• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

..:):)2017 gebelik planlayanlar ve tedavi olanlar gelin bu heyecani beraber bekleyelim:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ebfe

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
235
85
13
30
merhaba kardeslerim ablalarim ben 2 yıl.3 aylik evliligimi tamamladim 1 bucuk yildir cocuk istiyoruz doktora gittim bnde biraz iltihap oldugunu soyledi ilacimi kullandm bazi nedenlerle dolayi 7 ay sonra ben ve esim doktora gittik beni ve esimi muane etti esimin bir sorunu olmadigini ve benimde iltihabimin gectihini soyledi bize ilac yazmadan eve gonderdi 1 yil icinde olacagini soyledi bnde su an 9. ayimdayim bu ayda yumurtalik takibini yapiyorum bu ayda olmassa doktora gitmeyi dusunuyorum gelin bu heyecanı beraber hos sohbet icinde bekleyelim:)

evet bakildi normal sapa saglamsiniz dedi doktor evinize gidin sabredin dedi 1 sene icinde olcak dedi insallh da dedigi gibi olur allah isteyen herkese nasip etsin insallh

Merhaba yardımcı olun lütfen ben 6 aylık evliyim şubat ayında adetimden 2 hafta sonra kan leke gibi bişey geldi 1 kere geldi birdaha gelmedi sonra kas ağrılarım başladı belime vuruyor bacağıma vuruyor yürüyemiyordum baş dönmesi,tiksinmediğim şeylerden tiksinme vb. 2 gün sonra sağlık ocağına gittim test yaptı olumsuz bekle dedi sonra adet günüm geldi normal adet oldum anladım ki değilim bu ay da adetin günü gelmeden 1 hafta önce adet sancıları başladı benim öyle çok akıntım olmazdı akıntılarım çoğaldı adet günüm geldi adet olmadım 3 gün geçikti evde test yaptım olumsuz du 2 gün sonra çöpleri toplarken çift çizgi gördüm etrafındakiler kendi çizgisi dedi çok istiyoruz erken diyen olursa bizim için değil bu durumları yaşayan oldu mu

canim gec dollenme olabilir..insallah hayrlisiyla bebisin olur.... kan testi vermen lazim canısı

30 martta aşılama oldum 14 nisanda kan testim var bekliyorum

IMG_5180.jpg
Hayırdır cnm belki yardımcı olabilirim

Adetin kaç gün geçti cnm değerin biras düşük yükselcek gibi degil ama herşeyi rabbim bilir

Şuan hastayım hastalığımın 5. Günü 3 gün geçikmişti ilk defa geçikme yaşadım annem üstüne görüyor olabilirsin dedi demekki idrar testleri doğru değilmiş çift çıkmıştı Mayıs'ta inşallah güzel haberi alabilirim

Şuan hastayım hastalığımın 5. Günü 3 gün geçikmişti ilk defa geçikme yaşadım annem üstüne görüyor olabilirsin dedi demekki idrar testleri doğru değilmiş çift çıkmıştı Mayıs'ta inşallah güzel haberi alabilirim
Idrar testi genelde tek çizgi yanlışlığı verir cifr çıkarsa kesin vardır diye biliyorum kanda da yok çıkmış çok değişik bir durum bence bir hafta sonra tekrar baktir. Birde idrar testinde 20 dk sonra çıkan 2. Çizgi doğru değil ona dikat ettin mi

kizlar benim reglime 11 gun kaldi kol uyusuklugu ve bacak uyusuklugu dollenme belirtisi olabilirmi:110:

Idrar testi genelde tek çizgi yanlışlığı verir cifr çıkarsa kesin vardır diye biliyorum kanda da yok çıkmış çok değişik bir durum bence bir hafta sonra tekrar baktir. Birde idrar testinde 20 dk sonra çıkan 2. Çizgi doğru değil ona dikat ettin mi

Malesef ona dikkat etmedim zamana bıraktım yoruldum çünkü

allhm insallh hepimiz bu ay hamile kaliriz kizlar bata ne kadar kaldi yazarmisiniz

kizlar benim reglime 11 gun kaldi kol uyusuklugu ve bacak uyusuklugu dollenme belirtisi olabilirmi:110:

Bilmiyorum yA bende ne belirtiler oldu ama hamile çıkmadım adetin geçikmesini bekle birde aklından hamileliği çıkar psikolojik olarak çok etkiliyor

merhaba kardeslerim ablalarim ben 2 yıl.3 aylik evliligimi tamamladim 1 bucuk yildir cocuk istiyoruz doktora gittim bnde biraz iltihap oldugunu soyledi ilacimi kullandm bazi nedenlerle dolayi 7 ay sonra ben ve esim doktora gittik beni ve esimi muane etti esimin bir sorunu olmadigini ve benimde iltihabimin gectihini soyledi bize ilac yazmadan eve gonderdi 1 yil icinde olacagini soyledi bnde su an 9. ayimdayim bu ayda yumurtalik takibini yapiyorum bu ayda olmassa doktora gitmeyi dusunuyorum gelin bu heyecanı beraber hos sohbet icinde bekleyelim:)
Canım hayırlı olsun topiğin :KK15: Biz de ikinci ayımızdayız doktorla birlikte yumurta takibi yapacağız inşallah bu ay ama öncelikle hormon testimiz var hayırlısı bakalım Allah kimsenin kucağına boş bırakmasın. :dua:

Back