oluyor kafam karıştı senin kaçıncı aşılaman

Çok teşekkür ederim.rahatladım biraz.Bende bazen olmuyor ağrı bazen çok şiddetli oluyor kafam karıştı senin kaçıncı aşılaman

Benim aşılama değil canım. İlk kez çatlatma iğnesi oldu. Ama sonuçta benzer yollar. Kasık ağrısı psikolojik değilse ki ara ara vuruo gerçekten. Mutlaka bi sebebi olmalı. İçerde bişilee oluo belli :) Hamile kalan biri daha çok yardımcı olur bize. Biz ne desek boş.

kızlar bende şubat ayında adet görmedim hamile olduğumu öğrendim maalesef 18 martta kalp atışının durması nedeni ile bebeğimi kaybettim..nisan 18 de adet gördüm pıhtılaşma faktör bozukluğu ve subklinik hipotroit olduğumu tespit ettiler nihayet ve eut...50 mg kullanıyorum şimdi de prolaktinim yükseldi ama onun zamanla troid ilacı ile dengeye gireceğine inandığı için dr lar prolaktin düşürücü başlamadılar..şimdi de bat 16 mayıs olmasına rağmen adet olmadım..yumurtlama günlerimi değerlendirdik ve o günden beri kasık ağrım var göğüslerim şişti fakat dün regl olmam gereken günde bhcg kanda baktırdım negatif çıktı..bugün adet gecikmemde 2.gün ve hala kasık ağrısı göğüste sancılarım oluyor ..dr pazartesiye kadar bekleyelim dedi..inş hamileyimdir ve geç döllenme olmuştur!!!dileyen herkese hayırlı güzel sağlıklı bebek haberleri diliyorum

canm sonuc ne cikti m.ettim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…