Hayırdır cnm belki yardımcı olabilirimKan testinden anlayan varmı acillll
Hayırdır cnm belki yardımcı olabilirim
Bhcg 0.51 çıkmış gebelik yok demek
Adetin kaç gün geçti cnm değerin biras düşük yükselcek gibi degil ama herşeyi rabbim bilirDoktor 1 hafta sonra tekrar yap demiş fark eder mi
Adetin kaç gün geçti cnm değerin biras düşük yükselcek gibi degil ama herşeyi rabbim bilir
Idrar testi genelde tek çizgi yanlışlığı verir cifr çıkarsa kesin vardır diye biliyorum kanda da yok çıkmış çok değişik bir durum bence bir hafta sonra tekrar baktir. Birde idrar testinde 20 dk sonra çıkan 2. Çizgi doğru değil ona dikat ettin miŞuan hastayım hastalığımın 5. Günü 3 gün geçikmişti ilk defa geçikme yaşadım annem üstüne görüyor olabilirsin dedi demekki idrar testleri doğru değilmiş çift çıkmıştı Mayıs'ta inşallah güzel haberi alabilirim
Idrar testi genelde tek çizgi yanlışlığı verir cifr çıkarsa kesin vardır diye biliyorum kanda da yok çıkmış çok değişik bir durum bence bir hafta sonra tekrar baktir. Birde idrar testinde 20 dk sonra çıkan 2. Çizgi doğru değil ona dikat ettin mi
kizlar benim reglime 11 gun kaldi kol uyusuklugu ve bacak uyusuklugu dollenme belirtisi olabilirmi
Canım hayırlı olsun topiğinmerhaba kardeslerim ablalarim ben 2 yıl.3 aylik evliligimi tamamladim 1 bucuk yildir cocuk istiyoruz doktora gittim bnde biraz iltihap oldugunu soyledi ilacimi kullandm bazi nedenlerle dolayi 7 ay sonra ben ve esim doktora gittik beni ve esimi muane etti esimin bir sorunu olmadigini ve benimde iltihabimin gectihini soyledi bize ilac yazmadan eve gonderdi 1 yil icinde olacagini soyledi bnde su an 9. ayimdayim bu ayda yumurtalik takibini yapiyorum bu ayda olmassa doktora gitmeyi dusunuyorum gelin bu heyecanı beraber hos sohbet icinde bekleyelim:)
Canım hayırlı olsun topiğinBiz de ikinci ayımızdayız doktorla birlikte yumurta takibi yapacağız inşallah bu ay ama öncelikle hormon testimiz var hayırlısı bakalım Allah kimsenin kucağına boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?